Cahil olduğum dönemlerde benim de ufak çaplı bazı hatalarım oldu kabul ediyorum ama sonrasında pişman oldum ama hayatıma giren tüm erkekler cinsellik olmadan ilişki yürümez kafasında ben evlenene kadar ilişkiye girmek istemiyorum ama bunu anlayışla karşılamıyor ve bu mümkün olan bir şey değil her erkek cinsellik arayışındadır gibi cevaplar alhatta bi tanesi cinsellik yoksa bende yokum dedi gitti siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ülkemizde cinsellik, hem kadın hem de erkek tarafından bir " ödül " olarak görülüyor. Ödülü alırsan ne olur? Görevini tamamlamış olursun. Bazı erkekler de bu ödülü alabilmek için aşık rolü yapıyor. Sonra böyle mağduriyetler çıkıyor.
Bu arada Cinsellik ister yaşanır, ister yaşanmaz bu tamamen iradeye bağlı bir şey.
Ama cinselliği önceden yaşamamak da evliliği riske atma potansiyeline sahip bir şey, bunu da unutmamak lazım. Evliliğin ilk gecesi sen onun cinsel performansını veya vücudunu vs. beğenmezsen, o seni beğenmezse ne olacak?
Bu seferde " Eşim bana yetmiyor, eşimi beğenmiyorum, " vs. sorunları başlayacak, cinsellik bitik olduğu için de farklı arayışlara girilecek yüksek ihtimalle. Sonra boşanma vs. olacak.
Sana tavsiyem, cinsellik konusunda gerçekten net düşünen biriyle konuş. Aranızda sevgili olmadan önceki flört döneminde samimiyet ilerledikten sonra o soruyu sor. " Cinsellik hakkında ne düşünüyorsun? "
Al fikirlerini bakalım gerçekten tatmin edici bir cevap alabilecek misin? Alırsan ve bunu uygularsanız çok güzel olur. Almazsan da yollarını ayırırsın tabi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu hemen hemen çoğu kişi tekrar tekrar soruyor.
İlişkide cinsellik olsada olur, olmasada olur. Kişinin kendi isteğine bağlı bu. Her şey cinsellik değildir. Elini tutsan, sarılsan, öpsen, birlikte güzel vakit gecirsen yine de mutlu olun. Birlikte bir butun olmak icin cinsellik yaşamak şart değildir..
Sen yaşamak istemiyorsan cinsellik o zaman senin kararına saygı duymalı bence.
Kimisi saygı duyar bekler kimisi ayrılır cinsellik olmayacaksa.
Bu konuyu onunla oturup konuşup anlaşmaniz gerekir. Ya saygı duyup bekler ya da ayrılırsınız.
10 Yorumla
Merhaba, senin kendini evlenene kadar saklama düşüncene herkesin saygı duyması gerekir. Bu senin kişisel tercihindir. senin secimindir. Ama sevgililigi normal arkadaşlıktan ayırmak gerekir. Bazı şeylerin yaşanması gerekir sevgililk döneminde, küçük dokunuşlar, öpüşmeler gibi.. ama yoksa bende yokum diyen kişi zaten sevgili değil kendini tatmin edecej bir delik arıyor demektir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum özellikle mesafe ilişkisi çok zorluyor bu konuda
+1 yılOnlar boş insanlar. Ne ahlak var ne bişey. Ya dış görünüşün onlara öyle biriymişsin gibi geliyo da o yüzden senle oluyolar, ya da bir türlü düzgün biri gelmiyo. tabi burdaki seçim hakkı sende. Öyle insanlarla iletişim bile kurman saçma. bu gün senle yasayan, yarın baskasıyla yaşar ya da senden önce başkasıyla yaşamıştır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yolunda ilerle kimse teklif etmesin gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet cinsellik olmadan da ilişki olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan ilişki yürümez kafasında olanların amacı cinsellik yaşayıp uzaklaşmaktır.. gerçek yapıcı ilişkiler cinsellik yaşanmadan olan ilişkilerdir.. eğer ciddi ilişki istiyorsan karşındakide bunu istiyorsa bekleyecek... beklemiyorsa ciddi değildir..
