Cinsel Yaşam Öperken elini vücuduma koymaması istemediği anlamına mı geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Öpüşüyoruz ama eliyle ne belimi ne başımı tutuyor bana dokunmuyor istemediği için mi? Güncellemeler+1 yıl 10 yıldır evliyiz Öperken elini vücuduma koymaması istemediği anlamına mı geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evli olunca oluşuyorsa elim vücudunun her yerinde dolasir belin kalcalarin göğüslerin saçların bacak aran bacaklarin her yerini olsar elimin değmediği yer bırakman ilişki yaparsak tüm vücudun nasibini alir 0 0 Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl diliyle dilini dudakları ile dudaklarınıı kilitliyorsa sorun yok. biraz odun sanırım 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Öküz olduğu anlamına geliyor El kalçada veya belde göğüste olur 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Son guncellemene bakılırsa öpüşürken biraz zoraki oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Uff sacma canım herifleree gidiyorsunuz sonra burada garip sorular sormayin bi kerede kendinz cecabi bulun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Able senin koca öküz heralde on yıldır napacağını öğrenememişşş jszösj 0 0 Yorumla
YasakAşk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Sanırım, isteyen erkek öperken kalcadan tutar bacakları okşar neler neler yapar 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. 10 yıldır aynıysa adamın sitili bu 👍 0 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl buda kendi gibi aleyna dilki yetiştiriyor mng 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Böyle olması gerektiğini bilmiyordur 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Acemi olduğu icindir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Acemi olduğunu düşünmüyorum Yorumla Bulutsencer +1 yıl İsteksiz p zaman Yorumla Bulutsencer +1 yıl ya da artık bıkmış zevk vermiyor Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çekiniyo belki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cefternal +1 yıl Ya çekingen bi yapısı vardır ya da senin tepkinden kotkuyodue Yorumla Soran +1 yıl Napıcam bu kadar yıldır evli olduğum adama ne tepki vericem Yorumla Cefternal +1 yıl Peki hep mi böyleydi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cefternal +1 yıl Seni çok iyi anlıyorum kısmen bende böyle bişey yaşadım Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Seninle doluyum seni istiyorum demek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cekiniyordur. Normalde popoyu sıkması gerek 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Çekindiğini düşünmüyorum Cevap sahibi +1 yıl Ilk başta bende çekiniyordum. Daha sonra fırsatı bulunca başladım şaplak atmaya:) Soran +1 yıl Dediğin gibi ilk başlarda 10 yılda bu çekingenlik gitmesi gerekir Cevap sahibi +1 yıl 10 yıl mi Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl 10 yılda kârı koca gibi olmanız gerek Soran +1 yıl 10 yıldır karı kocayız zaten evliyiz Cevap sahibi +1 yıl Oha Cevap sahibi +1 yıl O zaman korkarım ıstemiyor. Cevap sahibi +1 yıl Sen önün poposunu sıkmayı denedin mi 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evli olunca oluşuyorsa elim vücudunun her yerinde dolasir belin kalcalarin göğüslerin saçların bacak aran bacaklarin her yerini olsar elimin değmediği yer bırakman ilişki yaparsak tüm vücudun nasibini alir
diliyle dilini dudakları ile dudaklarınıı kilitliyorsa sorun yok. biraz odun sanırım
Öküz olduğu anlamına geliyor
El kalçada veya belde göğüste olur
Son guncellemene bakılırsa öpüşürken biraz zoraki oluyor
Uff sacma canım herifleree gidiyorsunuz sonra burada garip sorular sormayin bi kerede kendinz cecabi bulun
Able senin koca öküz heralde on yıldır napacağını öğrenememişşş jszösj
Sanırım, isteyen erkek öperken kalcadan tutar bacakları okşar neler neler yapar
10 yıldır aynıysa adamın sitili bu 👍
Öylesine öpüyor his sıfır
Neden bunu ona söylemiyorsun...
buda kendi gibi aleyna dilki yetiştiriyor mng
Olabilir ama üzücü bidurum
Böyle olması gerektiğini bilmiyordur
Evet kanka tıksınmiş herhalde
Acemi olduğu icindir
Acemi olduğunu düşünmüyorum
İsteksiz p zaman
ya da artık bıkmış zevk vermiyor
Çekiniyo belki
Neden
Ya çekingen bi yapısı vardır ya da senin tepkinden kotkuyodue
Napıcam bu kadar yıldır evli olduğum adama ne tepki vericem
Peki hep mi böyleydi
Evet
Seni çok iyi anlıyorum kısmen bende böyle bişey yaşadım
Seninle doluyum seni istiyorum demek
Tutku sıfir
Cekiniyordur. Normalde popoyu sıkması gerek
Çekindiğini düşünmüyorum
Ilk başta bende çekiniyordum. Daha sonra fırsatı bulunca başladım şaplak atmaya:)
Dediğin gibi ilk başlarda 10 yılda bu çekingenlik gitmesi gerekir
10 yıl mi
Evet
10 yılda kârı koca gibi olmanız gerek
10 yıldır karı kocayız zaten evliyiz
Oha
O zaman korkarım ıstemiyor.
Sen önün poposunu sıkmayı denedin mi 😂
Cekiniyodur