24 olacağım sevgilim daha olmadı çiftleri çok kıskanıyorum nasıl desem bende artık bir vücuda dokunmak dokunulmak keşfetmek kesfedilmek istiyorum yani bazen kendime kızıyorum ama artık istiyorum yani sanki kötü biseymis gibi düşünuyirum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama sürekli bu durum aklimda bu çok mu anormal?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sen harikasın var ya partnerin çok şanslı olcak lakin dayan lütfen ilerde pişman olma sende eşinle yaşa ilklerini daha güzel olmazmıydı
Normal normal sadece azmışsın telefonu biraz bırakırsan aradığını bulursun gözlerini aç bi kafede 15 dakkanı alır
Yoo yaşına göre gayet normal hep el hep el nereye kadar bazı şeylerin tadında çıkartman gerekiyor
😂😂😂😂😂😂😂
Öyle değilmi ama gerçekçi olalım şimdi
Yani bide o hissi yaşadıktan sonra daha zor geliyor yalnız olmak
Ben hiç yaşamadım maalsef bide bu var
İçindeki firtinayi anlayabiliyorum da mastürbasyon yaparmisin da?
Anormal değilde doğruyu bulmak lazım bu düşündüklerin içinn
Maalesef denk gelmiyor kismetsizim herhalde. Baba tarafım da böyle hep geç evlenmişler. annem diyo sen onlara cekmissin
Ahahaha belli olmaz bence kaderin güzel olsun geç olsun güç olmasın bazı şeyleri doğru insanla yaşamak lazım
Tabi orası öylede sanki su gencligme yazık oluyor gibi... Arkadaşlarım manitasi atıyor instaya üzülüyorum onun tenleri daha mı güzel diye düşünüyorum. Varya hiç kötü biri de değilim yani ama ne biliyim olmuyor. Talibim çıkıyor da bisi hissetmiyorum. Benim hissettiklerim de bana hissetmedi
Evet bazı şeyler gençlikte daha güzel ama böylede düşünme iyice karamsar olursun sen tenle ya da güzellikle alakalı şeyler değil :) olur olur güzel düşün
Gayet normal bunu istemen, birçoğu kabullenmese de bunlar bir ihtiyaç
Göz rengin nedir ayrıca yakın isek tanışabiliriz
#Mirliva
Neden kötü bir şey olsun ki yeterince olgunlaşmışsın zaten
Gayet normal bunları istemen. Aynı şeyleri bende istiyorum. Sadığım da üstelik. Gel birbirimizin derdine derman olalım.
Bunu istemeyen yoktur sanırım. Hiç göz bile değmedi mi tenine
Hayır.. flört bile etmedim öyle diyim. Birkere eder gibi oldum oda olmadı gitti.. şuanda da sevgilisi var
Bu yaşına kadar kazara bile gören olmadıysa yanlızlık çok büyük
Valla bu ben:) iderdime dərman olan da yok:(
Maalsef benimde..
Bulunur bi gün elbette
Hem libido hem duygusal açlık zor
Sosyal bir yaşantın yok mu normalde karşına biri çıkabilir
artık senin de buna hakkın var. İstanbul'da mısın
Doğal ana dikkatli ol
Neden olmadı peki?
Valla güzel olduğumu söylerler ben bunca zaman talipleerimi beğenmedim begendikkerim de beni begenmedi olmadı iste
Nasip diyelim. Ama olur bekle
Bende de bir sürü walla hepsi
Sarışın :)) Türkiye’de değilim ben
Ama siz eş adayı aramiyirsunuz ben onu arıyorum ben duygusal açlık da çekiyorum kucağına yatabikcegim onun başını saçını okşayıp sevecegm birini de arıyorum
Ben hepsini seviyorum ama
Oh ne güzel 😂
Rusyada yaşıyorum ben. Ama hepsi
Çok güzel yaa
Bende aynıyım kuzu ya
Beni anlatmışsın
Gel aglasalim kanka ya... Zamanım boşa geçiyor gibime geliyor ya valla bombos hayat su giden gençliğimize üzülüyorum ne ara adam bulup evlenip aile kurucaz ya
Ben 28 im ven napayım yaa
Hiç mi sevgilin olmadi gerçekten? Kız 4 yıl daha bulamazsam ben bayılırım herhalde
Olmadı yaa
İnşallah çok yakın zamanda eşini bulursun
Sende öylee
aynı biz :)
Helal olsun damada bende 27 halen dayanıyoruz. Bakalım🫠🥲
Sanada’
Gel seni keşfedeyimmmm
Evertt
Senin için sıkıntı yok ise sohbet edelim mi
Bul birini ayarla
f*ck body yap
Ya aklıma gelmedi desem yalan da yok ya.. karakterine ters.. eş adayı düşündüğüm biriyle bisiler yaşamayı daha çok isterim. İlkler önemli * dediğin aklıma gelmedi değil de karakterime ters kötü hissederim duygu lazim bana ilk en çok onun açlığını cekiyorum şöyle kucağına yatacağım biri olsun başıni oksayabicegn biri
Aşk şimdilerde yalan bugün seviyorsun yarın aldatılıyorsun bence sexting filan dene
Ben aldatmam. İmkansız...
Sen değil zaten