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısınız
+1 yılİlişkiyi sakız gibi uzatmadan evlenecekseniz olabilir. İlk bir yıl pekala mümkün ilişkiye bunu dahil etmemek. Ancak ilk yılından itibaren uzun bir ilişkide fiziksel gereksinimler de oluyor. Zaten birbirini seven insanların fiziken birbirini istememesi bana çok absürt geliyor. Bu konulardaki tutumunu, sana nasıl yaklaşacağını, ten uyumunuzu, kimyanızı, özbakım durumunu vs bilmediğin adamla nasıl evlenip ömür boyu kendini ona mahkum edebilirsin ki? Biten evliliklerin çok büyük bir kısmında cinsel problemler var. Bu konu yabana atılmamalı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendilerin erkekleri kullan at lolipop gibi gördükleri bir çağda yaşıyoruz. Cinselliksiz sevenlerin sümsük sünepe sıkıcı kadınsı görülüp kullanıp atmaya hazır olanların el üstünde tutulduğu bu devirde hanımefendiler ne ektilerse onu biçiyorlar işte...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Istemem normaldir. Buna birsey diyemem
2. 18 24 arasi isen istemen arzulaman normal hiç mi istemiyorsun mesela duymak bakmak canli konusmak veya ses atmak mastürbasyon ne bilim Ciddi ciddi yaşayacak halin yok sonuç itibariyle bilmediklerini de tecrübe edersin
Katilirsin katilmazsin senin bileceğin birsey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek seçimin yanlıştır. Cinsellik arayışında olan erkek evlenmeden yaparsan başka kadına gider sonrasında cinsel isteği olur ama bir de ahlak denen bir şey vardır. Onunla her aklına geleni her dürtünün gerçekleşmeyeceğini bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık erkeklerin çoğu öyle maalesef.
Sen kendinle ilgilş verdiğin kararlara sadık kal, bırak kabul eden sana eşlik etsin. Erkekler beleş eskort arıyor. Olmak isteyen de günün sonunda ağlamasın beni kullandı attı diye30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 sevgilim oldu biri hariç diğer ikisi cinsellik istiyordu bende olmaz dedim sevgiliyken sevmek sevilmek istersin elini tutar yanağından öpersin gezer tozar gününü gün edersin ilişki evlilik yolunda giderse küçük öpücükler olabilir onun dışında sevgiliyken cinselliğe karşıyım
Cinselliği istemedim diye benden ayrıldılar16 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyde bir hayır var diye düşünüyorum ama bir süre sonra herkes aynı tepkileri verince diyorum ki artık acaba bende mi sorun var ben mi yanlış düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSende sorun yok sorun senden seks isteyenler de eskiden ne güzel evlenmeden bir şey yaşanmazdı herşeyin güzelini o gün ve sonrasında yaşardın
Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil.
