aslında kabul edelim ki hepimiz hayatımızda olan insanların geçmişleri hakkında birtakım merak içinde oluruz özellikle erkekler bu konuda kadınlara oranla daha fazla düşünmek ve bilmek isterler, Acaba benden önce Neler yaşamış olabilir? Cinsel geçmişi konusunda bana ne kadar dürüst oldu? Benden önceki sevgilisi ile yaşadığı cinsel birliktelik daha mı iyiydi ya da ben mi daha iyiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet açıkçası çok önemserim mesela Ben engelliyim eşcinsel hayatım yok evlilik yapacağım kişinin de geçmişinde böyle bir şeyi olmamasını isterim çünkü kimse bunu kabul etmiyor geçmişi önemli değildir ne var sanki her şey iki bacak arasında mı bakirelik bu kadar önemli mi evet bu kadar önemli kimse kusura bakmasın, çünkü evlilik yaparken ya da hayatınızı birini alırken tek başınıza olmuyorsunuz sizin anneniz babanız aileniz o insanla kaynaşıyor o insanın ailesiyle kaynaşıyor geçmişinde önüne geleni mavi boncuk dağıtmış önüne gelen adamı yatıp kalkmış her istediğini yaşamış ondan sonra bana gelip de hadi ben seninle evleniyorum namusluyum diyemez kimse kusura bakmasın benim için bir kadının geçmişi önemli ve geçmişi de böyle olan birisiyle kesinlikle evlenmem şimdi burada bana bir ton yorum yapacak kızlar olacak işte yok efendim erkekler yapınca bir şey olmuyor da kızlar yapınca bir şey oluyor evet kızlar yapınca bir şey olur erkek yapınca hiçbir şey olmaz kızlar yapınca bir ton şey olur kimse kendini kandırmasın bu konuda, hatta yakın zamanda burada soru görmüştüm adamın bir tanesi evleniyor evlendiği gece karısının hamile olduğunu öğreniyor başka adam da böyle sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum kimse kusura bakmasın evet sadece belki bazı şeyler bakirelikten ibaret değil bakire olup her haltı yiyen insanlar da var ama o son nokta
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübeli erkekler siz kadınlar ne kadar saklasınızsa bazı şeyleri çok iyi anlatabiliyoruz. Benden bir çok şeyi sakladığını hissettim ve hareketlerinden anladım. Biz erkekler çok dile getiremesekte içimizde yaşıyoruz. Sanırım evleniceksiniz kaç yaşondasınız?
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben hayatıma giren kadının yani evlendiğim kadının cinsel geçmişine bakmam.. çünkü geçmişi için değil geleceğimiz için severim onu.. bu yüzden de ne yaşamış olursa olsun beni sevmesi yeterli
10 Yorumla
Ben şahsen ne sorarım ne de merak ederim. Ben o insanı kabul ettiysem, hayatıma aldıysam benden önce yaşadıkları beni ilgilendirmez benle olan dönemi dikkate alırım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
Ben evlenene kadar hicbir karsi cinsle temas etmiyicem zaten suana kadar da etmedim. Karsimdakinin geçmiside boyle olmali. Ama bakiyorum aga yiyisyorlar heryerde be vallahi kampuse gidiyorum ilahiyatcilar bile sjdjd. Olm basini kapatma bari superzeka.
20 Yorumla
+1 yılCinsel geçmişini önemserim.. Şöyle Hastalık kapmak istemem.. Sevdiğim Heriflede Kondom kullanacak değilim..
20 YorumlaBenim geçmişim temizse karşındakini tabikide önemserim ama ben her haltı işlemiş isem hiç umrumda değil oda ne halt işlemiş mesajı verebildimmi
20 Yorumla
+1 yılEvet önemserim. Cinsellik yaşamış birisini istemiyorum. Benim gibi olsun. Evlenince birlikte yaşamak isterim o duyguyu.
20 YorumlaGeçmiş geçmişte kalır. Benim için önemli olan beninle beraberken bana güven veriyormu. gerisi hikaye. Cok afedersin ama geçmişte o... pu dahi olsa Şu an guven veriyorsa gerisi hic onemli değil
10 YorumlaEvet önemserim ama bana anlatmaması en doğrusu olabilir, ben hayatımda hiç cinsel tür de bir olay yaşamadım bakir biriyim sadece evlenince düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKucaktan kucağa atlayan birisiyse olmaz ama eski sevgilisiyle evlenme yalanına kanarak bunu yaptıysa sağlık olsun derim sonuçta bende daha önce eski sevgilimle yattım sadece yani gidipte kucaktan kucağa atlayan bi kız istemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Geçmişi çok olan insan çok düşündürür. Hem kadın için hem erkek için. Ne kadar mutlu olsalar da ileride sorun açar.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha çok merak ediyor diye biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi adıma konuşuyorum, zamanında başkasının kollarında huzur bulduğunu bilmek canımı yakıyor. Ben umursuyorum ve benim kadar olmasa da umursanmalı sonuçta geçmiş geleceğin aynasıdır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önemli de sağlık açısından yani. Hastalık kapacak kişilerle olduysa uzak dursun.
10 YorumlaArtık zaman kimi kimin ziktiginin belli olmadığı zaman.
10 YorumlaEvet önemserim benim gibi olmasını isterim en azından...
10 YorumlaVallahi ben 32 yaşında yim toplam 22 kadın la cinselll ilişki yaşadım bu yüzden sevdim kız benle evlenmedi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme değilde karakteri hakkında bilgi sahibi olmak için sorabilirim en fazla. Geçmiş geçmiştir.
10 YorumlaPek takılacağım bir konu değil. Önemli olan benimleyken olan tavrı davranışları.
00 Yorumla
+1 yılsevgilisi ile bir şeyler yaşamış olabilir ama esc ya da benzeri şeyleri kabul edemem çünkü midesiz birisiyle birlikte olamam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet önemserim
20 Yorumla
+1 yılEvet , bacak arası diyip geçmem
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBana anlatmamasını tercih ederim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişini merak ederim amaaaa asla yargilamam
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerak olabilir ama önemseme yok bende.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Hayır önemsemem
10 Yorumla
+1 yılSeni her halinle onemsiyorum ben
09 Yorumla- +1 yıl
Şimdi engellicem yine olmicam
- +1 yıl
Olmicak
- +1 yıl
En iyisi sus
- +1 yıl
Vicdanin diyorum
- +1 yıl
Uzulceksin bil sadece zamaninda bir soru sormustun intaharla alakakali
- +1 yıl
Ha iste ben onu yapcammm
- +1 yıl
Ergen misin
- +1 yıl
Sen ergenmiydin
- +1 yıl
Benim acımla bu durumu kıyaslayamazsın erman
Önemsemem
00 Yorumlahayır
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hayatınızda yeri olan kişinin cinsel geçmişini önemser misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat