Cinsel Yaşam Kızların da boşalması var mıdır, zevk suyu dışında? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Kızların da boşalması var mıdır, zevk suyu dışında? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet vardır 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet var. Fışkıranlar dahi var. Ayrıca erkek spermi gibi damla damla boşalanlar da var.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekte mi gördün p*rno mı Yorumla gokantemur +1 yıl Gerçekte tabii ki. Genelde bir kadın böyle boşalır zaten. Normali budur. 👍🏻 Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten bilmiyor musun anlamadım 0 0 Yorumla
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet vardır. Çoğu yok der belki ama gerçek orgazma ulaşmış kişilerde bu var 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl E yani tabikide kadınlar da boşalır şakamı bu soru 1 0 Yorumla
Hardmanistanbul Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Gerçek anlamda mastürbasyon ve seks yapmayan bir kızın hali 1 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Var tabi manyak mısın😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sadece p*rno görmüşsündür Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl Senin hayatın boyunca görmediğin kadar vajinayla yüzyüze geldim ben yavrucum merak etme 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hangi kız sana verir en çok ona şaşırdım Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl Sen ne çeşit bir malsın lan görmeden etmeden yaptığı yorumlara bak sıfatsız tipini koyda seni görelim 😂 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Var Squirting diyoruz buna 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece p*rno görmüşsündür Yorumla Tendenönceruh +1 yıl İlk tecrüblerde biraz zorlandım Ancak fizyolojik olarak araştırma yaptıkça tecrübem arttı Üstümün başımın sırılsıklam olmasına alıştım Büyük keyifBir erkek olarak söylüyorum o andaki yüz ifadeniz paha biçilemez çok değerli Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok harun amca ogrenin artık kızları içeriye doğru boşalır yapi gereği dışarıya bosalmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ee burada var diyenler var Cevap sahibi +1 yıl Onlar fazla p*rno film izleyenler
sEn_tabiki_26 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl demek ki hiç yasamadin.. ama var tabii kide.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sadece p*rno görmüşsündür Yorumla sEn_tabiki_26 +1 yıl hayır tabikide... Emin ol ki bu anlattıklarımı dinledğn zaman kalbin şimdikinin iki misli hızlı atacak, Dinlemek istersen yazabilirsin özelden Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar kızla birlikte olmuş olsaydın beni özelde bekliyor olmazdın😉 Yorumla sEn_tabiki_26 +1 yıl niye ozele gelince birlikte mi olucaz, ayrıca bu kadar kizla birlikte oldum denedim, soruna cevap bulursun dedim Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benim bildiğim var hiç yaşamadın mı ya ilginç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var tabiki hiç boşalmadin sen sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece p*rno görmüşsündür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ya gerçekte de var Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Titrek Hilmi olurlar :) 0 0 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Var tabi olmazmi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sadece p*rno görmüşsündür Yorumla mursel60 +1 yıl Niye p*rno goriyim yasattim ben bunu her erkek bu işi beceremez kendi işi bitince bırakır partnerini Yorumla mursel60 +1 yıl Kactane erkek 25 dk dayanabiliyo sence Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Var tabi 0 0 Yorumla
burakant00 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Hiç bosalmadın galiba 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tabikide 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. vardır 0 0 Yorumla
Uhtred_7 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Başka ne olacak? 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadece p*rno görmüşsündür Yorumla
Ritimbozucu54 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Evet oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sadece p*rno görmüşsündür Yorumla Ritimbozucu54 +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla Ritimbozucu54 +1 yıl Canlı gördüm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabiki var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece p*rno görmüşsündür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır fazlasını gördüm Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. kız olan sensin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Evet vardır
Evet var. Fışkıranlar dahi var. Ayrıca erkek spermi gibi damla damla boşalanlar da var..
Gerçekte mi gördün p*rno mı
Gerçekte tabii ki. Genelde bir kadın böyle boşalır zaten. Normali budur. 👍🏻
Dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten bilmiyor musun anlamadım
Evet vardır. Çoğu yok der belki ama gerçek orgazma ulaşmış kişilerde bu var
E yani tabikide kadınlar da boşalır şakamı bu soru
Cisini tutarak yaparsan squirt yaparsın başkada yok
Gerçek anlamda mastürbasyon ve seks yapmayan bir kızın hali
Var tabi manyak mısın😂
Sadece p*rno görmüşsündür
Senin hayatın boyunca görmediğin kadar vajinayla yüzyüze geldim ben yavrucum merak etme 😂
Hangi kız sana verir en çok ona şaşırdım
Sen ne çeşit bir malsın lan görmeden etmeden yaptığı yorumlara bak sıfatsız tipini koyda seni görelim 😂
Var
Squirting diyoruz buna
İlk tecrüblerde biraz zorlandım
Ancak fizyolojik olarak araştırma yaptıkça tecrübem arttı
Üstümün başımın sırılsıklam olmasına alıştım
Büyük keyif
Bir erkek olarak söylüyorum o andaki yüz ifadeniz paha biçilemez çok değerli
Yok harun amca ogrenin artık kızları içeriye doğru boşalır yapi gereği dışarıya bosalmaz
Ee burada var diyenler var
Onlar fazla p*rno film izleyenler
demek ki hiç yasamadin.. ama var tabii kide..
hayır tabikide... Emin ol ki bu anlattıklarımı dinledğn zaman kalbin şimdikinin iki misli hızlı atacak, Dinlemek istersen yazabilirsin özelden
Bu kadar kızla birlikte olmuş olsaydın beni özelde bekliyor olmazdın😉
niye ozele gelince birlikte mi olucaz, ayrıca bu kadar kizla birlikte oldum denedim, soruna cevap bulursun dedim
Benim bildiğim var hiç yaşamadın mı ya ilginç
Var tabiki hiç boşalmadin sen sanırım
Hayır ya gerçekte de var
Titrek Hilmi olurlar :)
Tabi var knk niye sordun
Evet varmış p*rno izledim
Tabiki var detsylı bilgi vereyim isterseb
Var tabi olmazmi
Niye p*rno goriyim yasattim ben bunu her erkek bu işi beceremez kendi işi bitince bırakır partnerini
Kactane erkek 25 dk dayanabiliyo sence
Evet var
Evet var
Var tabi
evet vardır
Hiç bosalmadın galiba
Tabikide
Var.
evet
Tabiki var ve erkeklerden daha çok zevk alırlar
vardır
Başka ne olacak? 😂