Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında erkeklerle aynı sorunlar oluşur sadece erkeklerde erken ya da geç boşalma problemlerine dönüşür, ortak problemler ise ilişkiden zevk alamama, yeteri kadar aktif olamama ve isteksizlik olarak karşına çıkabilir, çözümü bunu düzenli hale sokabilirsen eski haline dönecektir, fazlaca yapman beyindeki dopamin reseptör dengesijlni bozduğu için zevk alamama sebep olur eğer düzene sokarsan sistem tekrar dengeye girer ve sorunlar çözülür, yani elbetteki eski haline dönebilirsin
052 Yorumla
Soran+1 yılhiç yapmayı düşünmüyorum artık
Cevap sahibi+1 yılHaha neden ki, zaten imkansız öyle bişey
Soran+1 yılben salagim dimi senin kim olduğunu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsun anlamıyorum
Soran+1 yılniye gizliden yazıyosun onu da anlamadım ki kendin bitirdin çocuk oyuncağı değil bu
Cevap sahibi+1 yılSadece yardımcı olmak istedim
Soran+1 yılinkar etmiyorsun yani kendini gizledigini
Cevap sahibi+1 yılSana yardımcı olmak istiyorum ama açık yazarsam belki istemezsin dedim bu sorunlarından bahsetmemiştin
Soran+1 yılbana böyle mi yardımcı oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılSorularını gördüm cevap yazıyım dedim, istemiyorsan yazmam
Soran+1 yılbeni engelleyen sen değil mıydın şimdi ne bu tavırlar
Cevap sahibi+1 yılBen seni engellemedim hiç
Soran+1 yılabi yalan söyleme ya ben senin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBişey yaptığım yok dediğim gibi sadece sorularına cevap yazmaya çalışıyorum sana yardımcı olmak istedim, zaten ben bitirdim ama sen bir türlü oldurmak istemedin
Soran+1 yılaksine ben hep örtbas etmeye çalıştım ama senin hormonların demek ki benden değerliymiş o yüzden olmadı
Cevap sahibi+1 yılKeşke tek sorun o olsaydı
Soran+1 yılsorun olduğunu düşündüğün şeyler senin tatminsizliginden kaynaklanıyor
Cevap sahibi+1 yılYok o da bir sorun ama sen bir sorun olduğunu kabul etmedin, onun dışında sadece mesajlarda kaldın ne bir foto ne bir arama hiç yapmadın, buluşmayı da erteledin hiç bir ilerleme katetmedik, her şeyi devletten beklememek lazım
Soran+1 yılbuluşmayı keyfimden ertelemedim ayrıca ben seni müsait olduğumda ararım demiştim madem senin için bunlar sorun o zaman ilişki yaşayabileceğin başka kızlar bulursun elbet olmadı en kötü eskorta gidersin yabancı değiller sonuçta
Cevap sahibi+1 yılİsteyen her türlü zaman ayırır, ben yanına geldiğim zaman sınavlarımin başlayacağı zamandı ona rağmen ertelememek için o zaman olsun dedim, aramak için de aynı şekil isteseydin her türlü arayabilirdin ama bir türlü dinlemedin, ama sonda ne demek istediğini hiç bir şekilde anlamadım umarım şakadıe ki öyleyse de çok iğrenç bir şaka
Soran+1 yılseni aramayı düşündüğüm zaman konuşmayı kesmiştik pat diye ne dicektim sana müsait oldum aradim dicek halim yoktu ayrıca okul yuzunden olmamamasi benim suçum değil sen yapınca veya benden istiyince iğrenç olmuyor da ben şakasını yapınca mı iğrenç oluyor
Cevap sahibi+1 yılAma o zaman 3 haftadır konuşuyorduk ve bir kere bile aramadjn ayrıca foto mevzusu da önemli bir konu, dediğim gibi istesen her türlü yolunu bulursun ama pek önemi yok herhalde, ve bunu senden istemem iğrenç bişey mi oluyor ne alaka sevgilimden neden böyle bişey istemiyim ayıp bişey değil
Soran+1 yıl3 hafta uzun bir süre değil ayrıca sen aramayı falan bahane ediyosun derdin başka çünkü ben biliyorum en çok sana ihtiyacım olan zamanda sırf cinsellik yüzünden bitirdin sabahtan beri sana açıklama yapmıştım ama nafile sevişmeyi çok istiyorsan bir sürü kız var benim gibi yapmak yerine isteyenler olur sende rahatlarsın
