Girmeli de bence. Ama etin ete girdiği şeklinde değil. O bebeğin anne ve babasının hakkıdır. Diğer şekli ile, sevişebilir, elkeşme, ojşama, oral, sürtünme gini bir çok şey yapılmalı, cinsel uyum ve haz bilinmeli ve öğrenilmelidir.
Şöyle dusun sen gittin başka erkekle beraber oldun adam baya bu işte uzman ama eşinde pasif ne o adamı unutabikirsin nede eşinle mutlu olursun. Ama esinle ilk nasır yaşarsan öyle alışırsın bu sadece küçük örnek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Girmeli de bence. Ama etin ete girdiği şeklinde değil. O bebeğin anne ve babasının hakkıdır. Diğer şekli ile, sevişebilir, elkeşme, ojşama, oral, sürtünme gini bir çok şey yapılmalı, cinsel uyum ve haz bilinmeli ve öğrenilmelidir.
Tercih meselesi o biraz. Ama şunu da bil ki son dakika da evlenmeden ayrılan var sence riske değer mi
Yok öyle bir kural her şeyin ilki esinlenolmali daha zevkli
Neden
Şöyle dusun sen gittin başka erkekle beraber oldun adam baya bu işte uzman ama eşinde pasif ne o adamı unutabikirsin nede eşinle mutlu olursun. Ama esinle ilk nasır yaşarsan öyle alışırsın bu sadece küçük örnek
Başkasını demiyorum zaten ya evlendiği kişiyle girer mi diye soruyorum
Oda olmaz çünkü ilk gece heyecanı daha bir baska
Kimisi girer kimisi girmez kdjdj o insanların zihniyet ve özgür iradesiyle ilgili
Şöyle diyim ben eşimle nişanlandım seviştik nikahtan sonra seks oldu. Ama ilkim oydu bende onun ilkiydim. Bu en güzeli
Giriyorlar ben her sevgilimin yaşadığım insanla yapmıştım kimi ile tam beraberlik kimi ile yarım hayatta sevişmek kadar güzel bir duygu mu var ya
Ne bilelim ablacım sorduğun soruya bak gidip tek tek bakirelik testi mi yapacağız insanlara
Aynen kardeşim
Girenler var, doğrusu nikahı beklemek
Neden
Çünkü günah
Geç günahı şimdi
Evlenene kadar iptal olma durumu var, günahı takmıyosan da bunu düşünebilirsin, bu da senin için önemsizse neden evleniyosun diye sorarım
Kişiye göre değişir biz girmedik
Hayır ya tabiki evliliğin ne anlamı var o zaman
Sen girebiliyormusun...
Biz evlenmeden yaşamıştık
giren var girmeyen var
Gireni var gitmeyeni var
Hayır girmiyor. Vermek için bahane arama şimdi
Girende girmeyende var
İsteyenler giriyor
Evet
Evet öyle
Girilmeli