Cinsel Yaşam Boşaldıktan sonra kaşıklarda neden ağrı olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Mastürbasyon yaptıktan sonra yani Boşaldıktan sonra kaşıklarda neden ağrı olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım tam boşalmıyorsunuz yarıda kalıyorsunuz. yarı kalınca ağrı oluşur 0 0 Yorumla
Apekss Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl Istshli olup ama gec bosaldigindan olabilir. Nekadar gec bosslirssn okadar kaslsr kasiliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kasıklarda ağrı tam boşalmadigjnda yarım kalinca olur genelde biz erkeklerde durum böyledir. Tam tatmin olduğuna emin misin. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evettt eminim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm belki tam anlamıyla gelmedin bilmiyorum denemek lazım :) istersen deneyebiliriz. Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sen bilirsin iyi geceler. Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. nedeni belli tam boşalcakken bırakıyosun bekliyosun sonra tekrar başlıyosun bunu defalarca yaparsan ağrır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boşalana değin hayli kasılıyor pelvik kaslar, bunun aşırı kasılması da boşalma sonrası ağrı olarak dönüyor. 0 0 Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Şahsen ben boşalınca kasıklarda ki ağrı geçiyor. Boşalmadığımda ağrı oluyor. 0 0 Yorumla
Seximete31 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok hızlı bastırıp yukarı aşağı yapıyorsan olur. ben boşalırca tamamen ağrım gider rahatlarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk kez duydum böyle bişi 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli olan bi sey ben de 🥲 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boşaldığın için 1 49 Yorumla Soran +1 yıl Zeki sey öwmxlxösç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım sey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sálaķ sey Yorumla Soran +1 yıl Ah be 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlama Yorumla Soran +1 yıl Aglarımm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok duygusalsın Yorumla Soran +1 yıl Huyum kurusun ahshhanq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://youtu.be/r_TAmgt7Uuw?si=PbN3br09Hxu2CKZw Yorumla Soran +1 yıl Ağağağğa ölürrüümmm ölürrğümmm aglamaaa bennn aglarımmm can bulur muuu topragım gözyasındaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadddddddddddddd Yorumla Soran +1 yıl Ersin üzgün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yatıyom Yorumla Soran +1 yıl Ben de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okey Yorumla Soran +1 yıl Tm ok bb ig öwmxşcösça Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jsjsjsjsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik değildi bu arads 🤙 Yorumla Soran +1 yıl Bi daha aglamaya gidiom ben ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahahahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani yatıyordun yalancısın Yorumla Soran +1 yıl Aglayarak uyuycam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha iyi o zaman yalancı değilsin Yorumla Soran +1 yıl Yok yok değilim aglama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ağlıyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Aglaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İg yazıp nude atıyooosunn niye aglamıyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burası da wpye döndü aq sjsjjsss Yorumla Soran +1 yıl Neeee nude atıyo musum günahımı alıyosun ösmcldö Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel gel bakim Yorumla Soran +1 yıl Banaa nee hııasmığğaakoim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafana göre Yorumla Soran +1 yıl Aglarsan gelirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ağlmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ne olursan ol gel demiş mevlana celaleddin rumi Yorumla Soran +1 yıl 🥲 tm canım ok bb cnmm ösmxlsösö Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bb. Yorumla Soran +1 yıl Hee öyle mi demiş alla alla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He vb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyudun mu Yorumla Soran +1 yıl Uyudum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok. Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sg. Yorumla Soran +1 yıl Sg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aqqqqqq Yorumla Soran +1 yıl Awq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kess sever haaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sķéŕim haaa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok fazla yapiyorsundur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun mu sürüyor bosalman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl üstüstemi yapıyosun? fazla yaaparsan olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orgazm sırasında pelvik taban kasları hızla kasılır ve kramp girebilir ve bu durum, alt karın ve pelviste ağrıya neden olabilir. Bunun yanı sıra menstruasyon döneminde olmak veya kullanılan ilaçlar bu ağrıları ve krampları ortaya çıkarabilir. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürleerrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim. Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çokmu yapıyon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
ibo3232 Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Yaparken kendini cok zorladigin icin oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zorlamıyorum Yorumla ibo3232 +1 yıl Rahat bir pozisiyondamisin yaparken Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. fazla kasılma varsa ondan olabilir 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. normalll 0 0 Yorumla
Sancak31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Sert mi oksadin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo Sancak31 +1 yıl Genelde ondan olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
arkadaşım tam boşalmıyorsunuz yarıda kalıyorsunuz. yarı kalınca ağrı oluşur
Istshli olup ama gec bosaldigindan olabilir. Nekadar gec bosslirssn okadar kaslsr kasiliyor.
