Güncellemeler
+1 yıl
Not evlilik yaşım gelmedi 20 yim ama evlenecek temiz aday olursa evliliğe kadar sev olacam
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel de güncel ajjaj
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bakir olması tabiki çok güzel olurdu. Kendimi özel hissederdim.
Ben öyleyim ve heyecanlı olacak diye korkuyorum aslında ahahdnsn
Heyecan kötü bir şey değil fakat soğukkanlı olmalısın. Evleneceğim kişinin de ilkse genelde ilişkiyi erkekler yönlendirir tabi kişisine göre değişir de neyse bı durumda sana daha fazla sorumluluk düşüyor.
Yok kız tarafı zevk almaz diye korkuyom ilk olunca falan ağrı oluyormuş ya ki zaten daha evlilik için çok erken yaşım 20
Bu gidişle öylesine biriyle yaşayacağım galiba bilmiyorum ya cinsel olarak kendimi kontrol etmekte çok zorlanıyorum
Şöyle ilk önce kendini de onu da rahatlatmalısın. Daha sonra illa ki araştırmışsındır. Ön sevişme vs. acele etme ilk başta birazcık acı verici olabiliyor ama acele etmemek lazım. Evet 20 yaş çok erken. Kendi ayaklarınız üzerinde durabilecek ekonomik özgürlüğünüz olmadan evlilik düşünmeyin derim.
Yok ya üni okuyom ben sadece ciddi ilişkim olsun istiyorum evlenecek aday belli olsun yani ahgjdke sen çok iyi biliyon sanırım tecrübe var 😂
Bu devirde bakir erkek bulmak altın bulmak gibi bir şey benim gözümde ne güzel kendini namusunu geleceğini korumuş karısına saklamış bedenini
Evet bennnn
Daha iyi bence ama arastirip ogrenmis olmasi lazim
Evet biliyorum zaten herşeyi yani bakir diye bilmiyor diye düşünme pert ederim bence fjdjsks
Mutlu etmek isteyen erkek eder bence zaten
Evet ama sorun şu ki bakire kız yok
Bu konu hakkında düşüncen ne
Yoo var. Ben oyleyim mesela.
Ama yaşın kaç?
18 ama benden buyuk olup da bakire olanlarda vsr
Hmm küçüksün üni mi lise mi
Okuyor musun yani
Ne alaka
Merak ettim yani tanışmak istedim son bakire kızla 🥺
😀😀 Sevgilim var. Ama uzulme binlerce bakire kiz var zaten.
Binler milyarların arasında az kalıyor knk beee
Onlari bozanlar da erkekler ama unutmayalim🙂 Pipinizi tutun da artmasin😀
Bozulan kız sayısı ile bozan erkek sayısı eşit değil bir erkeğe 5 kız düşüyor aw
Sacmalamayin yahu. Bekaretini kaybetmis 100 kizdan 99 u erkek tarafindan bozuluyordur.
Onu demiyorum bir erkek 4-5 kızı bozuyor bunu diyorum
Hic bozmamis erkekler de var. Biraz da kisilik meselesi.
Evet mesela ben cjske sen de sevgiline dikkat ett
Bakir biriyle seks yapmam direkt evlenirim
Hahah niye
Bakire biriyle evlenmek istiyorum
Sende öyle misin
Evet
Ha ne güzel ama benim yasitlarim genelde evlilik vs konuşmaz gelecek için bende geleceği olmayacak bir ilişki istemem ayrıca bakire kız yok memlekette
Yaş kaç
20 be
Evlenmene daha var
Evet sen kaçsın
26
Evlenmek isteyen kızlarda hep büyük ya aklı başına gelene kadar yaşlarıni almış oluyolar maalesef
Kendi yaşında birini bul
Yasitlarin evlilik düşünmüyor pek
Daha doğrusu ciddi ilişki
kötü
Ahhah nedenmis