Baktım youtube geçmişini kapatmış deidm dur açayım bakim niye kapatmış. Açtım bir hafta sonra kontrol ettim. Arama geçmişini hiç böyle tahmin etmemiştim. Bende gidip göstermeye utandıgım için alt sekmede izleme geçmişinin o kısmını açık bırakıp telefonu yanına bıraktım. Çok üzüldüm ya. ne yapmalıyım. Arattıpı izleidği şeyler çok kötü
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
YouTube de ne izlemiş olabilirki bence fazla paranoya yapıyorsun
Heee dersen ki orada harcadığı vakti kadar benimle ilgilenmiyor bende ondan şikayetçiyim o zaman haklısın
Paranoya ne ya ne saçmalıyorsun gördüm okudum arama geçmişini gördüm diyorum ne yazdıgını gördüm ne izlediğinide gördüm
Ne yazmis ne izlemiş
YouTube de +18 video yok zaten
Şimdi küfür edecem bak zaten sinirliyim
👍👍👍
Hemcinslerim canım ya erken gibi videolar izliyor gül gibi kadını var malll mall işlerle çocuk gibi uğraşıyor
Bide ne alaka yani ifşa mifşa ne alaka
Erken erken
Bu bir alışkanlık hastalık ne dersen artık ve muhakkak siz evlenmeden öncede izliyordu böyle şeyler
Evet ama ozman cinsel hayatı yoktu
Cinsel hayat oluncada kurtulamıyor insan çok büyük çıkmaz bu. Ama konuşarak halledilemeyecek şey yok bunu unutma kendi içinde yaşama bu alayı herşeyi kendi omuzlarına yükleme
İyide ben şimdi söylerken bunalrı izlemni istemiyorum mu diyeyim yoksa çıldırıp sen nasıl başka akdınlara bakabildin mi diyeyim yoksa ikisi birden mi
Çıldırman hiç bir şeyi çözmeyecek. Bence uygun bir uslupla konuşmalısın
Umarım psikolojik tedaviye ihtiyaç duyulacak şeyler değildir aradıkları.
Cinsel içerikli videolar
Yani anladım onu da, anormal konular değilse çok da üzülme bence onu demek istedim.
Niye elalemin ifşasını izlerki günah yani zina
Yanlış anlamayın ama, biraz kendinize de sorun bu soruyu
Yanlış anlamayın ama 31 yaşında eşim. 24 yaşında bir kadınım öyle çöplğkten çıkmad abişey değilim yani öyle bir durumum olsa evlenmezdik zaten. Eşimde yakışıklı bakımlıdır bende öyleyim ama ne bu dıaşrıdkai kızlara bakma isteği
Sebebi biraz belli gibi.
Sebep zaten neden erkekte olsunki kadındadır suç. Geçen bi tane adam karısına erkeklerde hoşlandığı söyleyip ayrılıyo adamın annesi kadına diyoki sen kadın olamamışsın bu tip düşünen insanlar nasıl oldu da şehre inip dil öğrendi şaşıyorum mucizesiniz mağaranıza dönün. Dağınıza çıkın.
Ben sizi suçlamıyorum asla yanlış anlamayın. Ben de evliyim. Bir evlilikte böyle bir durum varsa iki kişide de bir şey vardır. Ortak bir şekilde konuşulması gerekir
Abicim iyimisin ben sana diyorum ki ben bunları görünce utandım gidip hesap soramadım açtım telefonu o ekranı koydum yanına. Oda baktıgımı gördüğüöü anlayınca ben küsmeyeyim diye gitti eve elli tane misafir getirdi. Bende milletin yanınd bişey diyemeidm konu kapandı ama benim içimde kapanmadı bunu daha öncede görmüştüm bekarken ama umursamadım merak etmiştir bakmıştır dedim. Evliyken görünce insan kendini kötü hissediyor.
Bana neden kızıyorsun ablacığım? Ben naçizane tavsiye vermeye çalışıyorum.
İzlemekle sana ihanet etmiş olmaz ki. Video bu sonuçta. Sana uygulamak istediği pozisyonları öğrenmek istemiştir belki de
Ozaman bende açayım elamin admaının ifşalarını izleyim kocama ihanet etmiyorumki sonuçta
İzleye bilirsin ne var bunda 😏 ekrandan adam çıkıp seni becermeyecek sonuçta. Kadın olarak sen erkeğe o da kadına bakacak doğal olarak.
