Daha önce yaşamadım. Ama ne kaybederim ki? Artık 30 olucam nerdeyse
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO kadar çok şey kaybedersin ki artık dünyaları versen bile geri alamazsın. Mesela kendine karşı güvenin şahsiyetin onurun ebedi olan hayattaki nasibin ve daha neler neler. Ama o an sadece toplasan alacağın tat inan ki 5 dakika bile sürmez. Sonrası ebedi pişmanlık. Sen öyle güzelmiş öyle lezzetliymiş diyenlere inanma. Onlar tamamen kendilerini kandırıyor. Gerçekten öyle yapanların tamamı o anı düzeltmek için imkanı olsa geri dönüş yaparlardı. Bunu bunca yıldır edindiğim tecrübeyle söylüyorum. Elhamdulillah ben yaşamadım ve şükrediyorum ki yaşamadım. Aksine öyle bir durumda eşine nasıl bakacak velevki o ilişkiyi nikahsız yaşadığı kişi bile olsa. Çünkü eşi bu aklına şüphe düşecek acaba benden başkasıyla da mı? Diyecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşın gelmiş yani bence kaybedeceğin şey aklı sürekli bakire kadın bulmak olan erkekler... Ama gerçekten seveceğim biri olsun ömür boyu mutlu olayım diyenler ise bence geçmişinden çok geleceğine bakar...
Uzun lafın kısası evlenmeyi düşündüğün ve gerçekten güvendiğin biri ise uzatmadan nişan vs. yapın... O ara zaten yaşamak istersen yaşarsın...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yaşına gelmişin artık ne saklaması.. en zevkli zamanlar 20li yaşlarda. zaten 30 yaşın üstündeki erkeklerin %90 ı da bakir değildir. Bakir olan kısım da %90 ı tipsizdir büyük ihtimalle. o nedenle beğendiğin ve güvendiğin biriyse artık denemeni tavsiye ederim. ama seni öncelik alacak acele etmeyecek centilmen biri olmasına dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılNe kaybedersin? Bekaretini kaybedersin. Erkeklerin de çoğu bakir değil zaten boş ver. Güven ve arzu duyduğun bir erkekle yat. Sana fiziksel bir zarar vermeyeceğinden emin ol. Arzu duyman yetmez. Güvenilir bulman gerekiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel neden zarar versin ki?
- +1 yıl
Ne psikopat adamlar var. Sekste mazoşist şiddet uygulamak isteyebilir sana. Partner seçerken çok dikkatli ol. Hoşuna giden her erkeğe ilişki borcun yok. Önce tanı, anlamaya çalış, zaaflarını, eğilimlerini çözülme. Testi geçerse o zaman yatağa gir. Yoksa her kötülüğü yapar. Seni alıkoyabilir, senin üzerinden ticaret yapmak isteyebilir.
En az 2-3 aydır tanımadığın hiç kimseyle yatma @kircicegiiii 😊 - +1 yıl
@kircicegiiii Son olarak şunu söyleyeyim. Ne kadar güven ve arzu duyarsan duy bir erkeğe en son vermen ödülü en başta verme. Uğraştır biraz. Çabalasın senin için. Zor bir kadın olduğunu hissettir. Cool bir kadın ol. Alfa kadını gibi davran. Maddi anlamda erkeğe muhtaç bir beta kadını görüntüsü verme.
