Mesela konusuyosunuz diyelim, iyi de anlasiyosunuz. Ama birden baskalariyla konusup konusmadiginizi soruyor ve baskalariyla konusuyorsan konusmayalim diyor falan. Sizce burada bir gariplik yok mu? Bir iliskide degilsiniz sadece konusuyosunuz oyle. Karsilikli vaatlerde bulunmuyosunuz falan.
Mesela baskalariyla sexting yaptiginizin gorsellerini vs istiyor sonra da "sadece benimle yapsan konusmaya devam ederdik ama midem kaldirmiyor" falan diyo jsjdjjd
Mesela baskalariyla sexting yaptiginizin gorsellerini vs istiyor sonra da "sadece benimle yapsan konusmaya devam ederdik ama midem kaldirmiyor" falan diyo jsjdjjd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İstiyor amamvicdan yapıyor gibi yapıyor yani senden bir şey bekliyor
esc muamelesi yaptırma kendine.
ayrıl ondan , sana değer verecek kişilikte biri değildir o.
obje olarak görüyor seni kendini kullandırma
Konusmuyorum zaten. Normal gelmedi.
konuşma, öyle biri sana bir şey katmaz uzak dur
İyi misin? Çok üzerine geldim galiba sorry, kib 😑
Sgit ya. Incellerle konusmuyorum.
Peki Jxhd incel ne demek mk
Senin gibi kadin dusmani, nonoş arabesklere denir.
Ahaha komikmiş, bu kadar sinirlenme, kızma ya sakin ol sorry my little baby jdkd
Pişt iyisin dimi?
😑🙄🫤
Günaydın, bişey demeyecek misin?
Engeli kaldırsana bi
Derdin ne ya.. konusmayalim diyosun kalkip geri yaziyosun
Kafami sqmen icin mi accam mesajlari.. yok ya almiyim. Hakaret yemeye merakli degilim senden. Sg.
Hayır tatlıya bağlamak için istedim farkındayım biraz fazla üstüne geldim
Lan bi fırsat ver düzelticem her şeyi böyle de içim rahat etmiyor. Tg esez10
Yanlis davranan sensin tabi kotu hissetcen.. kac yasindasin ya 5 mi.. beni ahlaksiz vs buluyosun konusup napcan :d git turbanli falan bul onla konus.. muslumanlarla anlasamiyorum zaten :d
Sana ilgim var ki sorun ediyorum demek ki canım anla şunu, elhamdülillah deistim hdkd
Trip Queen 🙇♀️ hdjdkd
🖕🏿 drama kingsin kanka ve ben trip atmam.
Peki sen bilirsin bişey demiyorum 🙄 üzdüysem, kırdıysam sorry
Epey sinirli gibisinde gerek yok yani takma bu kadar onu bunu
Sana mi sorcam mk bana tavsiye verip durma kendine bak
Off şu engeli kaldırsana bi
Bos bos kendini ovup bana hakaret ediyosun gerek yok.
Yapmıycam öyle bişey söz, kaldır
Tm konusmaya gerek yok. Kendini anlatmana falan. Hoslanmiyorum.
Yahu tamam bi aç sonra yine engellersin istersen
Gamze 🙇♀️
Off skicem ya
Miden bulaniyomus zirliyosun sonra
Yahu tamam bi kaldırır mısın şu engeli, buradan mı konusucaz böyle, sil bu görüşü de
Ya kızım izin ver gönlünü alıyım fazla üzerine geldim onca probleminin içinde kırdım seni farkındayım özür dilerim istediğim bu değildi fazla abarttım büyüttüm olayları, olacağı varmış oldu tatlıya bağlayalım sonra yine senin istediğin olsun, içime sinmiyor böyle kırgınlık durumları falan
Tm yazdm tgden
Şaka da yapılmıyor mk, kimle ne yaparsan yap banane hâlâ aynı şeyleri öne sürüyorsun, kafanda biseyler kuruyorsun beni yargılıyorsun mk arayı yapayım diye yazmak istedim yine o konuları açtın, psikolojin normal değil bi destek falan alsan iyi olur dostane bir tavsiye olarak al bunu
Sen git hala kendini savunuyosun. Deli misin nesin ya. Basimda dert var bi suru senle mi ugrascam.
Ya savunmuyorumm yeter artık hatam var dedim özür diledim abarttım diyorum daha ne diyim neden anlamak istemiyorsun, arkadaşça yanında olmak istedim yine itiyorsun
Atma ya hala kendi gorusumu soyledm bilmem ne diyosun. Duzgun konussan isi toksiklige vuruyosun anlamiyoruz sanki...
Ya çıldırıcam fıttırıcam artık, anlamıyorsun evet gerçekten anlamıyorsun konusunu açmasan o seylere hic girmiycem normal havadan sudan kuştan böcekten filmden diziden spordan sanattan falan konusurduk fkdk
Inanayim mi mk
Yalan soyluyosan sqerim belani
Gelmişim özür dilemişim hala aynı şeyi açıp yobazsın yok turbanlı bulursun umarım falan diyorsun jdkd kız düşürmek için deistim diyormuşum jdkd aynen o yüzden kimseyle konuşmuyorum kimseye yazmıyorum kız düşürmek için yalnız takılıyorum ben evet
Hala zirvaliyosn ya duygusal gerilimini siqiyim
İnan, yalan söylemiyorsam ben seni swerim ama jcck
O nasıl bişey miş 😅😅😅 gel bunu sanal seksimizi yaparken konuşalım seninle 😅😅😅
Kıskanmıştır sadece yaa
Sen saçmalıyorsun suanda
Ne alaka? turkcen yok heralde
Aman ugrasamam senle
Amcalar sana cevap verir zeki biri olsan konuşmaya değerdin
tamam git isine ya rahatsiz misin
Kıslanır sadece kendine ister
Iyi de hicbi vaatte bulunmuyosunuz karsilikli olarak. Sacma yani..
Kendiyle sexting yapmanı istiyo mu peki?
Evt ama sadece onunla yapcakmisim :d
Kendine saklamak ister ajsjdjf sen kimlerle yapmak istiyosun peki?
Kimle istersem onla, ben ona kimlerle konusuyosun diye sormuyosam veya benden baskasiyla konusamazsin demiyosam o da bana soramaz ve diyemez. Bu kadar basit yani.
Yani anladım da erkek bu komuda kıskanır yani de sevgili değilsiniz sonuçta gerçi. Tanımadıklarınla yapar mısın peki?
En güzel se. ting nasıl yapılır?