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde yürümedi çok inat ediyorsun ama ihtiyacın olduğu zaman bana yazabilirsin seni hiç bir yerden engellemedim
Soran+1 yıldaha ne kadar yazicam Allah aşkına hep ben çabalıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇaba mı orası meçhul ama sen bilirsin tabi
Soran+1 yılen nefret ettiğim şeyin birinin beni canım yerine koyması derken senin bana bunu yapman peki ama ben aptal olmadığım için bu tür oyunlara gelmem
Cevap sahibi+1 yılNe oyunu ya ne diyorsun
Soran+1 yılneden yazdın
Cevap sahibi+1 yılÇünkü gerçekten zor zamanlar geçirdiğini biliyorum sorunlarına sıkıntılarına belki buradan yardımcı olabilirim diye düşündüm, verdiğim cevaplar rastgele yazdığım cevaplar değil bakabilirsin ama bundan rahatsız olduysan kusura bakma kötü bir niyetim yoktu
Cevap sahibi+1 yılSonuçta düşmanca ayrılmadık sadece bazı fikirler tutmadı
Soran+1 yılbana yardımcı olmak istiyorsan niye beni üzdün seni sevdiğim halde kendinden uzaklastirdin
Cevap sahibi+1 yılBen de seni sevdim hala da unutmuş değilim ama fikirlerimiz çok çok ters ben kendimden ödün versem de cidden sen hiç adım atmıyorsun özellikle o konuda, ve diğer konularda benim için önemli konuları, ve bu kısa sürede sana bağlandım ben de çünkü gerçekten bana benzeyen birini buldum, ve çok ortak yönümüz var sorunlarımız bile aynı resmen ama cidden dediğim gibi senin tek çaban benim fikirlerimi değiştirmekti saygı duyup bana göre hareket etmek istemedin
Soran+1 yılçünkü kusura bakma ama hata yapiyosun eğer biraz daha dusunsen aslında neyin doğru olduğunu anlicaksın eğer bu konuda daha ılımlı olsaydın ben senin asla peşini birakmazdim
Cevap sahibi+1 yılAma bak cidden sandığın kadar önemsiz bişey değil bu, keşke biraz araştırsaydın bunu google a bile yazsan çıkar yani, ılımlı olsaydın diyorsun ama onun için de sana çok çözüm sundugumu biliyorsun dimi
Soran+1 yılsenin bir ilişkiden beklentin cinsellik olmamalı benim için demiyorum böyle düşünmeye devam edersen ileride sürekli anlaşamazsın karşı cinsle
Cevap sahibi+1 yılYa ne diyorsun sen bu önemli bir şey diyorum hiç mi sormadin arastirmadın ya, ben ilişkiden saygı sevgi aşk bekliyorum her zaman, cinsellik sonraki aşama ama önemsiz bişey de değil, sen belki sürekli böyle diyorum diye kendini kötü hissediyorsun ama gerçekten biraz arastirmani öneririm ve ben seni sevdiğim için yazdım bu konuları zaten ben bile açmadım
Soran+1 yılönemsiz olsun demiyorum ama abartma
Soran+1 yılpeki ne olucak halimiz
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki çözdük bunu ama buluşmadan da olmaz ki sen tatilden tatile diyorsun 6 ayda 1 buluşma olmaz ki
Cevap sahibi+1 yılSen sürekli okulum da okulum diyeceksin bir bahane bul diyorum olmaz diyirsun yani sonuçta benim vize sinavlarjm başlayacak ona rağmen geleceğim diyordum ama sen gelemem diyorsun nasıl olacak
Soran+1 yılelimde olan bişey değil diyorum sen neden istemediğimi düşünuyosun ayrıca zor olan da bu zaten en baştan sen demedin mi zırt pırt buluşamayız diye
Cevap sahibi+1 yılİşte çabalıcaksın bunun için istediğini biliyorum ama önemli olan çaba, ayrıca evet zırt pırt buluşamayız ama hem ilk buluşma önemli hem de ben mesela ayda 1 2 ayda bir diye düşünüyordum bu kadar uzun aralıklı buluşma olur mu sence
Soran+1 yılya Salih şu an ben 6 ay mi 1 ay mi diye düşünücek durumda değilim daha kendim bile toparlanamamişken seni nasıl mutlu edicem
