Mesela bir kizla çıkmaya başladın. Kiz sana ilgi gösteriyor, sevgi gösteriyor, iltifat ediyor, buluşmak için senden çok çabaliyor, seni kırmıyor falan. Yatmiyorsunuz ama kiz bakire.
Bir süre sonra itici mi gelir bu kiz?
Mesela bir kizla çıkmaya başladın. Kiz sana ilgi gösteriyor, sevgi gösteriyor, iltifat ediyor, buluşmak için senden çok çabaliyor, seni kırmıyor falan. Yatmiyorsunuz ama kiz bakire.
Bir süre sonra itici mi gelir bu kiz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır ama erkekte daha iyisini hak ediyorum demekki izlenimi oluşur
bana itici gelmez. cesaretlenirim ve ben de ilgi duyarim
Erkekler galiba peşinden koşmasina gerek birakmayan kadini sevmiyor
Hayır ben aksine çok zorlamam.
pesinden kosmak baska hikaye, zevki heyecani farkli. karsilikli olgun yaklasip ilgi duyanin acilsigi dunya baska bi hikaye. ikisi de guzel. onemli olan ayni kafada ve ayni noktada bulusabilmek
ilgi görmek neden iticilik olsun
ilgiyi kim istemez
erkek sevdiği kadını sever
eğer erkek ilginizden hoşlanmıyorsa sizi sevmiyordur da ondan hoşlanmıyordur
Ilginden hoşlanmıyor değil de, sanki rahatlayıp şımarıyor ve ilgisi azalıyor gibi.
o da olabilir
her insan ayrı bir karakterdedir
kimisi dediğin gibi şımarır kimisi gördüğü ilginin karşılığını fazlası ile verir
Ben bayılırım ilgili kadınlara onların libidosu çok yüksek olur
Tam tersi ilgi göster miyorsa sıkıntı. Seven gösterir.
Şerefli erkek karısına prenses muamelesi yapar. Ondan da aynı karisligi bekler. Senin dediğin bir sürü kızla gezen herkesi cepte sanan erkek tipleri.
Yok bakire olsa da yakın olmak isterim seks yapmadan
Yakin olmak derken?
Sevişmek
Yok ne iticisi severim
Severiz biz her türlü yeter ki o da bizi sevsin
Bana korkutucu geliyor😨
Neden?
Hayır tam tersi harika olur
Hayır tabiki öyle şey mi var
biriyleysem hosuma gittigi icindir
kadinin agirligi gizemi bana tutkusu onemli
İtici diyen erkek barbiedir
bu konu aslında tam olarak böyle değil
Nasil?
kolay elde etme , kolay eldi edilme duygusu her zaman ilişkide gizli bir şüphe doğurur. birisi için ne kadar çabaladığımız, aslında ona yükleyeceğimiz tutkuyu da şekillendirir.
bu önemlidir çünkü beklentiler aslında ilişkinin başlama ve gelişme evrelerinde şekilleniyor. fakat bu süreçlerin hızlı geçilmesi, gerçekleşmesi için sıralamayı bozabiliyor.
aslında ilgi gösteren kız itici gelmez fakat burada samimiyet ve gönle hitabetin kolay olup olmaması bir miktar farklılık düşündürüyor. aşk geçmişi görece fazla ve tecrübeli olanlar bu tavırları biraz daha sorgulayıcı ve şaşırtıcı karşılayabiliyor.
Işte seni beğenen onaylayan kusur görmeyen kişi seni uğraştirmiyor. Ama bu sefer de sen kolay elde ettiğin için şüpheleniyorsun
buna uğraştırmak olarak bakıyorsan sen de hata yaparsın
Sevgi gösterenden kaçarım
Him neden peki?
Sevmiyorum duygusal şeyleri mantığımın uyması daha önde hem ilgi alanı hem paylaşma birşeyleri
Hayır aksine memnun olurum
Hayır ben aksine çok zorlamam.
Evet öyle sıkar
Kolay gelir yani?
Kolay değil de sevişme yakınlaşma yoksa bunun dışındakileri ve bu söylediklerini normal arkadaşlarınla da yaşarsın zaten bi anlamı olmalı bence
Yani kardeş kardeş sevgili olmaz diyosun, evlenmem de soğurum diyosun
Aynen öyle evlenmeden birşeyler olmalı bence
Hayır hoşuma gider
Çekici gelir