Seni seksten soğutan bir şey söyler misin? :D Keyifli günler.. 😜

#smell

Seni seksten soğutan bir şey söyler misin? :D Keyifli günler.. 😜

#smell
Nenem gibi don, tüyü alınmamis vücut, sac bas dağınık, pis bir ten kokusu, cumhuriyet Altını gibi parlayan dişler, yeterli
ahah dişler deyince aklıma şu geldi ahshs
Açıkçası sürekli olarak cinsellik yaşamak ya da sürekli birisi ile cinsellik konuşmak benimle soğukluk meydana getiriyor yani açıkçası bir de ben sadece cinsellik değil bazı şeyleri duygusal açından da düşünmek istiyorum yani cinsellik yaşayacağım birisiyle duygusal anlamda da birtakım hislerim birtakım ilişki durumları ileriye dönük bir şeyler olması gerekiyor zira böyle sadece sırf cinsellik için birisi ile birlikte olmak bana sadece geçici bir zevk geçici ve heves gibi geliyor o yüzden belli bir zaman sonra artık birbirimizi kullandığımızı hissetmeye başladığım anda ben de soğukluk meydana getiriyor.
Eşine çok sadık oluyorlar.
Nedeni ise kendi ülkesinde karşı cins tarafından çok hor görülüp ikinci plana atıldığı için.
Tabi bütün Rus kadınları için herşeyi söyleyemem , hepsini tanımıyorum.
Recep ivedik gibi heryeri kıl gazman gibi zart zart biriyle olursa kaçar heralde, bu arada filmde güzelmiş ışıkları kapatmadan gerdeğe girmez adam
Cevap
11Cevap
Koku başka hiçbir sebebe gerek yok
🤣 foto jssj
Beni seksten bakımsızlık soğuturdu. sevdiğim kadın bakımına dikkat etmezse soğurum.. birde aşırı stresli ve hasta olursam
ahsh gaffur pijaması
Kesinlikle aahhs
Şiveli şiveli konuşmak beni seksten soğutur ya 🤣🤣
Uyy haçan celeyrum ahshaha
Hahaha ya da abovvvv boşalmışemm
Bakımsız , tüylü bir vücut. Ter kokan , hantal bir yapı. Libidosuz, şehveti olmayan bir partner.
ter kokusu pofff
Kadının veya erkeğin yeterince istekli olmaması ve genel olarak temizlik.
Temiz olunmaması
Bu başak burcu olabilir 😂
😄sasırtayımı sizi ikizler
Aman tanrım ben de ikizlerim ahzh ve takıntım var bu konularda 😂 yükselenim başak
Benim yükselenim ne bimmiyorum ama bu konularda takıntılıyjm))
Güzel bir şey bence bu. 👍
Kimse inanmıyo burcuma ve titizliğimin bu denli
Olmasına
Banyo yapmamak olabilir 😅
Neden soğumak istiyorsun seks bir ihtiyaç
Ağız ve ter kokusu 🤢🤮
İsteksiz olanla olmax
Bakımsız kötü kokması
O pijamadan giyen erkek mi soğutuyor seni 😄
Paçalı don
ahsha
Paçalı don.