O zaman o erkek, sadece bir obje olarak görmekten vazgeçer. Sana saygı duymaya başlar, bağlanır. Seninle uzun vadeli ciddi bir ilişki düşünür. Sonra o da güvenini, saygını kazanırsa bir de bakmışsın evlenmişsiniz. Mutlu bir hayatın olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
u +1 yılbir şey kaybetmezsin
00 YorumlaBekaretini verebilirsin ama o da senin tercihin. Onun dışında güvenmiyorsan video veya resim almasına izin verme şantaj yapabilir evine gitme gizli kamera olabilir. Bir de muhtemelen arkadaş çevresine anlatacaktır şöyle yaptım böyle yaptım diye
00 Yorumla
+1 yılEksisi artisina bakmalisin ilki olacaksa bekaretin olacak bunu yasayacagin kisi gir cik yaparsa travman olabilir biraz ilgi ozeli yasatmayi sececek partnerin olursa belki memnun kalirsan zevk alip rahat birsey yasamis olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey kaybetmezsin yap geç zevkine bak boşal rahatla seks bambaşka bir şey ya keşke ilkin ben olsam 💋💋💋
00 YorumlaNe kaybedeceğini cebindekiler belirler di mi... O değil de sence Bayern Münih Galatasaray maçı nolur..😉
00 Yorumla
+1 yılKaybedeceğin değil kazanacağın şeyler var. O haz mesela. En önemlisi. Daha çok neden öteleyesin ki bu hazzı
00 Yorumla
+1 yılİstiyorsan ilişkiye gir tabiki, senin hayatın senin tercihlerin
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
- +1 yıl
Sadece sonradan pişman olmayacağından emin olduğun şeyleri yap
+1 yılyap kız durdugun kabahat aman toprak dolucagına tokmak dolsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl bir yorum yaaahuu😂
- +1 yıl
bence cok sevımlı bır yorum oldu bak nasılda tatlı tatlı güldün :)
+1 yılHiçbir şey. Hatta güzel geçip keyif ve zevk alırsan doyup rahatlayıp kendini daha iyi hissedersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Umarım senin zevkini düşüne seni doyurup ondan sonra kendi boşalan bencil olmayan birine denk gelirsin 🙂
30 na geldin neyi bekliyorsun beyaz atlı prensi mi?
00 Yorumla
+1 yılBence bu ailenin bazı şeylere ve senin hayata bakış açısı na göre değişir
00 Yorumla
+1 yılSırf hoşlandığım adam diye kendini kullandırtmış olursun. Hiç şaşırmadimda önce telefonla başladı demiştin şimdi gerçek seks istemeye başladı senden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şey kaybetmezsin. Gel yapalim ve hayatının en mutlu kararını vermenin tadını çıkar 😃
00 Yorumla
+1 yılhiç bişi kaybetmezsin tadını alırsan ben niye yapmadım şuana kadar dersin
00 Yorumla
+1 yılİlerde evlenirken sorun olur
06 Yorumla
Soran+1 yılO neden o zaman ona göre eklenecekse evlenmesinler
- +1 yıl
Sen bir sürü kadınla seks yapmış biri ile evlenmek ister miydin?
Soran+1 yılBir sürü kadınla seks yapıyo zaten erkeklerin çoğu 😂
- +1 yıl
Yo ben yapmamıştım eşim de yapmadı bu sana bağlı
Soran+1 yılErkeklerin çoğu yapıyor ama
- +1 yıl
Çoğu yapıyor olması senin için okey mi?
1 yıl30 yıl durmussun yani
00 Yorumla
+1 yılTercih senin , bir şey kaybetmezsin.
00 YorumlaBu yaşta yeni mi aklına geldi derim
00 YorumlaZevkine bak senini kararın
00 Yorumla
+1 yılKaybedeceğin bir şey yok peki kazanacağın ne var
03 Yorumla
Soran+1 yılMutluluk
Soran+1 yılGüzel ve mutlu hisler yani
- +1 yıl
O zaman deneyebilirsiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer önemsiyorsan bekaret başka bişey değil
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman problem yoo
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilk ilişkin güzel geçsin :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok basit Kendini kaybedersin
05 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığım biri diyorsun ilişki diyorsun cinsellik zevk vermiyor galiba sana nedeni insoruyorsun birde 😅
Soran+1 yılHiçbir şey anlamadım torundan
Soran+1 yılYorumdan*
Cevap sahibi+1 yılYa diyorim ki cinselik yaşayınca haz alıyor musun o hazdan kendini kaybedersin diyorum anla. 😂
ayrılırsan zor evlenirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılÇoğu erkek bakire kız bulabiliyordu dimi
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖzgür bir bireysin kim ne diyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan vereceksen dikkat et sadece
00 YorumlaKizligini
00 YorumlaCins yasak
01 YorumlaBenimde 25
00 Yorumla