Cinsel Yaşam Cinsellikte kondoma güvenebilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yırtılır diye korkuyorum Cinsellikte kondoma güvenebilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. güvenemezsiniz yırtılabilir 0 0 Yorumla
insaniyardım89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl çok güvenme dikkatli ol ve kaliteli bir şey kullansın. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Okey en kalitelisi değil mi Yorumla insaniyardım89 +1 yıl aynen ama sen ilişki sonrası ertesi gün hapını de iç garanti olsun. Yorumla Soran +1 yıl Her ilişkiden sonra ertesi gün hapı içilir mi? Çok sağlıksız yılda en fazla 2 kere içilebilir ertesi gün hapı acil müdahale için olur Yorumla insaniyardım89 +1 yıl eğer garantiye almak istersen bir yöntemde geri çekilme Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla insaniyardım89 +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hic bir koruma yöntemi güvenli degildir ya yapmayacaksin ya da yapiyorsan sonuclarina katlanacaksin öyle bir sey yok ben bunu yapacam sonra ağlayıp zıralayacam 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yırtılabilir ya da sıyrılıp penisten çıkabilir. güvensiz 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. geri çekilerek yapıyorum ama her ilişki sonrası "acaba?" sorusu pişman ediyo tabii 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. delinebiliyor gerçekten 1-2 defa başıma geldi neyseki korkulan olmadı :D 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende yırtıldığı çok oldu öyle aman aman güvenmeyin hiç bir şeye her zaman bir ihtimal vardır 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Sevgilinle mi yapıyorsun sert hareket yaparsa yırtılir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her korunma yolunun yüzde yüz korur diye birseyi yok, kondom takılı iken oral yapma, en kolay yolu da bence kondom 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nadiren yırtılma oluyor. Disarda bosalsin, kafan rahat olur 1 1 Yorumla KAYA93 +1 yıl Oda pek mümkün olmuyor Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. genelde öyle olur hayatın ince bir streçee bağlı 😁 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Taktiri ilahi. Biz senelerdir kondomla korunuyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi marka Yorumla psicoach +1 yıl Durex ya da okey. Adı BİM urunleri alma. Bilinen markalara ve son kullanma tahihlerine bakarak. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla psicoach +1 yıl Önemli değil. Sorun olursa çekinme Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben cinsellik te kendimden başkasına güvenmem asla 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. bilinen markalardan alın 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Takarken yirtilir yoksa yirtilmaz 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. En güzeli git asi vurdur o daha garanti 0 0 Yorumla
Zambi Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Eh iste bir miktar korur 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz 0 0 Yorumla
redrebel34 Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Parnerin öküz degilse farkeder yirtildigini 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Güvenme pek 2 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Yirtilma ihtimali var 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. dikkat edilirse sorun olmaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Güvenme 0 0 Yorumla
Suat65 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Bazen delik çıkıyor 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yırtılabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
güvenemezsiniz yırtılabilir
çok güvenme dikkatli ol ve kaliteli bir şey kullansın.
Okey en kalitelisi değil mi
aynen ama sen ilişki sonrası ertesi gün hapını de iç garanti olsun.
Her ilişkiden sonra ertesi gün hapı içilir mi? Çok sağlıksız yılda en fazla 2 kere içilebilir ertesi gün hapı acil müdahale için olur
eğer garantiye almak istersen bir yöntemde geri çekilme
Tamam teşekkürler
Rica ederim ne demek
Hic bir koruma yöntemi güvenli degildir ya yapmayacaksin ya da yapiyorsan sonuclarina katlanacaksin öyle bir sey yok ben bunu yapacam sonra ağlayıp zıralayacam
yırtılabilir ya da sıyrılıp penisten çıkabilir.
güvensiz
geri çekilerek yapıyorum ama her ilişki sonrası "acaba?" sorusu pişman ediyo tabii
delinebiliyor gerçekten 1-2 defa başıma geldi neyseki korkulan olmadı :D
Bende yırtıldığı çok oldu öyle aman aman güvenmeyin hiç bir şeye her zaman bir ihtimal vardır
Sevgilinle mi yapıyorsun sert hareket yaparsa yırtılir
Her korunma yolunun yüzde yüz korur diye birseyi yok, kondom takılı iken oral yapma, en kolay yolu da bence kondom
Nadiren yırtılma oluyor. Disarda bosalsin, kafan rahat olur
Oda pek mümkün olmuyor
genelde öyle olur hayatın ince bir streçee bağlı 😁
İlişkiden sonra kontrol et yırtılma var mı diye yeter
2-3 tane giydir sende
Taktiri ilahi. Biz senelerdir kondomla korunuyoruz
Hangi marka
Durex ya da okey. Adı BİM urunleri alma. Bilinen markalara ve son kullanma tahihlerine bakarak.
Teşekkürler
Önemli değil. Sorun olursa çekinme
Ben cinsellik te kendimden başkasına güvenmem asla
bilinen markalardan alın
Takarken yirtilir yoksa yirtilmaz
Çelik zırh takın onla beraber sokun
En güzeli git asi vurdur o daha garanti
Doğum kontrol hapları al daha iyii
Patlayada bilir.
Eh iste bir miktar korur
Hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz
Parnerin öküz degilse farkeder yirtildigini