Erkeklerden korkuyorum, psikoloğa gidiyorum ama düzelmiyor. Nasıl düzelirim?

Ben 24 yaşımda o zamanki sevgilimle cinsel ilişki yaşadım, ancak ilişkimiz çok kötü bir hal almaya başladı 1 sene sonra.
Giydiğime, gittiğim yere karışıyordu. Zaten açık da giyinmem pek. Öyle gözü dışarda bir kız da değilimdir. İşe yeni girmiştim, ev-iş rutinindeydim.
Bir gün arkadaşları ile içmeye gitmişti. Çok içmişti. Beni arayıp "gelir misin hastaneye gidelim çok kötüyüm" dedi. Gittim, her yere kusmus telefona bile. Sonrasında beni saçma sapan kıskandığı bir tarihte, kavga ettiğimiz tarihte 2 sene önceki eski sevgilisine mesaj attığını gördüm. "Naber nasıl gidiyor" yazmış. Kız da iyi senin demis, o da "aynen" demis konu bitmis.
Ben de "Beni hep üzüyorsun, kötü birisin, gerçekten artık ayrılmak istiyorum" dedim. Alkollüydü. Ayağa kalktı, bana bağırdı, sonra bana vurdu. Beni yere attı ben yerdeyken tekme attı falan.

Bunun üstüne ayrıldım, ve hiç sevgilim olmadı. 28 yaşındayım. Ama erkeklerden çok korkuyorum. Çocuğum olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum ama hiçbir erkekle konuşup görüşemiyorum. Psikoloğa gidiyorum 2.5 senedir ama düzelmiyor. Cinsel hiçbir şey hissedemiyorum. Hiçbir erkekle tek buluşamıyorum. Geceleri eve tek başıma dönemiyorum. Bağıran erkek sesi duyduğumda gözlerim doluyor. Çok umutsuz hissediyorum. Bana bunları yapan kişi geçen sene evlendi. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum artık.

Erkeklerden korkuyorum, psikoloğa gidiyorum ama düzelmiyor. Nasıl düzelirim?