Mesela erkek arkadaşım 33 yaşında daha önce kimseyle birlikte olmamış baya dayanmış var mı 35 e kadar dayanan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Mesela erkek arkadaşım 33 yaşında daha önce kimseyle birlikte olmamış baya dayanmış var mı 35 e kadar dayanan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
33 yılın patlamasında fena olur ya kime denk gelecek acaba :)
Bana gelecek galiba çünkü nişanlıyız ben 24 yaşındayım ama evlendiğimizde 35 yaşında olur 😂
Allah kolaylık versin :) işin zor
Hiç yapmayan bir ömür dayanır, cinsiyetin önemi yok
netwon, pascal... açılmafan iade...
ghandi son 35 yıl yapmamış
Muhtemelen birkaç gün dayanabilirler... daha sonra ne olur bilemedim...
Bu memleket ; damacana yapanı bile gördü... Siz düşünün artık...
Sevgilim terk etti. o hayatımdayken asla öyle bisey düşünmezdim ama. Terkedildikten sonra iki kez birliktelik yaşadım. Dibine dibine... yaş 28
Bu yaşıma kadar yapmadim bayanlar az daha usturuplu giyse dayanacam da çok rahat giyiniyorlar
Etkileniyor musunuz yani açık saçık giyimden göğüslerin gözükmesinden veya popnun belli olmasından 😂
Şahsen fazlasıyla kimsenin adına konisamam ama
1-2 gün sabrediyorum malum günlerden dolayı
Malum günler neler
partnerin regl dönemleri
1,2 gün regl sürüyorsa iyiymiş benim 7 günde 😂
ben misalen söyledim yahu
4 gün sürüyor
ilişki yani penetrasyon yaşamıyoruz ama o dönemde sevişiyoruz. sevişerek mutlu oluyoruz. sadece penetrasyon yok. 4 gün yasak
23 sene dayanabildim😅😅
😂 kişiden kişiye değişir sanırım yaptıkça daha mı çok istiyorsun yoksa nefsin köreldiniz için dayanıklığın artıyor mu
Valla birkac kizla seks yaptim ama suanda evliyim zaten insan degisik seyler istiyor p*rno gibi yani evlenincede o his gitmiyor😅
p*rno filmindeki kozları mı hayal ediyorsun
Ya daha farkli seyler uçuk baya😅😅
Hmm fantezi oluyor baya eşine söyle belki yapar
Yoi eşimin kabul edebilecegi şeyler degil😅😅haha
Ay yoksa gizli gay misin 🤣
Bisexuel diyelim😅😅
İnşallah öyledir eğer gizliysen sadece erkeklere ilgiliysen çok ayıp etmişsin eşine sırf evlenmek için evleniyorsunuz yani şaka gibisiniz 👿
Yok be tamamen gay olsam niye evleneyim😅😅 yasin kac senin
Açıkçası tamamen gay olup evlenenler var gizliler zaten toplum baskısından dolayı oluyor zaten genellikle hatta doğuda oluyor mecbur ben 24 yaşındayım
Evet var oyleler seninle arkadas olalim mi🙂
Olur mu
Benim 4 gün oldu dayanamıyorum ya
28 yaşına gircem daha yapmadım
Mastürbasuon da mı yapmadın
onu yaptım ya yoksa nasıl dayanalım
O şekilde boşalınmıyor demişti ark ama
yoo boşalınılıyor
İyiymiş o zaman kaıdna gerek yok bence yaa zaten sırf çocuk için kaıdn erkek birlikteliğini kullanıyorlar
yoo kadına gerek var zina diye yapmıyorum kadınsız olmaz
Her türlü boşalıyormuşsunuz zaten boş ver evlenince yaparsın kadınla şimdilik idare et büyük günah gerçekten aslında orgazm da günah diye biliyorum ama 🤷♀️
Mastürbayson günah diye biliyrşuk diyecektim ☺️
günah evet ama ne yapalım zinaya bulaşmaktan iyidir
Hiç yapmadiysa 40 a kadad gider
Kendimi de tatmin etmedin hiç dedi 40 a kadar durur mu cidden 🤔
Yani hiç yapmadiysa o zevki tatmadiysa durur
Bir kere yapsa bağımlılık mı yapıyor 👀
Yani ister devamlı burada pek açık yazamıyorum ama o tadı aldimi ister yanj
Benim erkek arkadaşım uyuz yemek
Yemekten bile zevk almayan birisi cinselliğedr düşkün değildir kesin zaten çok temas kurmuyor benle 😂
😅😅😅öyle deme ya cinsellikte farklı olur
33 yaşında şeyine bile el sürmemiştir kesin cidden tuhaf birisi ama evlendikten sonra da sırf çocuk için seks yapmak ister kesin 😂
Çünkü çocukları çok seviyor zaten ondan evlenmek istiyor kesin kız çocuk özellikle 👀
😅😅😅😅nasl ya yapiyodur illaki mastürbasyon çocuk sevgisi iyidir
Bakmamıştır bile şeyine haberi yoktur şekli kalın mı uzun mu kısa mı diye 😂
Millet elini şeyinden çekmez bana antikalar geliyor
Ahshhssh alemsin ya 😅😅 bakmıştır mastürbasyon falan yapiyodur
Pek sanmıyorum
Aaaa o kadar kötümü ya
Bana öyle geliyorsa doğrudur çünkü vibe ilişkiye düşkün kadına düşkün bir erkek değil olmasa da olur sırf evlilik yaşı geldi diye sevgilisi olsun istedi 🤦🏼♀️
Hmm ozman neden sevgili oldunki
Seviyorum yaa 🥰 maalesef bazı şeylerimiz uyuşmuyor ben biraz daha ilgili bir erkek isterim dozunda yani sıfır ama ilgilenmiyor benle dediğim gibi temas yok bilemedim belki ileride düzelir ☺️
İnşallah istedigin gibi biri olur ya sen acacksn artık onu yani sosyallestircksn
Rekorlar kitabına girebilir.
Sen yaptın mı bayağıdır yapmıyorum
Birkaç saat
Var tabiki
3 gun max sen
Baya azmış bir kaıdnal birliktelik yaşamaktan bahsediyorsun değil mi yoksa mastürbayson mu
Her ikiside bence, senmisin istekli olan
Yalanciii