+1 yılUfak tefek çok şey var bence. Garanti şeyler söylenmez. Ben merhamet derim biri maço sever mesela.
16 Yorumla- +1 yıl
İlk iki cümleni biraz açar mısın? Çok önemli bir şeyden bahsettin ama üstü kapalı. Neyi kast ettiğini detaylıca anlatmanı isterim.
- +1 yıl
Yani erkekte şu olmalı diye sıralamam gerekirse ben merhametli, anlayışlı ve bana karşı saygısına bakarım ilk önce. Yine belirtiyorum “bence” olarak kuruyorum bu cümleleri. Çünkü yanıma yakışan birinden çok ruhuma yakışan birini bulmak isterim ben. Bu zamana kadar ufak tefek flörtlerde ilerlememişsem bunun sebebi ciddi olarak görmüyor olmam. Yakışıklı olsun parası olsun falan tamam bu devir zengin olmasa da durumu iyi olan birini gerektiriyor. Para saçmasına gerek yok yani ama ben aşırı yakışıklı olup bana değer vermeyen sevmeyen bir adamı da yanımda gezdirmem açıkçası. Korumacı olsun kısıtlayıcı olmasın, kıskansın abartmasın ki bana göre seven erkek az da olsa kıskanmalı.
- +1 yıl
Güzel yazmışsın. Teşekkürler. Peki dansa gitmesine izin vermese bu ideal bir kıskançlık mı sana göre?
- +1 yıl
Rica ederim. Eğer kıskanacağı şey eşli yapılan danslar ise onunla dans etmeyi teklif ederim. Gerçi ben dans ortamlarını pek sevmem, yani bu onun hoşuna gitmezse yapmam. Benden eksiltecek bir şey yok.
- +1 yıl
İşte kadın dediğin böyle olur. Sevdim seni teşekkürler.
- +1 yıl
Teşekkür ederim eig için🙇🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hoşgörüsüne, saygısına, merhametli oluşuna, ilgisine. En azından benim için böyle.
04 Yorumla- +1 yıl
İlgisine derken nasıl mesela. Örnek ve detay verir misin?
- +1 yıl
Hımmm sen ilgi meraklısısın o zaman. Belki iyi hissettiriyor seni ondan. Haklı da olabilirsin. Teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHal hareket tavır konuşma üslüp merhamet saygı ünvan konum para çık olması bakımlı olması vs.
02 Yorumla- +1 yıl
Moruk hepsini saydın. Önem sırası sordum ben. Sence hangisi en önemli hangisi en az önemde. Sıralar mısın sana zahmet?
Cevap sahibi+1 yılBana göre en önemlisi bulunduğun konuma bakarlar diğer kalanlar kızdan kıza farkeder tam bi sıralama olmaz yani
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Parasına ve çıkarına uygunluğuna kızlar sevmez genelde gerçekten
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar