anlamazlarr sıkma canını. istekli olmak karşısında onu arzulayan bir erkek ya da kadın görmeyi herkes ister ama baskıcı tük aile yapısı. bunu söylemeye bile utanıyorlar
Tabii ki de diğerlerin de sorun var. Cinselliği reddederek, yok sayarak bir aşk yaşamayı ummak tam bir fiyaskodur...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Senin gibi kızlar mi cidden ya inanamiyorum gercek misin sen hic karsilasmadim ki senin gibi birisiyle hep düşük libido hep düşük libido yani birde üzerine beni suçlarlar boyle libido mu olur diye sen varya sen tam benlikmissin gerceksen:)
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Diğer kızlar gibi değilim çok iyi niyetli hiç cinsellik konuşmayan erkeğe tahammül edemiyorum istemiyorum bu neyi gösterir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Normalde şey derler “Ya ben diğer kızlar gibi değilim, sadece kitap okurum ehe ehe. Erkek ne ki?”
Sen tam tersi dkdmdldmdöd
Sende de sorun yok onlardada sorun yok sen cilgin ruhlusun onlar sakin ruhlu hepsi bu
Sağlıklı bir kadınsın. Gayet doğal bu tür erkeklerden hoşlanman. Sen boş ver ergenler boş boş yorum yapıp dursunlar
anlamazlarr sıkma canını. istekli olmak karşısında onu arzulayan bir erkek ya da kadın görmeyi herkes ister ama baskıcı tük aile yapısı. bunu söylemeye bile utanıyorlar
Tabii ki de diğerlerin de sorun var. Cinselliği reddederek, yok sayarak bir aşk yaşamayı ummak tam bir fiyaskodur...
Senin gibi kızlar mi cidden ya inanamiyorum gercek misin sen hic karsilasmadim ki senin gibi birisiyle hep düşük libido hep düşük libido yani birde üzerine beni suçlarlar boyle libido mu olur diye sen varya sen tam benlikmissin gerceksen:)
Libidon yuksek bu suc degil aksine guzel bence kendin gibi bir es istemende normal
Sen elalem ne diyecek diye düşünerek hareket etmeyen birisin.
Bu çok doğru. Bu hayat senin sen nasıl mutluysan öyle yaşa. Çünkü elalem her zaman elestirecek bir şey bulur
Sorudaki sorun cinsellik konuşmayan adamın çok iyi niyetli olmasıyla alakasının olmaması harbi yani?
Doğallıktan yapmacık davranmaktan uzak olan erkekleri seviyorsun demektir.
Sorun diğerlerinde. Cinsellik konuşmak önemlidir iyidir. Seks herşeydir
Cinsel enerjisi olmayan erkeği beğenemiyorsun. Doğrusu sensin
Off yani tam istediğim gibi sevdiğim gibi istekli ateslisin 😍🔥
Orada mısın
Partnerin yoksa bostaysan tanışmak isterim ne dersin 🔥
Gizliden çık
Çıktım bekliyorum
Hayır insan sevdiği şeyi yapar sende öyle yapıyorsun
Kimsede sorun yok, herkesin beklentisi farklı
Azginsin bunlar hep ondan 🙂
Evetttt
Yaz bana hiç iyi niyetli değilim 😂
Sorun degil bence
İsteyebilirsin elbette ve bulursun da
İyiymiş daha ne ister ki insan
Ne kadar isteklisin merak ettim
Yoo niye sende sorun olsun
Herkesin ilgi alakası birbirinden farklıdır
Jdjd öyle erkek mi olurjjd
YOoo gayet doğal bende öyleyim.
Kanında kaşarlık var
Senin nasıl bir insan olduğuna
Dişil enerjin yüksek demekki
yalnız kalmaya mahkum oldugunu gösterir
Direk s.. kecek erkek dediğin
erkek ne yapsın bel altı konuşsa suç konuşmasa suç
Erkenden y. rrak yediğini gösterir
Valla Bilemiyorum
diğerlerinde sorun sen gayet normal düşünüyorsun.
Harikasın
olgunlaştıgını
Sende
Kim eder
Diğerlerinde
Senin ruhun şey
ne güzel düşünüyosun :)
Sende soeun
istekli sapık
istekli olmanın :D
S2lmek istiyorsun
Ne hoş