Hem edepli hem cilveli hem bakire hem çok istekli hem güzel hem makyajsız vay anam vay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzelmiş var mı lan böylesi 😃😃 bekaret aramasam da olsa güzel olur. İnsan olmadıktan sonra bekaretinin zerre anlamı yok. Benim İçin öncelik kadınımı beğenmek isterim hem fizik hem güzellik olarak, sonra insanlık, karakter ve uyum geliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kimsenin elini tutmadim , evlenmeden temas etmem kimseye.
Tipim yerinde bence.
Edepliyim namaz kiliyorum 5 vakit
Makyaj abarti degilse olsun yani.
Ben dengimi istiyorum , buda hakkim. Yazdigin sey dogru ama bir kısım için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılo olay şöyle cilveliyse sadece bana cilveli istekliyse sadece bana istekli olmasını vücudunu herkese değil zamanı geldiğinde sadece bana göstermesini isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakire, oral anal yapmamış, elletmemiş göstermemiş ve nude atmamış kız severler. kızlar ise bunların hepsini yapar ve daha önce hiç yapmadım der ve erkek de aşık olur
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kovaa151 kanka nude atmayan mi var anon sekilde her kiz atiyo yuzunu gostermeden
- +1 yıl
%0,001 lik kesim var onlar atmiyor sjdjd. Maalesef oyle ya. Carsafli kizin nude larini gorunce ulan biz temiz tutuyoruzda kendimizi , biz kimle evlencez. Ben carsafli biri stedigim icin demiyorum, yani kapali kizlar bile boyleyse e bize hani temiz kız vay aw. Ama yine de dogru yoldan sapmam yola devam aw
Cevap sahibi+1 yıl@Kovaa151 istersen sana bir erkek arkadaşımın fake instasını veriyim. yüzünü göstermeyen muhafazakar şehrin kızlarıyla yaptığı sextinge ve altığı nude'lere bak. :D
Cevap sahibi+1 yıl@Kovaa151 ya hepsi yapıyor fake bi hesaptan yüz göstermeden işte anonim yapıyor herkes
Cevap sahibi+1 yılhepsi kapalı değil konuştuklarının
Gizli Üye(18-24)+1 yılohh böyleyse bende 180 üstü esmer kara kaş kara göz yakışıklı birini istiyorum hadi bakımm kdkfkldkfld
011 Yorumla
Soran+1 yılBulursun çoğu esmer zaten
Soran+1 yılBöyle arıyorlar yani yalan mı doğru
Cevap sahibi+1 yıldoğru doğru kusura bakmasınlar xksndkdm yok ya esmer fazla yok beyaz ten siyah saç var :(
Cevap sahibi+1 yılyok kızlardan o kadar şey istiyorlar tipimizde yakışmasın yani
Cevap sahibi+1 yılnası yani?
- +1 yıl
(ohh böyleyse bende 180 üstü esmer kara kaş kara göz yakışıklı birini istiyorum hadi bakım)
Şu tarif ettigin erkek , herseyi istemeyi hakediyor yani. Her erkek her seyi isteyemez yani, sende isteyemezsin , ve bu yuzden de dana dedimki sende guzelsen isteyebilirsin yani yanina yakisicak kadar guzelsen olur dedim nasil anlamadin
Cevap sahibi+1 yılyoo belki bende çok güzelim o zaman bende hakkediyor oluyorum istediklerimi
Cevap sahibi+1 yılevet haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Cilveli ve istekli olsun yeter. Diğerleri çok da şey değil ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok bişey yok aslında. Dürüst ve sadakatli olsun yeterli
10 Yorumla
+1 yılDar giyimli büyük kalçalı gerisi önenli değil
00 Yorumlabakımlı şehvetli arzulu güzel giyinen dürüst biri
00 Yorumla
+1 yılYalan mk, memenize falan bakıyoruz.
00 YorumlaTam tersi kızlardan hoşlanırım
00 YorumlaKoca gotluyu de ekleseydin iyiydi
00 Yorumla
+1 yılBen zayıf ve esmer hastasıyım gerisi teferruat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hepsini bir araya getiren var mı acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEli lezzetli olan kadından
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnlara iyi davranandan hoşlanırlar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Ketçap mayonez
00 YorumlaO nasıl bişeymiş ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaldcmkesrokvwelndd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok daha neler
00 Yorumla
+1 yılgüzel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi