Bekaretimi aldı benden çokkandırdı hislerimle oynadı beni aldattı ve başkasıyla nişanlandı tabi 9 ay kadar ayrılık süreci oldu bu süre içinde nişan yapmış aynı zamanda 2 ay önce buluşalım diye de yazmış bana reddettim bende " o kız herşeyi öğrenecek bekle sen diye yazsammı kendimimi küçük düşürürün yoksa psikoloji kaldırmıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSorun olur boşuna uğraşma her türlü sen zararlı olursun ya çocuk sana zarar verir ya da kız geçmişi beni ilgilendirmiyor der ama nişanlı iken sana yazdıysa fena faka basar direk kıza anonim bir hesaptan yaz at mesajları bitsin gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken değil o kızla sevgiliykrn
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana o kötülüğü yapan bir adama kızı ara varsa yakinlasma resimleri bana tecavüz etti insanı görev olarak seni uyarayım bu sağlam pabuç değil diye yaz oda wyni acıyı erkek olarak çeksin
06 Yorumla
Soran+1 yılElimde ona dair herşeyi sildim dedim buna ait ne varsa sileyim kalmasın telefonumda sonra bu olayı duydum
Soran+1 yılKızın ismi cismi hiçbirşeyi yok
Soran+1 yılKızın hesabını bulamıyorum çünkü nu şrszfden gördüm kızın herşeyi gizli
Soran+1 yılPArdon oğlanın herşeyi gizli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Yaz gitsin. Seninle oynarken düşünmemiş güzel kardeşim şimdi çeksinn ceremeisni😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKız hakkında hiçbişeye ulaşamıyorum
Soran+1 yılKızın hesabımismi cismi bşşeyi yok
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. hayatım ugrasmana değmez direkt sil iletisime geçmeye calsıırsa da cevap verme red cevanını bile almay ıhak etmiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla git boz aralarını kızz ne duruyosun erkek bacım müstahak
00 YorumlaEline ne geçecek bunu yapinca?
012 Yorumla
Soran+1 yılBi s-km geçmicek bundan eminim ama kız bunun ne b@k olduğunu bilse iyi olur çünkü kızla ilişkisi varken bana buluşalım dedi fakat ben o dönem buna ait ne varsa sildim
Soran+1 yılO kız hayatındykrn yazdı bana buluşalım akşam diye
Soran+1 yılAma elimde ispatları sildim🤦♀️
Soran+1 yılÇok haklısın ama o benim hayatımı kaydırdı bu nolucak peki
Soran+1 yılBiliyor mudur dersin benim eski sevgilim olacak kişilksiz oldukça karaktersiz biriydi
Soran+1 yılbence söylememiştit
Soran+1 yılSevmek değil benimkisi zoruma gidiyor düşman yapmadı onun bana yaptıklarını
Çok zor Rabbim güç kuvvet versin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaşanan neyse yanadi bitti hayatına odklan
00 YorumlaElinde kanıtın var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılO canım tiksindiğim için ona ait herşeyi silmiştim görmek istemediğim. için
Soran+1 yılYokkk🙄 kızın hesabı ismi cismi de yok kızın adını soyadını hiçbieşini bilmiyorum
+1 yılİyi olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastalıklı bi düşünce
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon neresi hastalıklı
Cevap sahibi+1 yılÖmrünü seninle geçireceğinin bi garantisi mi vardı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri