Cinsel Yaşam Neden 36 numara ayak sevdanız var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Neden küçük ayak bir anlamı mı var? Neden 36 numara ayak sevdanız var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Footloverman Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Anlamını bilmem ama öyle bir derdim yok şahsen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O lafi soyleyenlerden uzak durun.Her turlu halti yemis artik sapkonlik derecesinde genc kizlara ilgi duyan gay lige 1 adim kalmis gereksiz tipler 36 numara muhabbetini yapar. 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Küçük ayaklı kadınlar daha minyon daha tatlı oluyor 0 0 Yorumla
MakeLikeATree Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Ayak fetişim var ama ille de 36 olsun demem. 39 da olabilir bakımlı hoş olsun yeter ki. 0 0 Yorumla
camdahazir Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl numara önemli değil bakımlı ve yapısı düzgün olsun hertürlü yenir 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl seninkiler kaç numero 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 36 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl ben ayak fetişiyim. herkes linç ediyor. olsun umurumda değil. bakımlı ayak hastasıyım. Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl aferin Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl rica ederim ni demek Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ayağı küçük olanın herseye küçük olur 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyi derken? Yorumla johnrocco44 +1 yıl benim ayak numaram 46 , biraz iriyim her konuda... herseye derken pıttığı falan Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla johnrocco44 +1 yıl Anla artık zaten :D Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla johnrocco44 +1 yıl peki sence bu tez doğru mu? Yorumla Soran +1 yıl Minyon kadınların orası daha küçük olabilir Yorumla johnrocco44 +1 yıl bence kalçayla ilgili aslında Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani kalça kalçası büyük olanın şeyide mi büyük Yorumla johnrocco44 +1 yıl büyük derken kalçası geniş olanların daha rahat doğum yaptığını doktor arkadaşım söylemişti Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Yorumla johnrocco44 +1 yıl rahat doğum yaptığına göre daha büyük olması doğal bence Yorumla Soran +1 yıl Evet öyledir Yorumla johnrocco44 +1 yıl sadece sizde ayaklar mı ufak Yorumla Soran +1 yıl Evet diğer yerleri söylemem uygun olmaz Yorumla johnrocco44 +1 yıl ben anlayacağımı anladım sen söylemesende kasdkada Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Hayır teşekkür ederim Yorumla johnrocco44 +1 yıl rica ederim iyi akşamlar Yorumla Soran +1 yıl İyi aklamlar Yorumla johnrocco44 +1 yıl :D Yorumla johnrocco44 +1 yıl Ağzın doluyken yazma ksakdakd Yorumla Soran +1 yıl Hahhaha Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öylemi ayaklara takmam ama 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Hiç bir ayak numarasına sevdalanmadım :D 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bence saçma güzel bakımlı olması iyidir bence 0 0 Yorumla
Wertyusensei Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 36 değil 36.5 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla Wertyusensei +1 yıl Çok daha estetik büyük ayağa göre Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aşırı güzel ssjjsjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Anlamını bilmem ama öyle bir derdim yok şahsen
O lafi soyleyenlerden uzak durun.
Her turlu halti yemis artik sapkonlik derecesinde genc kizlara ilgi duyan gay lige 1 adim kalmis gereksiz tipler 36 numara muhabbetini yapar.
Küçük ayaklı kadınlar daha minyon daha tatlı oluyor
Ayak fetişim var ama ille de 36 olsun demem. 39 da olabilir bakımlı hoş olsun yeter ki.
Nasıl kokuyor ayakların şekli biçimi ne anlatır mısın
numara önemli değil bakımlı ve yapısı düzgün olsun hertürlü yenir
seninkiler kaç numero
36
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben ayak fetişiyim. herkes linç ediyor. olsun umurumda değil. bakımlı ayak hastasıyım.
Anladım
aferin
Sağ ol
rica ederim ni demek
ayağı küçük olanın herseye küçük olur
Her şeyi derken?
benim ayak numaram 46 , biraz iriyim her konuda... herseye derken pıttığı falan
Anladım
Anla artık zaten :D
😅
peki sence bu tez doğru mu?
Minyon kadınların orası daha küçük olabilir
bence kalçayla ilgili aslında
Nasıl yani kalça kalçası büyük olanın şeyide mi büyük
büyük derken kalçası geniş olanların daha rahat doğum yaptığını doktor arkadaşım söylemişti
Evet öyle
rahat doğum yaptığına göre daha büyük olması doğal bence
Evet öyledir
sadece sizde ayaklar mı ufak
Evet diğer yerleri söylemem uygun olmaz
ben anlayacağımı anladım sen söylemesende kasdkada
Peki
Hayır teşekkür ederim
rica ederim iyi akşamlar
İyi aklamlar
:D
Ağzın doluyken yazma ksakdakd