+1 yılMuhtemelen Hani sevişmeyi değil de direkt sonuca geçmek istiyor Anladığım kadarıyla Hani sen daha çok Vajinan olarak yapmasını ya da memelerini emmesini falan istiyorsun Anladığım kadarıyla Ama bu onları es geçip direkt ilişkiye mi odaklanmak istiyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
3-4 saat iyi bi süre bence ama seninki sanırım ön sevişme sevmiyor galiba ama ön sevişmede bi sexin en tutkulu başlangıcı bunu atlamak hiç bana göre olmazdı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tak fisi bitir işi. Cinsellik iki tarafinda mutlu okdugu surece devam ettirilebilir. Madrm soyledin anlamiyor sende bjraz uzak dur. Cjnsellige mesafe koy. Senin arzu ve isteklerine cevap vermeyi ogrensin.
00 YorumlaSoruna cevap vermesemde sana geleceği söylim benimde aynıydı ön sevişme olmadan direk ilişkiye geçiyordu şimdi ise sogudu benden
028 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm..
Soran+1 yılyani ben zaten bunu istemiyorum ve konuşmayı da düşünüyorum. hatta o ön sevişme ile başlamanın asıl olaya geçince daha güzel olacağını fark edip bana bundan sonra öyle yapalım tarzı şeyler demişti.
Soran+1 yılneye ben mi mani oldum anlayamadım?
Soran+1 yılhayııır. şöyle oldu geçen sefer biraz daha benimle ilgilendi diyelim ve çok hoşuma gittiğini fark edince hani bidahaki sefere de böyle yapalım (+olarak bu hareketi yapalım) sonra asıl olaya geçelim şeklinde konuştu. ama bazen de böyle eskisi gibi ne göğsümü emiyor ne uzun uzun öpüyor hani yok yani. evet öpüyor ama az
Soran+1 yılşimdi konuşmayı düşünüyorum ileride tekrar olursa bu durum o anda belirtirim. sırf bunun yüzünden bugün kendimi çok soğumuş hissettim ona da söylemedim kırgın gitti
Soran+1 yılyani biz genelde bu konudan kavga etmeyiz. bugüne kadar istemediğim durumlarda bile tripsiz anlayışla karşıladı hep. mesajlaşarak konuşacağız bakalım eve gidince
Soran+1 yılyani genel olarak haklı buluyormuş beni. o öyle yapınca kendimi değersiz hissettiğimi ister istemez uzaklaştığımı söyledim. eskisi gibi neden çok çok öpmediğinin nedenini sordum ama ısrarla söylemiyor. asabi değil, normal ama ne kadar haklısın dediğin gibi yapacağım dese de içimde bir şey kalıyor
Soran+1 yılheyecansız mısın alıştın mı ben de bunları düşünüyorum böyle bir durumda dedim gayet güzel geliyor bana diyor. ben sorun olduğunu düşünmüyorum ama dediğin gibi önsevişme olayını yapmıyorum o yüzden haklısın diyor. resmen görev gibi. hiç düşünmedim bunu hani az öpüyorum diye diyor...
Soran+1 yılya hiç anlamıyorum öküz mü normal mi
Soran+1 yılne demeli ki mesela
Soran+1 yılyaa siz niye böyle oldunuz
Soran+1 yılyaa çok kötü bir durum. çok istekliden kastı ne? ben de hep söylerdim bunu bir dönem. çünkü cinsellik keşfetmediğim bir şeydi ve ağır suçluluk duygusu hissederdim. onun sürekli ister durumda olması ve benim görmeyince katlanmayan gönül bir olurdu. olmasa da olur derdim o yanıma gelene kadar.
Soran+1 yılyaaa Allah Allah
Soran+1 yılüzüldüm şimdi ya belki de karşılıklı derin bir konuşmaya ihtiyacınız vardır. suçlamadan, anlamaya çalışarak
Soran+1 yılkötü bir olay olmuş.. ama en iyisini sen bilirsin. umarım en güzeli olur yine de. teşekkür ederim yardımların için cidden ❤️🩹
Hoşuna gitmeyen durumu ilk sevgilinle paylaşsan, onunda haberi olur en azından.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten bunu önceden de söyledim ona. evet bugün plansız gelişti ve sadece birkaç saat beraberdik ama böyle oluyor işte. zaten yine konuştuk bu durumu
+1 yılBencilce kendini dusunuyor demekki. Cinsel iliskide napmalisim bilmem ama bencil bi insanla omur gecermi
05 Yorumla- +1 yıl
@öylesine57 geçmez Sinoplu
- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Sinop çok güzel yer
- +1 yıl
Bence de guzel yer
- +1 yıl
Ordamusın
+1 yılBöyle tipler sonuç odaklı bencil kişilerdir, sana değer vermeyenle birlikte olma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seninle birlik cinsellik yaşar gibime geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kendi cikarlari dogrultusun da oldu bittiye getiriyor işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hangi durum hoşuna gitmiyor. Ön sevişmeyi uzun mu tutsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet yani pek öpme vs olmuyor eskisi gibi.
Onunla bu konuyu konuşsan
02 Yorumla
Soran+1 yılevet konuşmayı düşünüyorum ama yine de bazen aynı durum oluyor. yani şöyle eskiden isteyerek yaptığı öpmeleri vs yapmaz oldu. eskiden daha yavaş giderdi şimdi öyle değil nedeni ne bilmiyorum. ki bunu söyledim geçenlerde. zaten bugünkü planlı değildi ve birkaç saat anca beraber kaldık
Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Işi uzatmak istediğini söyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılnormal değil partnerler değişkendir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılBunu atlamayın konuş sevgilinle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAna yerler nereler?
02 Yorumla
Soran+1 yılyani vajinam genelde. artık göğsümü de çok az emiyor vücudumu da az öpüyor
- +1 yıl
Ya Muhtemelen Hani sevişmeyi değil de direkt sonuca geçmek istiyor Anladığım kadarıyla Hani sen daha çok Vajinan olarak yapmasını ya da memelerini emmesini falan istiyorsun Anladığım kadarıyla Ama bu onları es geçip direkt ilişkiye mi odaklanmak istiyor
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılNe diyorsun ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılne değildir
- +1 yıl
Evde rahat olmayışınızdan değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) çalış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılveren verene ammkkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOn sevisme önemli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne