2. haftamdayım da eşim sordu olmuyor mu diye ilk çocuğumuz olduğu için de kararsız kaldım nasıl olacak onu da bilmiyorum annelik duygum daha baskın şu anda isteğim yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kanama devam ediyorsa ilişki yaşamayn. ama sevişmenizde okşama sürtünmede sorun yok
sadece içie girme olmasın.
Girilmez. 40 gün geçsin. Sezaryen mi oldun.
Hayır normal
Normalse hepten riskli. Az sabır yaa. Kocan da yani. Ben 3-4 ay sabrettim eşimin isteği gelsin diye
İşte sabırsız ya
Oral filan varsa aranızda öyle bişeyle rahatlat ama kocanı
biraz sabredin annecim. hem kendini topla bedenen, hemde ruhen anneliğe konsantre ol.
Dikiş varsa 40 gün kadar iyileşme süreci var sabretsin biraz 👍
Girilmez bence senin açından yani hastalık enfeksiyon falan olabilir yani
Herşeyi geç istek yok ise yapılmaz zaten sabretsin 2 haftacık
Vajinanın kendini toplaması ve iyileşmesi için 40 gün önerilmez
Hayır 40 güne kadar ilişkiye girmeyin.
Normal doğumsa olmaz sezeryansa olur
Sana tavsiyem normal doğumsa doktor demiştir zaten sen adamı kaçırtma boş soğukluk olursa cinsellik biter
Doğumdan 40 gün sonra olabilir anca
Kesinlikle olmasın bekleyin
normal mi oldun bu kadar erken iyileştin
40 gün olmaz diye biliyorum.
Evet normal
Maşallah diyelim :) normalin gozunu yiyeyim 6 ay oldu sezeryan olalı hala dikiş yerim aciyor
Teşekkür ederim. Doğum sırasında sezeryana geçmemek için çok zor durdum. Normal doğumda doğum esnası zor sonrası kolay oluyor sezeryan da ise tam tersi Allah sabır versin size. Neden normal olmadınız?
Sezeryan normale göre çok daha geç iyileşir birisi normal süreç öbürü ameliyat normal öneriliyor zaten biraz zor ama sonrası kolay
İlk çocukta 40 haftaliktim bebegimin kafası büyüktü. Normale almadılar ilki sezeryan olduğundan bunuda sezeryan yaptılar:(
Sezeryandan sonra normal doğum yaptıran doktorlar var ama geneli yapmıyor
Aaa kötü olmuş ama sağlık olsun böylesi daha hayırlıdır belki de 🙏🏻 ben normal oldum da ne oldu göğüs uçlarım yara emzirirken ölüyorum resmen 😓
@meraklıbilginpanda bir buçuk yıl var aralarında
Olmadı yapmadılar
Göğüs uçlarına kendi sutunu sur
Aradaki Süre az olduğu için tam iyileşme olmamıştır o yüzden riske atmamışlardır
Bebisin gogusu tam kavrıyor mu acaba dikkat ettinmi yutkundugunu görüyor musun çevre Varya hani kahverengi çevre ya erkek var burada tam yazamıyorum maalesef sapik çok
@meraklıbilginpanda aynen beyfendi
Ay yapmadığım kalmadı ya pahalı küçücük bi krem aldım o bile işe yaramıyor 😔 bir tanesi yine iyi ama diğer iltihap tutmuş ikisinden emzirmesem de büyümez
ikisinde de emzirmeni lazım on süt arka süt bunları biliyor musun canım
Emiyor emiyor yanağı hareket ediyor hep
çünkü göğüs uçlarımda fazla büyük değil ki tutamasın
İlk tecrübem pek bilgim yok 😞
