Cinsel Yaşam Sevgili olduğunuz kişiyle ne kadar ileri gidersiniz cinsel anlamda? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bakalım nasıl cevaplar gelecek Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgili olduğunuz kişiyle ne kadar ileri gidersiniz cinsel anlamda? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yazanayazarım Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Her şeyi yaparım nolcak ki? Korunma yöntemleri icat edildi sonuçta 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce yaptin mi peki? Yorumla
badnightt Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Kişiye göre değişir bu durumlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En ileri ne kadar gittin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç ileri gitmedim 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Peki ileri gitmek ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsterdim ama güvenemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hâlâ sevgili misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim yok Yorumla Soran +1 yıl Yaşın kaçtı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 Yorumla Soran +1 yıl Bende 20 ve katılıyorum sana güven yok kimseye daha önce bir şey yaşadın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Anladım bence ilkler iyidir Yorumla Soran +1 yıl Bende bir şey yaşamadım ve yaşarsam karşımdaki ilkim olsun isterim her anlamda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu zamanda zor ya kimin eli kimin cebinde belli değil Yorumla Soran +1 yıl Valla bilmiyorum önceden kapalı kizlar iyidir diyordum onlarda bozmuş artık ben kime güvencem fjdjf bu arada açık mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet açığım Yorumla Soran +1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yüzeysel sadece 3 16 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce oldu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oldu Yorumla Soran +1 yıl Peki senin için erkeğin bakir olup olmaması önemli mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim için önemli değil fakat herkesle birlikte olmuşsa her önüne gelenle yattıysa istemem Yorumla Soran +1 yıl Bakirim ben ama kızlar tecrübeli arayışında gibi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende öyleyim ama tecrübe derken herkesle birlikte olmasından bahsetmiyorum mesela benden önce uzun bi ilişkisi olmuştur onunla yapmıştır buna bir şey diyemem ama fb takılan her bulduğuyla yatıp kalkan biriyle işim olmaz midemi bulandırır Yorumla Soran +1 yıl O konuda haklısın bu arada yaşın kaçtı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 Yorumla Soran +1 yıl Anladım yüzeyselden kastın ne peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevişme işte Yorumla Soran +1 yıl Anladım knk Yorumla Soran +1 yıl Peki ilerde evleneceğin insan bunu dert ederse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle insanla işim olmaz benim zaten her şey söylenmez geçmişimde oldu bitti ufak tefek şeyler herkesin yaramazlıkları olmuştur Yorumla Soran +1 yıl Neden yani temiz kalmış biri temiz birini isteyebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saygı duyarım kendi tercihi yolun açık olsun derim Yorumla Soran +1 yıl Anladım sen açık mısın kapalı mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her şeyi yaparım nolcak ki? Korunma yöntemleri icat edildi sonuçta
Daha önce yaptin mi peki?
Kişiye göre değişir bu durumlar
En ileri ne kadar gittin
Hiç ileri gitmedim
Peki ileri gitmek ister miydin
İsterdim ama güvenemiyorum
Hâlâ sevgili misiniz
Sevgilim yok
Yaşın kaçtı?
20
Bende 20 ve katılıyorum sana güven yok kimseye daha önce bir şey yaşadın mi
Hayır
Anladım bence ilkler iyidir
Bende bir şey yaşamadım ve yaşarsam karşımdaki ilkim olsun isterim her anlamda
Bu zamanda zor ya kimin eli kimin cebinde belli değil
Valla bilmiyorum önceden kapalı kizlar iyidir diyordum onlarda bozmuş artık ben kime güvencem fjdjf bu arada açık mısın
Evet açığım
Nerede yaşıyorsun
gitmem
yüzeysel sadece
Daha önce oldu mu
oldu
Peki senin için erkeğin bakir olup olmaması önemli mi
benim için önemli değil fakat herkesle birlikte olmuşsa her önüne gelenle yattıysa istemem
Bakirim ben ama kızlar tecrübeli arayışında gibi 😅
bende öyleyim ama tecrübe derken herkesle birlikte olmasından bahsetmiyorum mesela benden önce uzun bi ilişkisi olmuştur onunla yapmıştır buna bir şey diyemem ama fb takılan her bulduğuyla yatıp kalkan biriyle işim olmaz midemi bulandırır
O konuda haklısın bu arada yaşın kaçtı
23
Anladım yüzeyselden kastın ne peki
sevişme işte
Anladım knk
Peki ilerde evleneceğin insan bunu dert ederse
öyle insanla işim olmaz benim zaten her şey söylenmez geçmişimde oldu bitti ufak tefek şeyler herkesin yaramazlıkları olmuştur
Neden yani temiz kalmış biri temiz birini isteyebilir
saygı duyarım kendi tercihi yolun açık olsun derim
Anladım sen açık mısın kapalı mi
Gittim
Ne kadar ileri ve yaş kaç