Sen iyimisin ben kocamdan başkasına bakabiliyo olabilseydim onunla evlenmezdim ondan başkasını gözüm görmediği için onunla evlendim. Onun dışındaki bütün erkekler bana iğrenç geliyo bazen otobüste birinin kolu felan değiyo ya ona bile öğrüüyorum dezenfektan döküyorum. Bu başka kadınalr abakarak ne yapıyo allah bilir.
Neyse ben anlatamadım galiba karı koca arasına girmeyim. Mutluluklar size 👋👋
Senle ilgileniyorsa sıkıntı ama hem izleyin hem ilgileniyorsa arada olur yani bu şeyler
Senle ilgilenmiyorsa sıkıntı
Moralim bozuldu günlük hayatta benimle ilgilenmiyo ben yokmuşum gibi yapıyor
O zaman sıkıntı bende izlerim ama ilgim alakam çok yüksektir eşime yani benim amacım farklı şeyler bulmak ama seninki değişik çok nadir izlerim
Yani eskiden böyle değildi benim peşimde yavru ördek gibi gezerdi şimdi benimle işi düştükçe görüşüyor yani yemekten yemeğe
Nerde koptu bu olay onu öğrenmek çözmek gerek detaylar önemli bu şeylerde
Biz çok güzel bir evlilik yaşıyorduk bana ev işlerind eyardım ederdi beraber yapardık mutlu olurdu taki akrabaları yılanlar herşeye burnunu sokana kadar. karı peşindne ayrılmıyo dediler kılıbık dediler şimdi işe giderken evdne erken çıkıp anasının yanına gidiyor orada oturuyor. Akşamalrı ablalarının yanına gidip orada oturuyor. Karılar da beni kıskanıyor sevmiyolar. Beni kötülüyolardı en son böyle olduk.
Hee o zaman kendi ailesi ön planda olan ve anacı bi erkek zor bunda haklısın çok doldurmuşlar gibi kıskançlık var gibi sezdim bunu konuşup çözmen gerek , şu an ailesi sensin senle ilgilenmesi gerek yoksa kaybeder kadın bitirdimi sıkıntı bence
Ya insan kıskanırda bari belli etmez. Ne alsam gidip aynısını alıp sonra getirip ben senden önce almıştım sne benden görmüşsün diyolar. Yani bu gidip altın takılarımın aynınsıı yaptırmaya kadar gidiyo. Aldıgım kıyafetleirn bile aynısını alıyolar ya. Ya diyemeidm sen yaşlanmış ölmüşsün daha artık aramızda 15 yaş fark var git kendine yaşıtın arkadaş bul. Ayagım takılsa gidip eşime arkamdna dlaga geçiyolar ayagı tkaıldı güldük diyolar. A. k görümceleri nefret ediyorum onlardan.
Sana artık düşman kesilmişler dolduruyorlar bence kocanıda bu iş çözmem gerek hızlı bi şekilde aileler girdimi bu işe b. k gibi olur bu iş , kıskançlık fazla işleri güçleri senle uğraşmak bence şu an , kaç yıllık evlisiniz?
2 olucak işte zaten işleri güçleri yok sabahtan akşama kadar deidkodumu yapıyolar çogu zaman duyuyorum bişey dmeiyorum alıştım artık
Anladım işin zor kocanla konuş ya da kendin bi çare bul bence
aranızdaki cinsellik bitmiş bence napmayi düşünüyorsun
Youtube da erotik ya da p*rno içerikler yok
Neler izlemis acaba ne aratmis
Bekarlıktan kalan akışkanlık
YouTube da p0rn video yok ki neye bakmış olabilir
Dizi film kesitleri vardı yazıyo yani videonun isminde cinsel içerikli şeyler ben bilmiyprum olup olmadıgını da gördüm yani
Mesela
Bişey bişey ifşa yazıyordu bende dalga geçme videoları sandım bi aşagı kaydım daha birüsür şeyle rvar işte türk kızı felan yazıyordu bişeyler aratmış zaten utanıp hemen deidğim gibi açık bırlaıp çıktım
Anladım evli bir çift için berbat bir durum
E ben napcam diyorum zaten berbat oldugunu biliyorum
Konuş eşinle işte
Youtube ta öyle video var mı ya?
YouTube da ne olabilir ki
p*rno mu
Ne izlemiş
Xp le yaşın yerini değiştir
YouTube da ne izlemiş olabilir?
Ananı
Tam bir varoş ağızlı