Cevap sahibi+1 yılGördün mü tek sorun cinsellik değil, senin için bir sorun görünmüyor o yüzden sitem ediyorsun benlik bir sorun yok neden sorun çıkarıyorsun diye, ama benim için bunlar önemli ve çözüm yok işte
Soran+1 yılçünkü ben İYİ OLAMİYORUM senle konuşurken mutlu oluyordum ama yok cinsellik yok buluşma foto bunları söyleyip duruyosun biz bu konuları konuşurken mi tanıştık hayır
Cevap sahibi+1 yılİstersen arkadaş kalabiliriz
Soran+1 yıldevamlı küçük Emrah gibi sorunlarımı mı anlatıcam sana bir yere kadar sende bunalicaksin benden
Soran+1 yılsanırım en doğrusu o olucak
Cevap sahibi+1 yılAma ben teklif ettim sana, sorun olsa etmezdim
Soran+1 yıltamam o zaman dediğin gibi olsun
Cevap sahibi+1 yılWp yazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılZararı olmaz.. yapılmazsa stres olunur
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. içeride bir şey aramayın. tüm zevk almayı sağlayan sinir ağı dışta. merkez klitoris
doğal yolla uyarı zarar vermez
ama cahiller gibi içeridie bir şey var sanarak olur olmadık cisimler kullanıranız zarar verebilir.08 Yorumla
Soran+1 yılcisim falan kullanmıyorum
Soran+1 yılhayır sürtünme sadece
Soran+1 yılzevk alamazsın diyorlar
Soran+1 yıldoğru
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılElinizin ritmi ile normal cinsellik ritmi çok farklı şeyler. Elinizin ritmine alışırsanız , normal cinsellikten zevk almayabilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılsonradan geçer mi
- +1 yıl
Daha sonra belki de bir tercih yapabilirsiniz cinsel olarak mastürbasyon size daha cazip gelebilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bir zararı olmaz o durum erkekler için geçerli
05 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde erken boşalma olmuyor mu
- +1 yıl
Evet erken boşalma sorunu oluyor aşırı mastürbasyon zamanla onlarda
Soran+1 yılbizde
- +1 yıl
Bizde herhangi bir zararı yoktur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru ve kaliteli yapıldığında bir sorun olmaz bence. Sadece partner arıyorsan, partner bulma şevkin kaçabilir o kadar
00 Yorumla Klitoral orgazma alıştığı için vajinal orgazm yasayamayabilir fazla mastürbasyon yapan kadinlar
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki bunu çözümü var mı
Soran+1 yılnasıl
+1 yılbu hayatta herşeyin fazlası zarardır biz ergenken saatte e bir mastürbasyon yapıyorduk bir zamanlar :D
00 Yorumla
+1 yılNe gibi zarari olabilir ki alacagin sadece bir zevk
04 Yorumla
Soran+1 yılileride
- +1 yıl
Sen bir sevgili yapsana :D
Soran+1 yılayrıldık
- +1 yıl
Herkes ayriliyor damn it
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılne sıklıkla yapıyorsun nekadar sürüyor
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuz Luk oluyor ve sürekli bir şeyler istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajina çok etkileniyor açıkçası bende şekil değişti gibi bi de ilişkiden çok zevk almıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne sıklıkta yapıyordun ve ne şekilde
Cevap sahibi+1 yılbazen günde iki ya da uç yaptığım zamanlar oluyordu biraz dudaklarında sarkma oldu ama şu an aşırı isteksizim mastürbasyon a karşı
Soran+1 yılbende öyleyim
Cevap sahibi+1 yılsenin nasıl peki etkilendi mi vajinan
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılnormal ılıskıden zevk alamayabılırsın cok asırıya kacarsan
012 Yorumla
Soran+1 yıliş işten geçti mi yoksa çözümü var mı
- +1 yıl
yoo mastı azalt sureklı masttan dolayı hassas uyarılan bolgeler zamanla tahrıs olur ama zamanlada duzelır ama yasın geregı hotmonlarından dolayı sureklı yapıyorsundur buda gecıcı bır durum bır sure sonra dıngınlesırsın
Soran+1 yılevet bırakıcam 3-4 sene sonra düzelir mi mesela bunu merak ettim
- +1 yıl
duzelır nasır gıbı dusun 1-2 ayda bıle duzelır
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
bazen uzun sure ılıskı yasamayıp bokounu cıkartana kadar yaptıgımızda bıle aynı tahrısler soz konusu merak etme ınsan vucudu kendı kendını onardıgı surece sorun yasamassın
Soran+1 yılzamanla eğer onarılıyorsa çok iyi çünkü kendimi kötü hissediyorum pişmanım
- +1 yıl
pısman olacak bısey yok vucudun hazır bunu ıstıyor ama su an mastürbasyon senın kendını kesfetmen ıcın bedenınle ılk temasın bu gayet normal
Soran+1 yılileride zevk alamamaktan korkuyorum
- +1 yıl
alırsın merak etme
Soran+1 yılyani eskiden çok sık yapmam bir sorun teşkil etmez
- +1 yıl
sorun olmaz rahat ol
+1 yılZararı olmaz ama gerçeği varken inan hiç gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılTatminsizlik doyum hissiyat azliginolabilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılsonradan düzelir mi
- +1 yıl
Ara ver mastürbasyon bir sure sonra daha zvekli hissiyat elde edebilirsin
Soran+1 yılha birakinca düzelir dimi
- +1 yıl
Uzun bir ara ile duzelme egilimi gosterir
Soran+1 yılemin misin
- +1 yıl
Eminim
Soran+1 yıltamam teşekkürler
+1 yılCinsel ilişkide tatminsizlik yapar
08 Yorumla
Soran+1 yıliş işten geçti mi yoksa düzelme şansı var mı
- +1 yıl
Düzelme şansı vardır herhalde. Günde 3-4 kere yaptıysan onu bilemem
Soran+1 yılrutine binmisse ama sonradan bırakılmışsa mesela
- +1 yıl
Sonradan bırakıldıysa sıkıntı yok. Haftada bir iki kere oluyorsa da problem olmaz ama özellikle yapış şekli sertse ve hergün yapıldıysa sıkıntı
Soran+1 yıldiyelim her gün yapan biri bırakıp aradan 3-4 sene sorun olur mu ilişkide
- +1 yıl
Sorun olmaz
Soran+1 yıltamam teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılTahriş ve deforme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hiçbir zararı yoktur hatta sağlıklı da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek bir ilişkide tatmin olamaya bilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yıliş işten geçti mi çözümü var mı
- +1 yıl
Yapma sıklığını ola bildiğince azaltmaya bak bu şekilde ne kadar az yaparsan ilişki yaşadığın da daha iyi tatmin olursun
Soran+1 yılbırakınca düzelir mi
- +1 yıl
Evet düzelir tabi ama sen istesen de komple bırakamazsın bunu vücudun istiyor sadece yapma sıklığını değiştirirsen ilerde istediğin zevki alırsın
Soran+1 yılbırakırım ya kendimi başka şeylere odaklasam
- +1 yıl
Ay da bir veya iki sefer yapa bilirsin ondan bir şey olmaz çünkü vücudunun rahatlamaya ihtiyacı var
Soran+1 yılhep isterim
- +1 yıl
Zaten vücudun sana bunu belli eder o zaman yaparsın onun dışında yapmazsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılHergün 5 kere yapmıyosan sorun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılçözümü var mı
- +1 yıl
Az yapmak ihtiyacın kadar yapmak çok fazla yapan yapmak için yapıyor alışkanlık olduğu için yapıyor
Soran+1 yılpeki bıraksam eski haline döner mi
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılYapıştır gitsin
00 Yorumla
+1 yıl. mın bozulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazim olmakta güçlük ceker
04 Yorumla
Soran+1 yıliş işten geçti mi çözümü var mı
Cevap sahibi+1 yılVar ama partnerine kalmış o ilişkiye giriyor musun peki
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılGirmiş olsaydin uygulamali da anlatirdim
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yorar sadece
01 Yorumla