Cinsel Yaşam Erkeğin boşalırken bağırması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bağırarak ah laması ohlaması falan Erkeğin boşalırken bağırması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl normal normal onlar da insan ve onlar da zevk alıyorlar ne yapsınlar içine mi atsınlar hayvan gibi boşalmıştır ne var bunda ahs 3 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sesler kişiye göre değişir ve bence normalAğlayan çığlık atan böğüren kadınlar gördüm 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Aldigin zevke bagli sizde bagiriyosunuz zevk alinca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç bin sınır geriliyor o anda haberin var mı ulumadığına dua et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet bazen zevkten dört köşe olduğumda benden çıkar o sesler benim normalim şahsen, 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın nasıl zevk çığlığı atıyorsa erkekte aynı 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Çok aşırı zevk verirsen ohlar 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Öyle seviyo demek 0 0 Yorumla
sexduskunubiri Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl yanıyorsan beni bul 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay yok daha almayım Yorumla sexduskunubiri +1 yıl all büyük zevk alırsın Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. cok zevk almıssa olabılır 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok zevk alirsa evet 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tuhaf 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. insan değil gibi :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
normal normal onlar da insan ve onlar da zevk alıyorlar ne yapsınlar içine mi atsınlar hayvan gibi boşalmıştır ne var bunda ahs
Sesler kişiye göre değişir ve bence normal
Ağlayan çığlık atan böğüren kadınlar gördüm
Aldigin zevke bagli sizde bagiriyosunuz zevk alinca
Kaç bin sınır geriliyor o anda haberin var mı ulumadığına dua et
Evet bazen zevkten dört köşe olduğumda benden çıkar o sesler benim normalim şahsen,
Kadın nasıl zevk çığlığı atıyorsa erkekte aynı
Öyle mi oluyor ki acaba
Olabilir o an kendini kaybediyor insan
Bazılarında normal yoruluyoruz çünkü
normal olabiliyor
Kişiye göre değişir, ben bağırmam.
Hoşuna gitmiyor mu senin
Çok aşırı zevk verirsen ohlar
Öyle seviyo demek
o ne ya kız gibi
yanıyorsan beni bul
Ay yok daha almayım