Cinsel Yaşam Üniversitedeki arkadaşla nasıl yakınlaşırım, çok sessiz sakin ve içine kapanık biri? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Güncel Üniversitedeki arkadaşla nasıl yakınlaşırım, çok sessiz sakin ve içine kapanık biri? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Ee neyi dikkatini çekti? Kimseyle konuşmuyor olması mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sessiz sakin olusu Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yanına git konuşmaya çalış devreye birimi sok xor gibi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl neden zor Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Utangaç dedin ya ondan konuşmaya çalıştın mı Yorumla Soran +1 yıl Kimle Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Bahsettiğin kişiyle Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Anladım Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neşeli güleç yüzlü ol Günaydın iyi akşamlar de konuşmak isteyenlere cesaret ver olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çekingen amw Yorumla Hadiiyani +1 yıl Ya bir arkadaşına gülümsemek zormu yavaş yavaş alis Yorumla Soran +1 yıl Ufff ya Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl temas et bol sohbet et samimi ol güzel çekici giyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğrudan açıkça onu içinde istediğini söyle.. buna karşı kayıtsız kalamaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyon Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Aynısını yaşadım da ondan Yorumla Soran +1 yıl Sen mi Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında idin o zaman Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl 23 Yorumla
arastırmacikisiligim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sürekli yakınlık kur planlar yap dahil et zamanla olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok sessiz sakin kimse ile konuşmayan tek takilan biri Yorumla arastırmacikisiligim +1 yıl İşte ona sen yakınlaşman lazım bende içine kapanık biriyim biri bişey demeden bişey demem falan Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla arastırmacikisiligim +1 yıl Çekingenlik midir nedir belki de üzülmekten korkuyorum bilemiyorum öyleyim yani bu yüzden senin onunla ilgilenmen lazım fazla üstüne gitmeden Yorumla Soran +1 yıl Neden ya Yorumla arastırmacikisiligim +1 yıl Ney neden anlamadım ama 🤣 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ortamlara girmen lazım etkinliklere katıl 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Bn değil o otlr Yorumla aliakarrr +1 yıl Ha pardon o zaman onu çekmen lazım işte çağır gel sende vs de Yorumla Soran +1 yıl Nereye Yorumla aliakarrr +1 yıl Cafe mesela Yorumla Soran +1 yıl Çağırdım gelmedi Yorumla aliakarrr +1 yıl Asosyal mi bu ve nereden tanıyorsun erkek mi bir de Yorumla Soran +1 yıl Eet erkek okuldan Yorumla aliakarrr +1 yıl Mesajlarda nasıl peki çekingen mi Yorumla Soran +1 yıl Coookkkk Yorumla aliakarrr +1 yıl Yuh o nasıl biri ya 😀 sen ne bekliyorsun ondan bu arada Yorumla Soran +1 yıl Şey isye sevgililik. vb Yorumla aliakarrr +1 yıl Biraz ilerisi gibi yani 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla aliakarrr +1 yıl Ev boş de knk 😀 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yakınlık kurarak samimi olmaya çalış 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Nude atarak başla 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kizarsa Yorumla YineMi07 +1 yıl İlk başta direk nude atma. Bugün yeni bir kiyafet aldim nasıl olmus diye sor, kiyafet üstündeyken at. Sonda bak birde şunu aldım de, ic çamaşırlı at Yorumla Soran +1 yıl Anladım iyi fikir ama çok içine kapanık Yorumla YineMi07 +1 yıl Yavas yavas kivama getir. O kadar içine kapaniksa, abazaliktan kıvranıyordur kesin Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyon Yorumla YineMi07 +1 yıl İçine kapanık diyorsun. Nasıl kız ayarlayacakta seks yapacak oyle birisi Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya Yorumla
