Kadın duygu, sevgi istiyor.
Erkek cinsellik.
Alma verme dengesi olsa herkes mutlu olacak...🤔
Kadın duygu, sevgi istiyor.
Erkek cinsellik.
Alma verme dengesi olsa herkes mutlu olacak...🤔
Erkeğin isteği sadece bu mu? Erkek sevilmek sayılmak istemez mi? 30 dk lık cinsellik işine 24 saat sevgi ilgi. Adaletsiz bir alışveriş bence. Ayrıca cinsellikten de kadın kârda. Yok yok sevmedim bu işi 😅 bu sorudan sonra 6 ay daha bekarlık garanti 😂
Tabi efendim emredersiniz
kadının istediği duyguyla beraber gelen cinsellik. Erkek ise genelde bireysel boşalma eylemine eşlik edecek araç istediğinden kadın buna yanaşmıyor. Söylediğin gibi denge unsuru, tamamen erkeğin bakış açısında yatar. Erkek yönlendiren ve noktaya koyandır.
Ya ben şunu anlamiyorum
Cinsellik sadece erkeklere verilen bir ödül mü? Kadınların hiç mi isteği yok?
Hiç mi zevk almıyorlar?
Ve erkekler sevilme ihtiyacı duymuyor mu?🤔🤔🤔🤔
Duygu da gelsin o zaman 🤪🤪
Tabiki de. Her erkek bir değil. Her kadında bir değil.. sonuçta duygu oluşmadan yapılan cinsellik hayvansal bir içgüdü gibi
Zaten ilişkilerde ilgi ilgi ile sevgi sevgi ile takas edilirse güzel olur.
Herkes evlenebilir fakat herkes eşini bulamaz. Eş olmak çok farkli
Ee sen bulabileceğine inanıyor musun eşini
Evlenmekten bahsetmedim ki. Eşin derken ruh esin
Öyle duygu vererek sevişmekten keyif alırım ki… ama işte vermesini bilen kadın olacak
Eic gelmiş teşekkürler ☺️
Cevap
13Cevap
Kuramıyorlar hayır ayrıca kadınlar da aşırı cinsellik düşkünü sadece bunu içlerinde yaşıyorlar dışarıya belli etmiyorlar hiç bir şekilde..
Bunu takıntı yapanda kadınlar sadece. Her zaman derim bir kadına elini ver kolunu kurtaramazsin. Kadınlar bir de bunu bizim hakkimiz yeniyor diye lanse ediyorlar ne diyeyim
aslında biriaz ordan biraz burdan alsa ortada bulusulur ne cinsellıksız nede duygusuz olmasa iyi olur
Kurabiliyor doğru insan ve ayni perspektifte bakış açısı ile bakınca uyum oluyor. Önemli olan sevgi.
Kadınları yanlış yazmışsın oraya para yaz sen
Bu konu en onemlsii ya. Alma verme dengesi olamayan hiç bir ilişki mutlu olamaz
Bu konuda gerçekten haklısın ama bilesinki bazen her kadına sevgi gosterilmiyor ama
Bazen hayır denge kurulamıyor.
Hayır kuramiyor
Ben kadın mıyım şimdi?
Ortası bulunuyor ya seks esnasinda
bence hormonlara göre değişir
Ama maalesef olmuyor
Kuruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?