Kasıklarda ağrı tam boşalmadigjnda yarım kalinca olur genelde biz erkeklerde durum böyledir. Tam tatmin olduğuna emin misin.
Evettt eminim
Hmm belki tam anlamıyla gelmedin bilmiyorum denemek lazım :) istersen deneyebiliriz.
Gerek yok
Peki sen bilirsin iyi geceler.
nedeni belli tam boşalcakken bırakıyosun bekliyosun sonra tekrar başlıyosun bunu defalarca yaparsan ağrır
Boşalana değin hayli kasılıyor pelvik kaslar, bunun aşırı kasılması da boşalma sonrası ağrı olarak dönüyor.
kasıl bırak, kasıl bırak.. kaslar yoruluyorda o yüzden
Şahsen ben boşalınca kasıklarda ki ağrı geçiyor. Boşalmadığımda ağrı oluyor.
Çok hızlı bastırıp yukarı aşağı yapıyorsan olur. ben boşalırca tamamen ağrım gider rahatlarım
İlk kez duydum böyle bişi
Sürekli olan bi sey ben de 🥲
Fazla zorlamadan dolayı olur.
Kendimizi Kestiğimiz için
Fazla dolmuştur belki
Kasılmaya bağlı olabilir
Boşaldığın için
Zeki sey öwmxlxösç
canım sey
Sálaķ sey
Ah be 🥲
Ağlama
Aglarımm
Çok duygusalsın
Huyum kurusun ahshhanq
https://youtu.be/r_TAmgt7Uuw?si=PbN3br09Hxu2CKZw
Ağağağğa ölürrüümmm ölürrğümmm aglamaaa bennn aglarımmm can bulur muuu topragım gözyasındaaa
Sadddddddddddddd
Ersin üzgün
Ben yatıyom
Ben de
Okey
Tm ok bb ig öwmxşcösça
Jsjsjsjsjsjs
Komik değildi bu arads 🤙
Bi daha aglamaya gidiom ben ya
Hahahahahahah
Hani yatıyordun yalancısın
Aglayarak uyuycam
Ha iyi o zaman yalancı değilsin
Yok yok değilim aglama
Ben ağlıyorum zaten
Aglaa
İg yazıp nude atıyooosunn niye aglamıyim
Burası da wpye döndü aq sjsjjsss
Neeee nude atıyo musum günahımı alıyosun ösmcldö
Özel gel bakim
Banaa nee hııasmığğaakoim
Kafana göre
Aglarsan gelirim
Yok ağlmam
Ama ne olursan ol gel demiş mevlana celaleddin rumi
🥲 tm canım ok bb cnmm ösmxlsösö
Bb.
Hee öyle mi demiş alla alla
He vb
Uyudun mu
Uyudum
Ok.
Tm
Sg.
Sg
Aqqqqqq
Awq
Kess sever haaa
Sķéŕim haaa
Çok fazla yapiyorsundur
Yooo
Uzun mu sürüyor bosalman
üstüstemi yapıyosun? fazla yaaparsan olur
Hayır
Orgazm sırasında pelvik taban kasları hızla kasılır ve kramp girebilir ve bu durum, alt karın ve pelviste ağrıya neden olabilir. Bunun yanı sıra menstruasyon döneminde olmak veya kullanılan ilaçlar bu ağrıları ve krampları ortaya çıkarabilir.
Teşekkürleerrr
rica ederim.
Nasıl yani knk boşalırsan mı ağrı oluyor
Çokmu yapıyon
Hayır
Yaparken kendini cok zorladigin icin oluyor
Zorlamıyorum
Rahat bir pozisiyondamisin yaparken
fazla kasılma varsa ondan olabilir
normalll
Üşüme titreme oluyor mu
Sıkmaktan dolayı