Aslında hadi sevişelim diye bir şey olmadı. İlk başta sürtünüyorduk. Sonrasında oral yapmaya başladık. Daha sonra parmağını sokmasını istedim ve dayanamayıp girmesini istedim.
@Costantinnn aslında ben hep evlenmeden olmaz diyen biriydim. Bu konuda çok büyük konuştum. Böyle oldu. İlk başta biraz pişmanlık duymuştum üzüldüm açıkçası ama sonra kabullendim. Şimdi çok mutluyum iyi ki olmuş.
yapmış olmak için yapmak bence doğru bir mantık değil. partner de yatay tutkusu da hazla süslenip özel olmalı. kendi düşünce yapımda bu şekilde düşünen biri olmadıkça , asla harcamak istemem içimdeki tutkuyu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgililerimle asla yapmadım hiçbiriyle öpüşmedim bile. Evlenmeyi bekledim ve eşime sakladım kendimi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
kadınlar yorumlamamış. tabi erkekte bekaret aranmadığı için. :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aslında hadi sevişelim diye bir şey olmadı. İlk başta sürtünüyorduk. Sonrasında oral yapmaya başladık. Daha sonra parmağını sokmasını istedim ve dayanamayıp girmesini istedim.
Tahrik oldum lan okurken 😄güzel olmus
@Costantinnn amfösöcöaöf demek istediğim plansız oldu 😂
Kimse bu işi planli yapmıyor merak etme 😄pişman misn sen onu söyle
@Costantinnn aslında ben hep evlenmeden olmaz diyen biriydim. Bu konuda çok büyük konuştum. Böyle oldu. İlk başta biraz pişmanlık duymuştum üzüldüm açıkçası ama sonra kabullendim. Şimdi çok mutluyum iyi ki olmuş.
Ondan sonra biri daha oldu mu yoksa tek demisn? Ve neden iyi ki olmuş deidn
@Costantinnn yok olmadı, sevgilimle birlikteyim hala. İyi ki olmuş dedim yani ne bileyim şu an yapıyoruz zevk alıyoruz güzel yani.
Güzel bir durum ins ayrilmazsiz ilkinle evlenmek güzel olur
@Costantinnn İnşallah çok teşekkür ederim. Evlenmeden olmaz dedim beri ilkimle evleneyim nasipse 😅
Kaç yıldır birliktesin
Ozamn dediğini tutmuş oluyorsun 😄bir taşla iki kuş
Martta 2 yıl olacak
@Costantinnn aynenn 😅
İlişkinizde kim daha istekli?
Sevişelim mi dedim önce olmaz dedi sonra kabul etti
ne zaman dedin
Telefonda mesajlasirken
Öpüşüyo falan mıydınız öncesinde
Yani ufak tefek kaçamaklar yapıyorduk tabi
Nasıl kabul etti ki
Valla kolay olmadı tabi israr ettim konuştum birden olmuyor
Ne dedin
Yazdım
yapmış olmak için yapmak bence doğru bir mantık değil. partner de yatay tutkusu da hazla süslenip özel olmalı. kendi düşünce yapımda bu şekilde düşünen biri olmadıkça , asla harcamak istemem içimdeki tutkuyu
Sevgililerimle asla yapmadım hiçbiriyle öpüşmedim bile. Evlenmeyi bekledim ve eşime sakladım kendimi
kadınlar yorumlamamış. tabi erkekte bekaret aranmadığı için. :(
Ben arıyorım da erkekler önemsemiyo
Önceler de sevişiyorduk sadece sonra içine nasıl aldığını bile hatırlamıyorum eline alıp yerleştirdi yuvaya zaten dayanamayıp girdim hemen
Fazla dini argümana takılma.. Seks böyle bi şey değil.
Evlenecek isem umursarım takilmalik ise zaten benden önce de rahat durmamıştır
Bekâret önemli karımla sevişirim ya da seviştiğim kişi karım olur
Senle kamyon devirelim mi dedim olur dedi oldu
Olay orada zaten. Sevismeyecegin biriyle sevgili olmazsın. Sevgili olduysan ilk fırsatta pompa
Libido tavan olunca kafan sadece mikişmeye çalışıyor
Bekaret bozup ah almadım hiç ya. Bozuksa yaptım değilse arkadan caktim
Karşılıklı istek o an
Sevgilim istediği için seviştim onunla
Onlar isterse olur zorla. olacak degilmki
O an ki. Şehvet aslında sebep olan
soyle bir durup dusundum 🤪🤪🤪
Sevgilim yok ki 😀
Sen peki
Valla ben bakir bir erkeğim ve aynı kendim gibi bakire bir kızla sevgili olmak evlenmek istiyorum evlenmeden de yapmam herhalde
Yokki
Birazdan olur merak etme
Bakirim hâlâ
Bekaretine dokunmadan sevisiyorsun yani
Hiç sevgilisi olmayan ben :D
Güven lazım