Site de o kadar çok şeyler gördüm ki neler var neler
Oral seks yaptım demiş ama bakireyim diyor
Anal seks yaptım ama bakireyim diyor
Bakire olmak sadece iki kan damlasıyla mı oluyor acaba
Edep haya nerde kaldı size yanlış mı düşünüyorum
Soran+1 yılHaklısınız ne yazık ki öyle
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim
Umarım gönlüne göre birini bulursun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi günler
o erkeklerin amacı başka demekki cinsellik olacaksa evlendikten sonra olmali bence cinsellik olamdan da ilişki yürür yani
20 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan da ilişki yürür ama geçmişinde defalarca yaşamış bana gelince kendini durdurmuşsa olmaz hem kötü bir düşünceye yol açar hemde ilişkide bozukluklara
00 Yorumla
+1 yılo senin tercihin elbette ama evlendikten sonra yok efendim kocam bana yetmiyor yok şöyle böyle demeyecekseniz evlenen kadar kimseyle cinsellik yaşamak zorunda değilsin
00 YorumlaDaha önce ilişki yaşadığını söylediysen banada ver kafasındadir adam normal olarak. Ama yaşamadı isen karşındaki hala istiyorsa seni sevmiyor kullanmak amaçlı bilgin olsun. Ben sevdigim kızlara evlenmeden dokunmadım hiç sevince sonraya saklıyor insan ondan önce neler var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Durum aynen böyle gelde bu ekonomik koşullarda evlen mümkün değil. O yüzden bazı hazları yaşamak istiyor insan. Ama bu konuda sen sonuna kadar haklısın. İnşallah aradığın kişiyi bulur evlenirsin
00 Yorumlacinsellik ancak evlenince olmalı sen kimseyi dinleme kardeşim evleneceğin kişiye sakla kendini seni evleninceye kadar bekleyecek birini bul kardeşim hiç merak etme kalbine göre biri illaki çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bence. Cinsellikle alakalı hiçbir şey bilmeden evlenince insanlar çok mutsuz oluyor. Bunu unutmamak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBi şey bilmiyo değilim ama bunu eyleme dökmek istemiyorum sadece
- +1 yıl
Bencede olmqz ki insanlar yoksa ne die flort ya da sevgili oluyolar hatta neden evleniyolar normal arkadsliktan oteye gecmez
+1 yılErkeğe elini versen kolunu kapar. kolunu versen bacağını. hadi orami da elle madem desen.. olmuşken tam olsun der..
Güven olmaz..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişilerin tercihine kalmıştır. Sevgililik döneminde ilişki olmasada olur şart olan bir durum değil tabii fakat arzulanmıyorsa sorun. Arzulanuyorsa ve dayanılmıyorsa yüzeysel olarak sürtünmeyle falan yapabilirler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSırf cinsellik için bu şekilde davranan o kadar çok erkek var ki o yüzden evlilik söz konusu olunca hemen bakire kız istiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılOlur aslında ama işte tek odak noktası artık bu yani
07 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Halbuki maks 40-50 dkkalik bı zevk yani
- +1 yıl
Sonrasında ne heves ne arzu
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Nasıl bu hale geldik anlamiyorum
Soran+1 yılBi bilsem...
- +1 yıl
İçler acısı
Olması gereken ilişki aslında söylediğin gibi ama maalesef insanlar bunu çok ayak altına aldı.
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılBilmem cinsellik istemediğimi duyan gidiyo
Soran+1 yılHaklısınız Allah iyilerle karşılaştırsın
+1 yılevlenmiceksen ilişkiyi napcan takıl pasa gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan belki olur ama hiçbir şey yaşamamışsa olabilir
00 Yorumla
+1 yılArada aşk varsa seni gerçekten seviyorsa cinsellik düşünmez seninle zaman geçirmeyi dusunur
00 Yorumla
+1 yılEskiden oluyordu ama artık herkes cinsellik istiyor
00 Yorumla
+1 yılŞu Zamanda Öyle Ama Senin Yaptığın Doğru Kardeşim
00 Yorumla
+1 yılLakin Bakir biri deneyimlerinin şeylerine istemeyebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez olacak cinsellik olmadan asla buna izin veremeyiz erkekler olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni gerçekten sevse en azından hazır olmanı bekler, sıkıştırmaz demek ki tek derdi başka, senle işi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE sen kalkıpta başkasıyla birlikte olup yeni gelene yok çekersen tabiki gider erkekler. O erkekde ben erkek değil miyim diye düşünür erkekler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden birilerine verdiğini söylüyorsan tabi ki isterler. Onlara verip bunlara "evlenmeden olmaz" diyorsan neden beklesinler ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet de olur. Sen bakma diğerlerine hayattaki tek başarısı seks onların. Beyni yerine penisiyle düşünen beş para etmez insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce verdiysen ve şimdiki erkeğe vermiyorsan erkekler haklı. Ama bakireysen sana saygı duymak zorundalar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de evlilik öncesi sekse karşıyım ama bazı oynaşmalar da olmalı ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben günahından korkuyorum geçmişte dediğiniz gibi şeyler yaşadım onun bile pişmanlığı var
