Yani evlilik yoluna girmeyen konuşmalar ile "Ben bununla takılırım, seks yaparım sonra yoluma bakarım" düşüncesi olsun kadında ötesi değil.
Bunun için ne yapmak gerekir?
Yani evlilik yoluna girmeyen konuşmalar ile "Ben bununla takılırım, seks yaparım sonra yoluma bakarım" düşüncesi olsun kadında ötesi değil.
Bunun için ne yapmak gerekir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ahahaha bu sınıflandırma genelde kızlar için yapılırdı şu an çok hoşuma gitti neyse.. rahat tavırlar aşktan uzak serseri bı tip falan belki
Rahat tavırlar nasıl olur mesela, tipik bazı davranışlar nelerdir?
önemli olan senin ne yapman gerektiğinden ziyade "takılmalık" kadını bulmak bence
Her kadına öyle bakıyorum valla, zaten kadın cinsine değer vermiyorum, kadın=seytan
ergen
Öyle daha çok hoşunuza gidiyor valla, eskiden çok efendi takilirdim şimdi kızlara değersiz hissedeceği seyler yapıyorum köpek oluyorlar 😂
efendi insan her zaman, her yerde, herkese karşı efendi "takılır". efendi bir insan değilsen kılıf uydurmana gerek yok. kadın cinsine zaten değer vermiyormuşsun ki, sonradan gelişen bir şeymiş gibi anlatıyorsun. her insana hak ettiği gibi muamele etmek gerekir. köpek olmaya çok meraklı kızlar varsa onlara o şekilde davranırsın veya muhatap olmazsın öyle insanlarla eğer kendini bilen seviyeli, efendi bir insansan. tüm kadınlara saygısızlık yaparak tepkini koyamazsın
Tüm kadınlara karşı gevşek olursan skalan genişler. Daha çok kızla seks yaparsın. Kızların yüzde 90'ini s. kip atarsan hoşlarına gider, bağlanırlar
neyse, kime ne anlatıyorum ben. efendi takılmaya çalışma sen, doğal halin neyse o şekilde devam et
Böyle daha iyi. Taktik almak için geldim, bana efendi adamı anlatıyorsun. Sen sanıyor musun kadınlar efendilerle sevdikleri için evleniyor 😂 bakıyor o p. ci yola getiremeyecek gidip efendi birini bulup çocuk yapmak için evleniyor.
Bunun en iyi örneği selvi boylum filmidir. Niye kadınlar o filmi seviyor, sırf kadınların gerçeğini yansıttığı için
Direk seks teklif et
Onu yapıyorum da ürküyorlar sanırım ondan
Yani direkt değil de oyunu kurabilmek lazım sanırım
yakısıklı olcan
Fena bir tipim yok ama dikkat çekmiyorum pek