Aman herkes birbirinin kararları hakkında laf edip duruyor. Herkes kendi işine baksın, herkes kendi kararlarını eleştirsin. Bir erkek bakire kız istiyorsa isteyebilir, kendi hayatı çünkü.
Bakirelik önemsiz demiyorum bakirelik neden bu kadar abartılıyor dedim ben ilk ilişkiden sonra bambaşka bişey oluyor sanıyordum ama sen yaşamadığın için anlatsamda anlamıcan bende böyle bilmiyordum açıkcası ilk geceden sonra mesela bambaşka olcak sanıyodum ilk günün gecesi bumuydu dedim yni ilk gün ile ikinci veya ilk haftanın bir farkı yok o yüzden diyorum bizeöyle bi dendi ki ilk geceden sonra ben çok değişiyor sanıyordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aman herkes birbirinin kararları hakkında laf edip duruyor. Herkes kendi işine baksın, herkes kendi kararlarını eleştirsin. Bir erkek bakire kız istiyorsa isteyebilir, kendi hayatı çünkü.
Ben ne diyorum sen ne ediyosun kardeş😂
Herkesin kendi hayatı diyorum
Sen bakirelik önemsiz diyorsun ama başkasının kararı bu?
Bakirelik önemsiz demiyorum bakirelik neden bu kadar abartılıyor dedim ben ilk ilişkiden sonra bambaşka bişey oluyor sanıyordum ama sen yaşamadığın için anlatsamda anlamıcan bende böyle bilmiyordum açıkcası ilk geceden sonra mesela bambaşka olcak sanıyodum ilk günün gecesi bumuydu dedim yni ilk gün ile ikinci veya ilk haftanın bir farkı yok o yüzden diyorum bizeöyle bi dendi ki ilk geceden sonra ben çok değişiyor sanıyordum
Tam komedisin sen, Allah akıl fikir versin ne anlamazlık bu ya
Evet çok koniğim ya😂😂😂
Aynen abartılıyor ama adet ve töreler işte yapacak bir şey yok
Eşime benden başkası dokunmasın istiyorum. Başkasının olacak kadar dirayetsiz kızı ben eş olarak istemiyorum
En başlarda bişey anlamıyorsun derken?
kimse abartmıyor
Bakşde olmayanlar olanları eleştiriyor
Sorum anlaşılmamış çoğu kişi tarafından
Anlatamışsın sanırım
Abartılmiyor aslında herkes kendisi abartiyor
Dini hassasiyetleri oluyor saygı duyarım
Sadakat ve güven ile alakalı
herkes herkesle olsun dimi
Bu süper ya😂😂😂
Oldukça değerli
Aman önemsiz