Bu sağlık alanı bunda sapıklık olmaz hanım efendi ben de bilgimi aktarmak için yazdım kusura bakmayın büyük kahverengi halkayı bebek ağırına tam almalı tam karşıdan kavramalı ucundan değil doğru pozisyon budur
Emzirme dönemi aklıma geldi ya sayende:)) Minigi Allah nazarlardan korusun inşallah sahada geçmiş olsun canım. Sütün az mama ver diyenler oluyodur emzirdikce sütun gelir psikolojik her şey. Kimseyi takma sutunun kesilmesine müsade etme. Bol su iç. Rezene iç (aşırı kaçma) hurma. Petibor bisküvi. Çok gazlı şeyler yeme bebisin rahatsizlanmasin. Kaç aylık bilmiyorum kolik zamanlarda olabilir çok sancılı süreç o :( , of anilarim depresti resmen
@meraklıbilginpanda sizin için demedim beyfendi zaten ben
Kremlerin doğal içerikli olmasına dikkat edin bu arada. Bir de gümüş kapak var araştırabilirsiniz
Özür dilerim üstüme alındım
İlkinde hangumizin tecrübesi vardı :D ilkinde herşeyi iyi kötü gördüm ikinciye tecrübe edindim :))
@meraklıbilginpanda sen maşallah nereden biliyosun gumus kapağı :D
Ay yok mamaya geçmem ben kolay kolay. Dediklerinin hepsini yapıyorum çok şükür ilk güne göre sütümün arttığını hissediyorum. 14 günlük bu arada sormuşsunuz 😊
@meraklıbilginpanda tabi tamamen bitkisel bir krem aldım.
Sizinkini de Allah nazarlardan korusun bu arada 🙏🏻🙏🏻 kaç aylık oldu sizin de 6 ay diye tahmin ediyorum doğru mudur? ☺️
Sağlık ocağına verdiği monoviti kullaniyormusunuz canım
Bir de 1,5 yaşında bir bebişiniz daha var sanırım zor olmuyor mu ya 😓 İsteyerek mi oldu 2. bebiş
Tabiki zor oluyor bide çalışıyorum ben ya zorlanıyorum çocuklarım babasıyla ayriyiz maalesef.
Kullanıyorum.
İlgili baba olunca biliyorsun bir de mesleğimle de ilgili😊
ya üzüldüm 🙏🏻 onlara çok iyi anne baba olacağınızdan eminim
Evet kızlarım için ayaktayım..:) , görüşürüz canım aklıns takılan bişi olursa yaz çekinme yardımcı olurum :)
@meraklıbilginpanda mesleğiniz nedir
Güçlü kadınlar her şeyin altından kalkabilir tek de olsanız büyütürsünüz sağlıcakla
Bu yorumda gizli değilim mesleğimi buraya yazmasam olur mu. İsterseniz size sadece mesleğimi yazayım yorum dışı. Anlayışınız için teşk
Tabii 🙏🏻 teşekkür ederim 🙏🏻
Mesleğimi buraya yazamadım kusura bakmayın
Hayır canim tabiki olmazz
Evet
Girilir
40 gün olmaz
Doğum yaptın lohusasın öyle mi
Evet.
Doktorunuz demedi mi ilişkiye ara vermeniz gerekiyor dinen de onun bit günü var
Dedi de eşim işte
Sabırsızlanıyor mu eşiniz
Evet
Onu bu süreçte boş bırakmayın elinizde tutun ama o konuda da izin vermeyin. Elinizde tutabilirsiniz ama kolayca
Of olmadı öyle yaparım
Diğer soruda da ben varım eğer rahatsız oluyorsanız yazmayayım
Diğer görüşte pardon iki kadın konuştuğunuz
Yok olmadım teşekkür ederim.
Yeni anne olmak zor gerçekten o yüzden hemen atladım sorunuza bizim de başımızdan geçti
Çok sağ olun🙏🏻🙏🏻
Yardımcı olmak isterim sorunlarınıza isterseniz eğer
Sorabilirsiniz
40 gün olmaz
Henüz erken
Geçmiş olsun eşine
Sevişme oral yapın