Mesela onu düşünerek mastürbasyon yapıyor musunuz? Bazıları mesela böyle arzuladığımız için sevmediğimizi felan söylüyorlar. Neymiş gerçekten seviyorsan eger aklına cinsellik bile gelmez diyenler var. Ben buna katılmıyorum bence tam tersi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçekten aşk Denilen şeyde arzulama olayı yok denilecek kadar çok düşüktür Libido anlamında arzulama olayı olmaz sadece duygusal olarak bağlılık ve manevi olarak etkileşim olur ( ben sevdiğim kızı sanki çocuğum gibi merhametle ve şefkatle seviyorum) benim için kesinlikle cinsellik olmadan bir ömür boyu yaşayabilirim sadece ona sarılmam yeterlidir.
22 Yorumla
Soran+1 yılSacmalamaa
- +1 yıl
Bu senin düşüncen aşk şehvet duygusundan gelmez asla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok geri kafalı bir düşünce olduğunu düşünüyorum özellikle muhafazakar erkeklerde olan bir görüş gibi tıpkı muhafazakar kadınların evlenmeden olmaz demesi gibi. Bana kalırsa insan asıl gerçekten sevdiği zaman o insana dokunmak sarılmak öpmek sevmek onunla bir olmak ister. Bana duygusuz ilişki her zaman çok iğrenç gelmiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle dediğine katılıyorum. Arzulamazsak sıkıntı bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, hiçbir zaman öyle bir şey yapmadım.
Ayrıca ben o düşünceye katılıyorum ve doğru buluyorum. Gerçekten seven insan cinsellik düşünmez. Cinsellik düşünüyorsa sevgilisini değil onun bedenini seviyordur. Gerçek aşkta cinsellik yoktur, kalpten bağlanma vardır.
114 Yorumla- +1 yıl
Yani hepimiz aslında gerçek olmayan aşkın meyvesi miyiz? Gerçek aşkta cinsellik yoktur , seven insan sevdiğine kıyamaz gibi şeyler ergenlerin söylemleri maalesef.
Cevap sahibi+1 yıl@UnnamedPlayer Bahsettiğim şey sevgili olup da cinsellik düşünenler için geçerli. Ergen değilim, gerçek aşk ve sevginin ne olduğunu bilecek kadar büyüğüm. Ayrıca bu benim düşüncem ve buna saygı duyulmaması, hemen onu eleştirmek asıl ergenliktir.
Cevap sahibi+1 yıl@cemsie Evet inanıyorum. Bir insana cinselliği sevgi olarak görmüyor diye ergen demek eleştiri değil hakarettir. Ben bana nasıl gelinirse öyle giderim. Burada olan eleştiriye gelememek değil, edilen hakarete cevap vermek. Orada eşini değil sevgilisini yazdım ve ayıp kelimesini kullanmadım. Sizler önce okumayı ve sonra okuduğunuzu anlamayı öğrenin sonra burada insanların yorumlarını eleştirin. Ayrıca benim düşüncemden SİZE NE! Burada bir soru soruluyorsa herkesin istediği yorumu yapma hakkı vardır. Ve herkesin düşüncesi farklıdır. Sizin sevginiz sevişmek olabilir ama sevişmek benim sevgi anlayışımın yakınından bile geçemez. Başkalarının düşüncesi size uymuyor olabilir normaldir. Ama uymuyor diye insanları eleştirmeye, hakaret etmeye hakkınız yok. Biz nasıl sizin görünüze saygı duyup cevap vermiyorsak sizde aynısını yapmak zorundasınız. İnsanların görüşlerine, düşüncelerine saygı duymayı öğrenin artık.
- +1 yıl
Düşüncene saygım var fakat aşk ve sevginin ne demek olduğunu bilecek kadar büyük olduğunuzu sanıyorsunuz. Eleştiri ya da değil ben dünya gerçeklerinden bahsettim. Seven insan sevişir, sevdiğini arzular ister. Seven insan bunu isterken başkasına karşı bu dürtüleri durdurur. Yani sadakat duygusu harekete geçer. Ama sevismek ister yalnızca onunla sevismek ister. Kıyamam yapamam edemem ergen lafı hala söylüyorum bunu. Evlenince de düşünülmesin o zaman çünkü çok seviyorlar birbirlerini dediğiniz şey buna çıkıyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
Hakaret ile eleştiri arasındaki farkı anlayabilecek kadar olgunlasmamışsınız henüz. Daha fazla konuşmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@UnnamedPlayer Sanmıyorum, öyleyim. Size göre kıyamamak ergenlik olabilir ama birçok insana göre gerçek sevgi budur. Evlilik ayrıdır, sevgililik ayrı. İkisinin hiçbir benzer yönü yok. Dünya gerçekleri de cinsellikten ibaret değildir. Şu düşünceden çıkın artık. Sevgi iki bacak arasında aranmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@UnnamedPlayer O zaman yorumumdan gidin. Çünkü hakaret ve eleştiriyi ayırt edecek kadar olgunum. Ergen demek eleştiri değil hakarettir
- +1 yıl
- +1 yıl
Ergenlerin söylemi dedim ergensiniz demedim , ayrıca ergen olmuş dahi olsanız bu bir hakaret değil dönemden ibarettir ve sağlıklı her bireyin geçtiği bir dönemdir.