ibrahimc Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Biraz da benim içime kapan de ona 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla ibrahimc +1 yıl Sen öyle söyle o gelip kapanır Yorumla Soran +1 yıl Dedim onu nasıl yani dedi Yorumla ibrahimc +1 yıl Öyle demez heralde sen uydurdun bunu şu an Yorumla Soran +1 yıl Ya dedim gel bı kahve içelim ders çalışalım dedim yok drfi Yorumla ibrahimc +1 yıl Evde kalıyorsan eve çağır Yorumla Soran +1 yıl Evde kaliyom Yorumla ibrahimc +1 yıl Tamam eve çağır gelmezse ben gelirim Yorumla Soran +1 yıl Ne için amw Yorumla ibrahimc +1 yıl Ne için çağırırsan Yorumla Soran +1 yıl Ufff ya Yorumla ibrahimc +1 yıl Noldu ne ofluyosun Yorumla Soran +1 yıl Ya yapmazsa Yorumla ibrahimc +1 yıl Yapmazsa yapan var burada diyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Sen nerden biliyon Yorumla ibrahimc +1 yıl Benim çünkü o Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Neden o 0 36 Yorumla Soran +1 yıl Ask Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Senin mantına göre bizim beğendimiz kızları azdırmamız gerekiyor sence bu mantıklımı Yorumla Soran +1 yıl Hyr tabi hiç sevgilisi olmamış biri Yorumla MrYiğitbey +1 yıl O yüzden duygularına oynaman lazım çüküne değilm Yorumla Soran +1 yıl Kimin Yorumla MrYiğitbey +1 yıl O bebenin hoşlandım bebenin Yorumla Soran +1 yıl Eey Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Diyorum ki onu azdırma aşık et kendine yani onu önemsedni belli et olucaksa olur Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Mesela onu bitşeye davet et Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Burdan başla Yorumla Soran +1 yıl Meselw Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Bu hafta hamgi film giriyor sinemaya Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Bak işte Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ona de film izlemeyi severmisin de Yorumla MrYiğitbey +1 yıl O da mal değilse severdir ben şu filmi çok izlemek istiyorum ama yalnız izlemeyi sevmiyorum falan de bana eşlik edermisin falan filan Yorumla Soran +1 yıl Eet derse sinamada mu opuyum Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Öpme sevhili ol önce önce samimileş neden bu kadar azgınsın Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Çok azgınsın bakire olman mucize Yorumla Soran +1 yıl Değilim. ki Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Günü birlik istiyorsun belli onu o zaman dışarı çağır kafam bozuk biraz de içki için sonrasını sek halledersin Yorumla Soran +1 yıl İcmiyo ki Yorumla Soran +1 yıl O Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Başkasını bul o zaman Yorumla Soran +1 yıl Bı kez istiyorum onu Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ya seni * isteyeceğini nerden biliyotsun onu anlamış değilim Yorumla Soran +1 yıl Tanmin Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ben fikirleri verdim sen ona yaklaşıp kalanını halledecen nelliki yakışıklı biri peşinde döndüne göre Yorumla Soran +1 yıl Hmnn saol Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Banada taktik ver sana naptıki peşinden koştun Yorumla Soran +1 yıl Dürüst abadan degil Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Bendemi yalan söyleyim Yorumla Soran +1 yıl Hyr tabi çekingen ol Yorumla MrYiğitbey +1 yıl O zaman kimse bana yanaşmazki yakışıklımdeğilim sonuçta Yorumla
Mark_Antony Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Yakınlaşmak derken? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladin Yorumla
RenKylo Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Fiziği. Güzel mi 0 4 Yorumla RenKylo +1 yıl Fiziğin güzel mi seksi misin Yorumla Soran +1 yıl Ye Yorumla RenKylo +1 yıl Fiziğini görebilirsem ona göre tavsiye verebilirim aslında Yorumla RenKylo +1 yıl Bakire misim Yorumla
Uhtred_7 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. boş ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ee neyi dikkatini çekti? Kimseyle konuşmuyor olması mı?