Cevap sahibi+1 yılÖyle olunca da aldatmalar filan oluyor ya
Soran+1 yılAldatan erkekle zaten olmaz
Cevap sahibi+1 yılİşte olmuyor ateş ve barut yan yana duruyor
Herkes senin gibi iradeli değil, çoğu hisslerine kapılıyor ve iş işten geçtikten sonra buraya yazıyor ben güvenip bir hata yaptım oda alacağını alıp beni terk etti diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendikleri zamanda temiz aile kizi isterler...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa bir de kızi yargilarlar. Yani senin gibileri yargilarlar. Yasamis olman hayatindaki bircok erkegi rahatsiz eder. Ama sen pismansindir, belki dini olarak tevbe falan da etmissindir. Allah ile senin aranda olan bir meseleye erkekler cok dahil oluyor. Kula hesap verildigi nerede gorulmus? Turk erkeklerinde görülmüş. Yani durust olsan soylesen demedigini birakmaz, iliskiye devam etse bile yuzune çarpar, kendisi de yaşamıştır ama sanki ayetlerde erkek yapar yaziyormus gibi davranir... yani gercekten ruh sagligini korumak adina erkeklerden uzak durmak lazim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaş seçimlerinde yanlışın var gibi her erkek aynı değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşasan sana ne gibi bir zararı dokunabilir? En kötüsü ne mesela?
00 Yorumla
+1 yılBu durum ilişkinin başında konuşulacak bise değil bence, ilişkinin gidişatına göre şekil alacak bide güvenle alakalı aslında
06 Yorumla
Soran+1 yılAma sonuçta iki tarafın da ilişkiden beklentileri var ve başta konuşmayıp ortasından girince aaa ben seni böyle bilmiyodum diyip gidiyolar
- +1 yıl
Aynısını çok yaşıyorum, hadi olmadığını düşünelim ee başkasıyla mi yapicam? Oda var, illa yapmak zorundamiyiz hayatımda biri varken başkasını istemek saçma olur
Soran+1 yılEvet bazı erkekler ilişkinin temeli cinsellik diye dusunuyo Allah nasıl libido vermişse
- +1 yıl
E benimkide aynı mesela her an yüksek her an senin nasıl bilmiyorum ama yani normal değil
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Durum şimdi bile fena yani...
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur tabi neden olmasın, zaten sonunda evlilik varsa büyük heyecanla beklenir o gün
00 Yorumla
+1 yılIster istemez Cinsel çekim oluyor ve bir taraf yanaşmasa o ilişki yürümüyor
00 Yorumla
+1 yılBence çok abartmış. Senin kendini evlenecegin kişiye saklaman evlenecegin kişiye saygindandır
03 Yorumla
Soran+1 yılVe bence kendime de
- +1 yıl
Evet bence hiç bu tür şeylere kanma
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılçok zor bu zamanda cinselik istemeyen erkek mi kaldı
00 Yorumla
+1 yılSen peki bu donanıma sahip olmak için neler yaptın eğitim iş vs
00 Yorumla
+1 yılBence olmaz cinsellikde bir aşktır cinsellik olmazsa aşk olmaz
00 Yorumlaneden olmasin
12 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler olmaz gözüyle bakıyor ne yazık ki
Bu kafada olmayan erkekler de var
04 Yorumla
Soran+1 yılYa da bize rast gelmez dökşhdjsş
Soran+1 yılMaalesef
olur ama erkekler şaşırtmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiyi yürüten yürütüyor. Cinsellik şart değil
22 Yorumla
Soran+1 yılDemi
Cevap sahibi+1 yılAynen
- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılBazı yakınlaşmalar olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEğer seni kullanmiyorsa gayette olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabi neden olmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen istersen olur tabiki
00 Yorumla
+1 yılcinsellik evlendikten sonra olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur ama bir yanı eksik kalır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iki cins var ise cinsellik var olmalı
00 Yorumla
+1 yılolur da eksik olur tam olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur bence neden olmasın hem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHata derken ne yaşadın
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz