Cinsel Yaşam Başka birisi ile olmuşsa yeniden ilişkiye başlanır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ayrıyken başkasıyla olmuş birisiyle yeniden beraber olur musunuz? Başka birisi ile olmuşsa yeniden ilişkiye başlanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Manifestt Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Başlanmaz, her bku yesin onda bunda nefes nefese kalsın bitince ağzını yüzünü silip bana gelsin oldu yavrum oldu.. ben bulasık sevmiyorum. Başlanmaz ve kabul edilmez. 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Neden başlanmasın?Ayrı olduğumuzda benim ne yaptığım beni onun ne yaptığı onu ilgilendirir. Anlatırsa dinlerim bile hiç sorun etmem. 1 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başından tabii ki niye başlamayacak Ben ayrıldığım zaman her gün bir tane kızla yatıp kalkıyorum iyisini Ben bırakamam Kusura bakmayın 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Midem bulanır 👍Zaten benim ısınmam vakit alıyor birde başkası olursa hiç ama hiç kimse yaklaşamaz yanıma 👍 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benle birlikteyken ayrılmışsa ve gidip başkasıyla olduysa artık imkanı yok... 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bence hiç gerek yok, benden ayrildiktan sonra yapan, benimleykende yapar 0 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olurum bunu etkileyen çok sebep var 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hayır baslanmamali biter yine 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayriyken yaptıkları onu ilgilendirir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biraz değişik hissettiriyor bu duygu ya. Benden başkasıyla olması falan Yorumla yolcu3434 +1 yıl Sen hayatında yokken o alana müdahale edemezsin ayrılık keskin bı bicsktir Yorumla Soran +1 yıl Öyle tabi. Ayrılık olunca. Bişey de diyemiyor insan ama kabullenmesi de biraz zor oluyor Yorumla yolcu3434 +1 yıl Yapacak bişey yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok iflah olmaz gibime geliyor 0 1 Yorumla Projectmachine +1 yıl Bide dadına doyamadıysa aldatması an meselesi Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olunur ne olacakta 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Beni unuttuğu anlamını taşımaz mı bu? Unutmasaydı beraber olmazdı :( Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Yahu bekar adam senede olur ne var bunda Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ağırıma gitti sanırım Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Çok takılma bunlara hayatını yaşa Yorumla Soran +1 yıl Ya çok haklısın, ah yapabilsem Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Hayat kısa bak bana 35e geldim göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman Yorumla Soran +1 yıl Daha gençsin, 40a kadar yolu var Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Yahu ruhumuz 18 daha 😍😍 Yorumla Soran +1 yıl Hiçç yaşın bir önemi yok gerçekten. Bu devirde yaş kalmadı zaten 🤭 Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Bak onda haklısın tecrübe her zaman iyidir 😍 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle ☺️ Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Yolun düşerse sohbete beklerim 😉 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben olmam 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Olmam 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Olmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır bence dolaylı bir aldatma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya o kadar değil bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Başlanmaz, her bku yesin onda bunda nefes nefese kalsın bitince ağzını yüzünü silip bana gelsin oldu yavrum oldu.. ben bulasık sevmiyorum. Başlanmaz ve kabul edilmez.
Neden başlanmasın?
Ayrı olduğumuzda benim ne yaptığım beni onun ne yaptığı onu ilgilendirir. Anlatırsa dinlerim bile hiç sorun etmem.
Başından tabii ki niye başlamayacak Ben ayrıldığım zaman her gün bir tane kızla yatıp kalkıyorum iyisini Ben bırakamam Kusura bakmayın
Midem bulanır 👍
Zaten benim ısınmam vakit alıyor birde başkası olursa hiç ama hiç kimse yaklaşamaz yanıma 👍
Benle birlikteyken ayrılmışsa ve gidip başkasıyla olduysa artık imkanı yok...
Bence hiç gerek yok, benden ayrildiktan sonra yapan, benimleykende yapar
evet üstüme zimmetli değil sonuçta
Olurum bunu etkileyen çok sebep var
Hayır baslanmamali biter yine
Ayriyken yaptıkları onu ilgilendirir
Biraz değişik hissettiriyor bu duygu ya. Benden başkasıyla olması falan
Sen hayatında yokken o alana müdahale edemezsin ayrılık keskin bı bicsktir
Öyle tabi. Ayrılık olunca. Bişey de diyemiyor insan ama kabullenmesi de biraz zor oluyor
Yapacak bişey yok
Basar geçerim
Anlatirsa bana neden olmasin😈
Bilmem, sanırım zor. Geçmişe bağlı
Yok iflah olmaz gibime geliyor
Bide dadına doyamadıysa aldatması an meselesi
Olmam
Sen mi oldun
Olunur ne olacakta
Beni unuttuğu anlamını taşımaz mı bu? Unutmasaydı beraber olmazdı :(
Yahu bekar adam senede olur ne var bunda
Bilmiyorum ağırıma gitti sanırım