Sessiz sakin olusu
Yanına git konuşmaya çalış devreye birimi sok xor gibi
neden zor
Utangaç dedin ya ondan konuşmaya çalıştın mı
Kimle
Bahsettiğin kişiyle
Yok
Anladım
Neşeli güleç yüzlü ol Günaydın iyi akşamlar de konuşmak isteyenlere cesaret ver olur
Çekingen amw
Ya bir arkadaşına gülümsemek zormu yavaş yavaş alis
Ufff ya
temas et bol sohbet et samimi ol güzel çekici giyin
Nasil
Doğrudan açıkça onu içinde istediğini söyle.. buna karşı kayıtsız kalamaz
Nerden biliyon
Aynısını yaşadım da ondan
Sen mi
Evet
Kaç yaşında idin o zaman
23
Sürekli yakınlık kur planlar yap dahil et zamanla olur
Ama çok sessiz sakin kimse ile konuşmayan tek takilan biri
İşte ona sen yakınlaşman lazım bende içine kapanık biriyim biri bişey demeden bişey demem falan
neden
Çekingenlik midir nedir belki de üzülmekten korkuyorum bilemiyorum öyleyim yani bu yüzden senin onunla ilgilenmen lazım fazla üstüne gitmeden
Neden ya
Ney neden anlamadım ama 🤣
Ortamlara girmen lazım etkinliklere katıl
Bn değil o otlr
Ha pardon o zaman onu çekmen lazım işte çağır gel sende vs de
Nereye
Cafe mesela
Çağırdım gelmedi
Asosyal mi bu ve nereden tanıyorsun erkek mi bir de
Eet erkek okuldan
Mesajlarda nasıl peki çekingen mi
Coookkkk
Yuh o nasıl biri ya 😀 sen ne bekliyorsun ondan bu arada
Şey isye sevgililik. vb
Biraz ilerisi gibi yani 🙂
Yes
Ev boş de knk 😀
Yakınlık kurarak samimi olmaya çalış
Nude atarak başla
Kizarsa
İlk başta direk nude atma. Bugün yeni bir kiyafet aldim nasıl olmus diye sor, kiyafet üstündeyken at. Sonda bak birde şunu aldım de, ic çamaşırlı at
Anladım iyi fikir ama çok içine kapanık
Yavas yavas kivama getir. O kadar içine kapaniksa, abazaliktan kıvranıyordur kesin
Nerden biliyon
İçine kapanık diyorsun. Nasıl kız ayarlayacakta seks yapacak oyle birisi
Aynen ya
Biraz da benim içime kapan de ona
Nasil
Sen öyle söyle o gelip kapanır
Dedim onu nasıl yani dedi
Öyle demez heralde sen uydurdun bunu şu an
Ya dedim gel bı kahve içelim ders çalışalım dedim yok drfi
Evde kalıyorsan eve çağır
Evde kaliyom
Tamam eve çağır gelmezse ben gelirim
Ne için amw
Ne için çağırırsan
Ufff ya
Noldu ne ofluyosun
Ya yapmazsa
Yapmazsa yapan var burada diyorum ya
Sen nerden biliyon
Benim çünkü o
Neden o
Ask
Senin mantına göre bizim beğendimiz kızları azdırmamız gerekiyor sence bu mantıklımı
Hyr tabi hiç sevgilisi olmamış biri
O yüzden duygularına oynaman lazım çüküne değilm
Kimin
O bebenin hoşlandım bebenin
Eey
Diyorum ki onu azdırma aşık et kendine yani onu önemsedni belli et olucaksa olur
Nasil
Mesela onu bitşeye davet et
Burdan başla
Meselw
Bu hafta hamgi film giriyor sinemaya
Bilmiyorum ki
Bak işte
Ona de film izlemeyi severmisin de
O da mal değilse severdir ben şu filmi çok izlemek istiyorum ama yalnız izlemeyi sevmiyorum falan de bana eşlik edermisin falan filan
Eet derse sinamada mu opuyum
Öpme sevhili ol önce önce samimileş neden bu kadar azgınsın
Bilmem
Çok azgınsın bakire olman mucize
Değilim. ki
Günü birlik istiyorsun belli onu o zaman dışarı çağır kafam bozuk biraz de içki için sonrasını sek halledersin
İcmiyo ki
O
Başkasını bul o zaman
Bı kez istiyorum onu
Ya seni * isteyeceğini nerden biliyotsun onu anlamış değilim
Tanmin
Ben fikirleri verdim sen ona yaklaşıp kalanını halledecen nelliki yakışıklı biri peşinde döndüne göre
Hmnn saol
Banada taktik ver sana naptıki peşinden koştun
Dürüst abadan degil
Bendemi yalan söyleyim
Hyr tabi çekingen ol
O zaman kimse bana yanaşmazki yakışıklımdeğilim sonuçta
Yakınlaşmak derken?
Anladin
mini pileli etek giyiyormusun
Eet
Fiziği. Güzel mi
Fiziğin güzel mi seksi misin