Cinsel Yaşam Yönetmek mi isterdiniz yönetilmek mi yatakta? begümsarı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yönetmek mi isterdiniz yönetilmek mi yatakta? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ezgi_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Duruma ve kişiye bağlı. Bazen köle olmak istersin bazen köle etmek 3 1 Yorumla özgür1022 +1 yıl Ben burdayim Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çoğunlukla yöneten taraf olsam da karşımdaki partnerimin de özelliklerine göre yönetilen kısmı da olabilir @begümsarı 0 0 Yorumla
Caretaker Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hakimiyet kayıtsız, şartsız erkeğindir. Kadınımı bağlayıp, yönetmeyi ve altımda ezerek sertçe becermeyi çok seviyorum. 0 0 Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Arada yönetilmek hoşuma gidiyor ama genelde erkek arkadaşımla aramızda yöneten ben oluyorum 0 1 Yorumla begümsarı +1 yıl Muhteşemsin Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Hayatın her evresinde yönetmeyi ve kontrolü severim... Yönetmek planlamak ve kontrol benim işim. 0 2 Yorumla gkhnthee +1 yıl aha şunun yaşını gördüm kendimden geçtim olgun dominant bir kadın keşke tanissak Yorumla asmira16 +1 yıl @gkhnthee Tanışırız. Neden olmasın... Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben yönetilmekten tarafım ayrıca kadın kontrol kendinde iken aşırı zevk alır 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sertçe yönetmek tabi ki de. Kadın itaat etmeli. 0 10 Yorumla dlrax35 +1 yıl Hemfikiriz Yorumla Mr_Potter +1 yıl @dlrax35 ahh madame sizinle bu konuda da hemfikir olmak beni onurlandırdı. 😊😈 Yorumla dlrax35 +1 yıl Thanks Yorumla Mr_Potter +1 yıl @dlrax35 not at all. ;) itaatkar olmanı sevdim. Yorumla dlrax35 +1 yıl İpleri erkeğe bırakacaksın Yorumla Mr_Potter +1 yıl @dlrax35 sen de usulca itaat edip zevkle ezileceksinn.. Yorumla dlrax35 +1 yıl Erkeğe bağlı Yorumla Mr_Potter +1 yıl @dlrax35 ne demek o? Yorumla dlrax35 +1 yıl Tecrübe Yorumla Mr_Potter +1 yıl @dlrax35 orası basit. Sen itaat et de. Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Hep ben yönetiyorum.. peki sen yönetmek ister misin? 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. yerıne gore ama genelde kontrolu elıme alırım kadınım bana teslım olmalı 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. İkisede iyi olur bence 1 0 Yorumla
barbiebebek1837 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl yönetilmek isterim köle gibi 5 2 Yorumla begümsarı +1 yıl Bakış açını sevdim Yorumla gkhnthee +1 yıl köle gel buraya Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Farketmez ikiside olur ama genelde yönetirim 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yönetirim, yatağın sahibi benim çünkü :) 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yönlendirmek hoşuma gider. 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl ön sevişme bende ondan sonrası eşte olmalı 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yöneten erkek tecrübesini konuşturur 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı. Yönetilmek 3 1 Yorumla gkhnthee +1 yıl 😍😍😍🫶 Yorumla
girlxxo Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. yonetilmek 1 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Sırayla ikisi de 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. hiç yönetilmem 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yönetmek 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yönetilmek 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Tabikidi yönetmek 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Karsışıklı 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İkiside ayrı zevkli 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İkiside 0 2 Yorumla begümsarı +1 yıl Hangi bakımdan yönetilmek istersin Yorumla _Thanos_ +1 yıl Ön sevismede Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ortaya karışık 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yönetmenim :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Duruma ve kişiye bağlı. Bazen köle olmak istersin bazen köle etmek
Ben burdayim
Çoğunlukla yöneten taraf olsam da karşımdaki partnerimin de özelliklerine göre yönetilen kısmı da olabilir @begümsarı
Hakimiyet kayıtsız, şartsız erkeğindir.
Kadınımı bağlayıp, yönetmeyi ve altımda ezerek sertçe becermeyi çok seviyorum.
Arada yönetilmek hoşuma gidiyor ama genelde erkek arkadaşımla aramızda yöneten ben oluyorum
Muhteşemsin
Hayatın her evresinde yönetmeyi ve kontrolü severim... Yönetmek planlamak ve kontrol benim işim.
aha şunun yaşını gördüm kendimden geçtim olgun dominant bir kadın keşke tanissak
@gkhnthee
Tanışırız. Neden olmasın...
Ben yönetilmekten tarafım ayrıca kadın kontrol kendinde iken aşırı zevk alır
Sertçe yönetmek tabi ki de. Kadın itaat etmeli.
Hemfikiriz
@dlrax35 ahh madame sizinle bu konuda da hemfikir olmak beni onurlandırdı. 😊😈
Thanks
@dlrax35 not at all. ;) itaatkar olmanı sevdim.
İpleri erkeğe bırakacaksın
@dlrax35 sen de usulca itaat edip zevkle ezileceksinn..
Erkeğe bağlı
@dlrax35 ne demek o?
Tecrübe
@dlrax35 orası basit. Sen itaat et de.
Hep ben yönetiyorum.. peki sen yönetmek ister misin?
yerıne gore ama genelde kontrolu elıme alırım kadınım bana teslım olmalı
İkisede iyi olur bence
yönetilmek isterim köle gibi
Bakış açını sevdim
köle gel buraya
Farketmez ikiside olur ama genelde yönetirim
Yönetirim, yatağın sahibi benim çünkü :)
İkiside oluyor mutlaka
Yönlendirmek hoşuma gider.
ön sevişme bende ondan sonrası eşte olmalı
Yöneten tarafım her zaman
Yöneten erkek tecrübesini konuşturur
yönetilmek kadın tarafından becerilmek
Yönetilmek
😍😍😍🫶
yönetilmek
yonetilmek
Sırayla ikisi de
İkiside