Cinsel Yaşam Vajinamı beğenmiyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Bu yüzden kimseyle ilişkiye giremiyorum Güncellemeler+1 yıl Herhangi bir problem yok sarkma vb gibi bakireyim zaten. Sadece şeklini beğenmiyorum Vajinamı beğenmiyorum ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. herkesin vajinasi ya da penisi muhtesem olacak diye durum yok bence seninkinin tadi da icine girildiginde verdigi haz da cok ozeldir boyle dusun 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İki cinsinde cinsel organları görüntü açısından estetik bir şey değil zaten yani bence kimse beğenmiyor cinsel organını :) 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şeklini beğenmiyon diye karşındakinin beğwnmeyeceği anlamına gelmez ki belki çok tahrik edicek 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neyini beğenmiyosun ki normal vajinadır yani bakireymişsin de zaten beğenmediğin şekli nasıl 0 0 Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Senim değil karşı taraf olarak benim görüp beğenmem gerekiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şekli nasıl ve rengi ne renk neden beğenmiyorsunuz daha önce beğenmediğini soyleyen kızların vajinasına gördüğümde çok beğenmiştim sizin rengi nedir 0 0 Yorumla
BilkiL Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Sekli nasil ki? Nesini begenmiyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya dümdüz klasik vajina işte daha farklı olmasını isterdim Yorumla BilkiL +1 yıl Nasil olmasini isterdin sen mesela Yorumla Soran +1 yıl Daha düz benimki kadınsı Yorumla BilkiL +1 yıl Kadinsi olmasi guzel degil mi ki Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden beğenmiyormuşsun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmiyorum Yorumla Mr_Potter +1 yıl Neden işte ? Şeklini falan mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Mr_Potter +1 yıl Ne varmış şeklinde ? Yorumla
muskarr Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl Beğenmediğin yönü nedir? Neden beğenmiyorsun 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Nasıl bir şekli varki 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Abla ssn begenmiyor olabilirsin xuzhahah 0 0 Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl ona nasıl karar verdin arkadaşım :D 0 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Senin beğenmen değil erkeğin beğenmesi önemli 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Bırakta erkekler baksın belki onlar beğenir 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hangisi diye çeşitlerini atardım da üyeliğimi falan kapatırlar 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kararma var mı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Beğenmeme sebebin nedir ki? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen beğenmesen de partnerin olacak kişi beğenecektir takma kafana Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl beğenmediğin tarafı nedir? 0 1 Yorumla keremkayar +1 yıl şekli nasıl şekli nesi var beğenilmeyecek? Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaptır 0 0 Yorumla
dogu48atac Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl nasi beğenmiyor sun neyini 0 1 Yorumla dogu48atac +1 yıl şkli nasıl ki Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hic goren oldmu senden baska 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece doktor gördü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki musadenle bisey sorcam ama burada değil olrmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
herkesin vajinasi ya da penisi muhtesem olacak diye durum yok bence seninkinin tadi da icine girildiginde verdigi haz da cok ozeldir boyle dusun
İki cinsinde cinsel organları görüntü açısından estetik bir şey değil zaten yani bence kimse beğenmiyor cinsel organını :)
Şeklini beğenmiyon diye karşındakinin beğwnmeyeceği anlamına gelmez ki belki çok tahrik edicek
Neyini beğenmiyosun ki normal vajinadır yani bakireymişsin de zaten beğenmediğin şekli nasıl
Senim değil karşı taraf olarak benim görüp beğenmem gerekiyor.
Şekli nasıl ve rengi ne renk neden beğenmiyorsunuz daha önce beğenmediğini soyleyen kızların vajinasına gördüğümde çok beğenmiştim sizin rengi nedir
Hangi problemden dolayı beğenmiyorsun ona göre tavsiye vereyim
Sekli nasil ki? Nesini begenmiyorsun
Ya dümdüz klasik vajina işte daha farklı olmasını isterdim
Nasil olmasini isterdin sen mesela
Daha düz benimki kadınsı
Kadinsi olmasi guzel degil mi ki
Neden beğenmiyormuşsun?
Beğenmiyorum
Neden işte ? Şeklini falan mı?
Evet
Ne varmış şeklinde ?
Beğenmediğin yönü nedir? Neden beğenmiyorsun
Nasıl bir şekli varki
Abla ssn begenmiyor olabilirsin xuzhahah
Çok mu kötü şekli mi rengi mi
ona nasıl karar verdin arkadaşım :D
Senin beğenmen değil erkeğin beğenmesi önemli
Bırakta erkekler baksın belki onlar beğenir 😉
Hangisi diye çeşitlerini atardım da üyeliğimi falan kapatırlar
Kararma var mı
Şekli nasılda
Sorun rengi mi yapısı mı
Görebilir miyiz? Neyi var ki?
Beğenmeme sebebin nedir ki?
Sen beğenmesen de partnerin olacak kişi beğenecektir takma kafana
Estetik
Nesi var ki
beğenmediğin tarafı nedir?
şekli nasıl şekli nesi var beğenilmeyecek?
Benzin dök yak
Yaptır
Neden
nasi beğenmiyor sun neyini
şkli nasıl ki
Hic goren oldmu senden baska
Hayır sadece doktor gördü
Hmm
Peki musadenle bisey sorcam ama burada değil olrmu
olur mu
Karamı
Kestir at :))