Cinsel Yaşam Sevgililer bir aradaysa bir odada, genelde kız mı yoksa erkek mi karşıdakini bozar cinsellik için? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgililer bir aradaysa bir odada, genelde kız mı yoksa erkek mi karşıdakini bozar cinsellik için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl O işler hiç belli olmaz şeytan ilk kimi dürtüyorsa o bozar diyorum. 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Kiz erkeği kiskirtir haliyle erkek başlatır gibi Bi durum olur 2 0 Yorumla
melenri Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 33% +1 yıl Kızın hareketleri cilveli, istekliyse erkek bozar. Değilse bile dener 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ilidide birbirine kur yapar burada erkek kızı yoldan çıkarır ba? an aşırı istekli kızda olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl beni bir kız öyle bozar ki ne istese yaptırır her konuda 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşamak istenen bazı arzular var o arzulara göre bir kız olması yeterli sevgili olmak şart değil
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her an her şey oluyo😉 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İki tarafta bence ama öncelikle kızdır bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hahha Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Kız tahrik eder erkekte * bu hep böyledir 😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
O işler hiç belli olmaz şeytan ilk kimi dürtüyorsa o bozar diyorum.
Kiz erkeği kiskirtir haliyle erkek başlatır gibi Bi durum olur
Kızın hareketleri cilveli, istekliyse erkek bozar. Değilse bile dener
Ilidide birbirine kur yapar burada erkek kızı yoldan çıkarır ba? an aşırı istekli kızda olabilir
beni bir kız öyle bozar ki ne istese yaptırır her konuda
yaşamak istenen bazı arzular var o arzulara göre bir kız olması yeterli sevgili olmak şart değil
Her an her şey oluyo😉
Bence karşılıklı da olabilir
değişiyor karşılıklı olarak bence
İlk taşı em günahsız olan atar
İki tarafta bence ama öncelikle kızdır bence
hahha
ikiside istiyordur
Erkek
Kız tahrik eder erkekte * bu hep böyledir 😁
Umarım bir gün n
Erkek
Kız bozuyor