Cinsel Yaşam Eski sevgilinizde en çok özlediğiniz şey nedir? yghjkl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben sanırsam sevişmeyi ya sbshhshsksn Kafam rahattı 😅Gülmeyi eğlenmeyi falan da ama tab seviyem sevişmek olabilir sbshsjsSizlerin? Eski sevgilinizde en çok özlediğiniz şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seks yapmak sonra film izlemek patlamiş misir yerdik seks sonrasi Harry Potter eşliğinde iyi giderdi ah ah nerede kaldin be 2017 0 2 Yorumla yghjkl +1 yıl 2017 diyorsunYaş 24 yazıyor Aga ne diyorsun agaaaa Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Evet ergenlik döneminde yaşandi bitti bu olaylar Yorumla
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle ten uyumu ve istekli olusu. Birde çok cesurdu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İhtiraslı sexlerimizi o kadar özledim ki keşke fb kalsaydık, sevgililik çok zorluyodu, ama o eşsiz fiziği unutanıyorum. 0 16 Yorumla yghjkl +1 yıl İhtiraslı seks ne kanka hsshshsjsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimiz de yatakta aşırı istekli oluyoduk, ikimizin de libidosu çok yüksekti Yorumla yghjkl +1 yıl He okey Bizde de ben ikna edene kadar bi yerlerim çıkıyorduSexe başlayınca da orama dokuma burama bakma ile geçiyordu shshsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kötüymüş, eski sevgilimin libido benden bile yüksekti Yorumla yghjkl +1 yıl Niye ayrıldınız kankaNe kadar sürdü ilişki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 sene, sürekli kavga çıkarıyodu, acayip sorunluydu, birlikte yaşıyoduk, annesi arıyodu arada beni, sinir oluyordum. Yorumla yghjkl +1 yıl Kankaaaa fb kalsaydık demen çok komik ya dhhshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyordum, nefret ediyodum ama çok güzeldi mavi gözlü, siyah saçlı 170 bildiğin attı. Yorumla yghjkl +1 yıl Shshshssja kanka ya gece gece azdın ya shsjsj neuse çektiğiniz videolara bak da bi asıl da rahatla aq shhsjsks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne videosu aq Yorumla yghjkl +1 yıl Hatıra aq biz çekiyorduk ara sıra shshsjsj hoş hepsi gitti Anlık sinir ve sonradan gelen pişmanlık shsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azmadım ondan sonra 2 sevgilim oldu onlar o kadar güzel değildi, benim yüz fizik güzelliği takıntım var, sürekli bakımlı vs olması gerekiyo, herkesle yapamıyorum, o başkaydı Yorumla yghjkl +1 yıl He o bende de var yaAq herkesle olmuyorEn jufak şeyi. kendime bahane edip. soğuyorjm hshss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seks yaparken mi çekiyodun aq Yorumla yghjkl +1 yıl He aq da ufak la 15 20 saniyelik 15 20 dk değil sjsjaj max 1 dk vardır yoktur shjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç aklıma gelmedi bizim çok yoğun geçiyordu, hiç sakin olmuyodu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Espirileriii gülüşüüü benii takliitt edisiii ağağağ gece gece eski sevgili demeyinn bana yaaa 1 6 Yorumla yghjkl +1 yıl Hshdxzjzsn ne dert yandın beee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥲🥲 sormaa sormaa yaram taze biraz ondan ahahha Yorumla yghjkl +1 yıl Ne kadar uzundu ilişki ve me zaman bitti? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 gün önce bitti neredeyse 9 ay sürdüü Yorumla yghjkl +1 yıl Ablam beee Yaş da az belli Neden bitti? Barışırsınjz belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasımm 20, barısır mıyız bilmem de barısmak istemiyorummm sadece özledim wwçöxşsç Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ten uyumumuz çok yüksekti sarılırken bile dayanamıyorduk 2 1 Yorumla walkerr34 +1 yıl Sonuç? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seks yapmak sonra film izlemek patlamiş misir yerdik seks sonrasi Harry Potter eşliğinde iyi giderdi ah ah nerede kaldin be 2017
2017 diyorsun
Yaş 24 yazıyor
Aga ne diyorsun agaaaa
Evet ergenlik döneminde yaşandi bitti bu olaylar
Kesinlikle ten uyumu ve istekli olusu. Birde çok cesurdu
İhtiraslı sexlerimizi o kadar özledim ki keşke fb kalsaydık, sevgililik çok zorluyodu, ama o eşsiz fiziği unutanıyorum.
İhtiraslı seks ne kanka hsshshsjsjsjs
İkimiz de yatakta aşırı istekli oluyoduk, ikimizin de libidosu çok yüksekti
He okey
Bizde de ben ikna edene kadar bi yerlerim çıkıyordu
Sexe başlayınca da orama dokuma burama bakma ile geçiyordu shshsjs
Çok kötüymüş, eski sevgilimin libido benden bile yüksekti
Niye ayrıldınız kanka
Ne kadar sürdü ilişki?
2 sene, sürekli kavga çıkarıyodu, acayip sorunluydu, birlikte yaşıyoduk, annesi arıyodu arada beni, sinir oluyordum.
Kankaaaa fb kalsaydık demen çok komik ya dhhshs
Sevmiyordum, nefret ediyodum ama çok güzeldi mavi gözlü, siyah saçlı 170 bildiğin attı.
Shshshssja kanka ya gece gece azdın ya shsjsj neuse çektiğiniz videolara bak da bi asıl da rahatla aq shhsjsks
Ne videosu aq
Hatıra aq biz çekiyorduk ara sıra shshsjsj hoş hepsi gitti
Anlık sinir ve sonradan gelen pişmanlık shsjs
Azmadım ondan sonra 2 sevgilim oldu onlar o kadar güzel değildi, benim yüz fizik güzelliği takıntım var, sürekli bakımlı vs olması gerekiyo, herkesle yapamıyorum, o başkaydı
He o bende de var ya
Aq herkesle olmuyor
En jufak şeyi. kendime bahane edip. soğuyorjm hshss
seks yaparken mi çekiyodun aq
He aq da ufak la 15 20 saniyelik
15 20 dk değil sjsjaj max 1 dk vardır yoktur shjsj
Hiç aklıma gelmedi bizim çok yoğun geçiyordu, hiç sakin olmuyodu
Espirileriii gülüşüüü benii takliitt edisiii ağağağ gece gece eski sevgili demeyinn bana yaaa
Hshdxzjzsn ne dert yandın beee
🥲🥲 sormaa sormaa yaram taze biraz ondan ahahha
Ne kadar uzundu ilişki ve me zaman bitti?
3 gün önce bitti neredeyse 9 ay sürdüü
Ablam beee
Yaş da az belli
Neden bitti? Barışırsınjz belki
Yasımm 20, barısır mıyız bilmem de barısmak istemiyorummm sadece özledim wwçöxşsç
Ten uyumumuz çok yüksekti sarılırken bile dayanamıyorduk
Sonuç?
İyi öpüşmesi.. Fenaa