Merhabalar, diyelim ki bir kadına aşık oldunuz ve aranızda ten uyumu da var. Daha sonra beraber cinsellik yaşayacağınız esnada onun vajinasının güzel olmadığını, renginin pembe olmadığını falan görüyorsunuz. Ne yaparsınız?
Bu konularda neden kadınların üzerine bu kadar gidiliyor ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet kabul ediyorum kadınlara güzellik konusunda ekstradan sorumluluk yükleniyor fakat bunun sebebini kadın dediğimiz canlının oldukça estetik ve gözle güzel geldiğinden ötürü böyle bir güzelliği kirletmemeli diye düşünüyorum şahsen. Anlattığın senaryoda pembe olmaması hiç ama hiç önemli değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. bi kere sevgili ile koca arasındaki farkı bilmiyor olmasından dolayı kocaman bi eksi veririm. muhtemelen de sonu ayrılık olur. vajinasına baktıgımda hani oyle cirkinse bilemiyorum yani temiz namuslu kız imajını zedeleyecek bi algım olursa devamı bence gelmez. yasamak lazım bilmiyorum. yani aramızdaki uyuma da baglı
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılGenetik getiridir ve bu bir ayrıntı da değildir onemli olan sahibi ile her turlu fiziksel sosyal cinsel ve ruhsal anlamda frekansların birbirine uymasıdır. Aksi takdirde tamamen klişe bir cogalma faaliyeti olur ve bıktırıcı da olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çoğu erkeğin standartlarına uyan bir kadınla bunları yapmak daha farklı hissettirmez mi?
- +1 yıl
Bunun bir standardı yok her kadının orijinal ve kendi genetik getirisine gore rengi bicimi durusu olur. Bunun standardını erkekler degil hormonlar belirler zira renk de bicim de bundan dolayı cocukluk gorunumunden cıkar ve soyacekime gore degisir.
Erkekler p*rno gordukleri secme tarzı kadını gercek sanır ve sordugunda bundan yuz tane gordugunu ve prof oldugunu soyler ama aslında gordugu sadece p*rno ve para karşılığı gosterenler de bir istatistik vermez.
Dogada butun disiler bu konuda benzersiz ozellik taşır ve karşı cinse ciftlesme donemi işaretidir.
Doğa asla yanılmaz bu yuzden de zilyon yıldır coğalırlar zira erkek canlı gordugunu yorumlamaz işine bakar ancak insan erkeği yorumlama ve secme hakkı oldugunu sanır ve bu ayrıntılara gore secmeye kalkar , ama secme aslında kadına aittir, neticede kadın icin boyut renk dik durma ozelliği vs erkekten daha erkek olan da var. Erkekler de standart değil , lafa bakılmaz ayinesi iştir kişinin
Soran+1 yılÇok doğru konuşuyorsunuz. Mesela ben aşık olacağım adamın penisinin şekline, boyuna takılmam yani zaten mikropenis olmadıkça, ki çoğu insan da mikropenis değil sorun olmaz diye düşünüyorum cinsellikte. Mikropenis olsa bile bence önemli olan insanların arasındaki çekim ya ama yine de kendimi bazı konularda özgüvensiz hissediyorum. Dedikleriniz için teşekkür ederim, çok anlayışlı ve bilgili birisisiniz.
- +1 yıl
Senin de dedigin gibi ; oncelikli konu sosyal fikirsel ve ruhsal uyum, cinsellik ve organ teferruatı bunlar yerine oturdugunda bir cift faaliyeti olur ve kafa yapıları ne kadar uyumlu ve kısıtsız olursa o kadar da geniş bir usül ve tür yelpazesi olur ve asla klasik kalmaz.
Aman ben istemem diyen once bir kendi sosyabilitesine ruhabilitesine baksın sonra cinsellikte tercih ve secme hakkı nereye kadar var bir dusunsun. Zira supermen borusu ilan edenlerde genelde mikropenis ya da midipenis olsa da ilanatı kompleks icerir ve mecburen avcılık pesine duser ancak gercekten de kendisi korktugundan suran böyle şöyle diyerek kompleksini karşısındakine yansıtır hatta bunalıma dahi sokar.
Sorun şu ki standart sahibi değilim neden kara vs diyen de cok kız var bu sosyal ogretiler yuzunden ve arama ozelliğinde vagina kararması aratırsan yuzlerce oldugunu da goreceksin
Kendine guven herseyinle cunki sen sensin ve once sana ait herseyin - +1 yıl
Ozguven hissetmediğin konuları istersen diger yoldan danısabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. şu pembe kara çok iğrenç bi algı, takılmayın.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, keşke herkes senin gibi düşünse.