- +1 yıl
@UnnamedPlayer sorun arzu ve tutkunun ayıp; seksin de şiddet ve zarar verici bir şey olduğunu düşünüyor olmak. Ama anlatamazsın dostum.
- +1 yıl
- +1 yıl
bak kardeşim biz siz diye neyi ötekileştiriyorsun bilmiyorum, umrumda da değil. ben kafayı öyle hastalıklı cepheleşmelerden uzak tutuyorum.
Buraya yorum yaptığın zaman yorumunun eleştirilebileceğini bilmelisin, internet böyle bir yer. Senin düşüncenden bize neyse paylaşma hayret bşi :D. Sana ne paylaşırım sana mı soracam falan diyeceksin, hemen cevap verelim biz de eleştirirken sana mı sorcaz? Düşünceler paylaşılırsa eleştiri ve muhalefete tabidir. Yoksa neden paylaşıyorsun?
O yüzden okuma yazma dersi vermeden internetin ve KS'nin nasıl kullanıldığına dair bir düşün önce.
"Ergen" demek de hakaret değildir. Senin algın öyle olabilir ama hakaret denen şeyin tanımı da kişilerin algısına tabi değildir.
"Sizin sevginiz sevişmek olabilir" yazmışsın. Lafı g*tünden anlamak istersen öyle diyebilirsin ama arkadaşın bahsettiği şu: İnsan fıtratı itibariyle arzu ve şehvet sahibidir (inançlı birisin sanırım, o öğreti açısından da seks ve şehveti de Allah yaratmıştır, bunu da inkar etmezsin herhalde). Bu arzularını helali üstünde hissetmesi yanlış değildir. Senin yaratmaya çalıştığın "sizin sevgiden anladığınız sekstir" algısı gibi bir iddia ve durum yok ortada.
Eleştirilmeye tahammülün yoksa ve her ters lafı hakaret algılamaya devam edeceksen internetten uzak durmanı tavsiye ederim. Kendini sinir hastası etme :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeli gibi arzuluyorum. Cinsel hayatımız aktif ama uzak mesafe yaşadığımız için çok arzuluyorum belki de. Kendisine 31 çekip boşalırken video çekmesini istiyorum bende onu izleyip tatmin oluyorum. İnsan sevdiğini arzular.
42 Yorumla- +1 yıl
Ben de katılıyorum sevince arzular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Tabiki sevgilimi arzuluyorum ve kendi videolarımızı izliyorum. Onun da beni arzulayıp beni düşünmesini isterim. P*rno izleyip başka kızlara ilgi duymasındansa bunu tercih ederim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimi arzuluyorum tabiki başka kimi arzulayacağım ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ciddi ilişkim varsa sexting yapıp karşılıklı yapmak daha da çok hoşuma gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. insan sevdiği yemeği canı çeker.
elbet sevdiğini arzular sevişmek ister.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. insan seviyorsa uyum varsa tabiki arzular ve yapar doğal bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Olsa arzularik heralde uzun zamandir yok sevgilinin olmasinin hissini bile unuttum
00 Yorumla
+1 yılHiç olmadığı için bişey diyemeyeceğim ama haklı olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiddi düşündüğüm kızı aklıma getirmem ona kıyamam..
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bu ne alaka gerçekten çok saçma
Cevap sahibi+1 yılSana saçma gelebilir siz önünüze gelene veriyorsunuz 👌
sevgilim olsa arzulardım tabi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılarzulanır neden arzulanmasın
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişiyi düşünürüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İnsan sevdiğini arzulamaz mı yaa.
10 YorumlaNe alaka ya seven sevdigiyle sevismek ister
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaptigim oldu
00 Yorumla
+1 yılyokki gerek yok sevfiliye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapıyorum
00 YorumlaSevgilim yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026