Soran+1 yılTeşekkür ederimm eminim ileride birlikte olacağın kadın çok şanslı olur senin gibi anlayışlı birisine sahip olduğu için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu biraz şey gibi , büyük biliyordum ama küçük çıktı gibi.
-yani oradaki estetik görüntü erkek için önemli olabiliyor. çünkü ten uyumu sadece dokunmak değildir. göze de hitap eder.
he burada pembe değil ya banane şımarıklığına da girilmemesi lazım ama normalin çok ötesinde bir görüntü/renk varsa görmezden gelinmemesi de normal karşılanabilir.
karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz. yapmış olmak için yapmayın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Beğenmezse sorun ondadır. Sen temizliğini yap ve yalamasını iste iştahlı değilse kendi bilir uzak dur filmlerdekilerden bulmak cok zor küçüklükten dikkat etmek gerek çamaşırından pedine buralarda o bilgilendirme çocuğa yapılmadığı için mümkün olmuyor
00 Yorumla
+1 yılRengi ve şekli inan bana kimsenin umrunda bile değil. Burada atıp tutanlara bakma nefessiz sigmezlerse gel istediğini söyle bana, sanal alemi bu kadar ciddiye almayın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı. Merak etme cogunun ki pembe degil kaldi ki agda zaten zamanla karartip sarkma yapiyor kimsede sekline rengine bakmiyor netteki konusulanlara fazla duyarli olma
00 YorumlaBaşka ne renk olabilir ki mavi falan çıkarsa koşarak uzaklasirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNedenn avatar güzel değil mi dkfjfjf
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence gereksiz şeyler düşünüyosun. Şekil önemli değil
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek bu sebeplerle soğuduğunu falan söylüyor
Bu konu baştan halledilmeli...
Vajinanın görüntüsü değil hissettirdikleri önemlidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. belki biraz motivasyon kaybı olabilir ama sorun etmem daha önce bir kaç kez başıma geldi çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kim takar onu yaaa… bunlar bence kızların birbirine kompleks yaptırması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılvitrine koymayacağız ya, renginin ne önemi var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbutun dert prembe vajına mı sacmalama asık olan erkek senın bır vajınadan ıbaret goruyorsa uzak dur o erkekten
00 Yorumla Pembe değil de ne ki? Kömür karası mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim ki öyle skdjkdjf
Soran+1 yılİşte kahverengi vajinalarda böyle önyargı var skfhkfjfjfj
Soran+1 yılHaa anladım dkdhdkjdj
Soran+1 yılHayır vajinaya özenli bakım gösterilmezse kokmaya başlar, yani pamuklu külot kullanmaktan tut temizliğine kadar dikkat etmek lazım ki kokmasın
+1 yılSaçma bir şey bence rengi şekli ayrımı yapmak
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk böyle düşünmüyor ama, hatta bir yerde okumuştum her erkek içten içe böyle düşünmezmiş
- +1 yıl
Ben hiç öyle düşünmüyorum şekilci değilim rengi dudaklarını filan umrumda olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan vaciş şekli aaşko rengi degil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu kötü görünüyor ki neyi var beğenilmicek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhahahaha sen kimlerde pembe vajina gordun peki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKara ise koşar adım uzaklasirim
011 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduğun kadından bile mi
Cevap sahibi+1 yılKara isteseydim zenciyle olurdum
Soran+1 yılOff vajinanın rengiyle ten renginin doğrudan bağlantısı yoktur. Asyadaki kadınlarda bile kahverengi olan var yani öyle düşün.
Cevap sahibi+1 yılKara vajinaya nasıl muamele çekilir ki kömür gibi
Soran+1 yılHerkesin zevki farklıdır bir şey diyemem ama oralla ne alakası var ki skdhkddj
Cevap sahibi+1 yılSeninki çok kara herhalde
Soran+1 yılBenimle ne alakası var ya ahskshsjhh
Soran+1 yılSiyahilere adalettt
Cevap sahibi+1 yılYapma bebeğim sende bu durumdan muzdaripsin belli 😂
Soran+1 yılYa git ahsjshjsjs
Cevap sahibi+1 yılSirke falan denesene 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılO an rengine bakılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sorun yok hepsinin verdiği zevk aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTekme tokat yataktan atarim
00 Yorumla