Seks konuştuğum erkekler ya da seks yaptığım erkekler her zaman bana kullanımlık peçete muamelesi yaptı saygısızlık üstüne saygısızlık yaptılar hatta beni cinselliğim üzerinden rencide etmeye çalıştılar dalga geçerek. Anladım ki yalandan bekaret önemli değil, benden öncesi benim için önemli değil diyenler bile aslında içten içe önem veriyor yoksa neden bana böyle davrandılar ki? Bu arada artık kimseyle olmuyorum çünkü hiçbir Türk erkeğine güvenmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Erkeğinde kadınında abazasından hayır gelmez çünkü. Her iki cinstede fazla cinsellik yaşamış kişilere kötü gözle bakılır. Çünkü her önüne gelenle cinsellik yaşamak mantıklı bir hareket değildir.
Erkeklerinde kadına eğlencelik olarak bakmaya sonra evlenmelik bakire kadın aramaya hakkı yoktur.
Sevişti bir bakir ile bakir, erkeğe milli dediler kadına hayat kadını hesabı saçma sapan bir algı vardır.
Bana göre ikiside aynı şeydir. Kadın erkek ayrımı yapmak saçmadır. Kadınında erkeğinde çapkını çöptür.
Herkes hakettiği gibi biriyle olsa mis gibi olurdu.047 Yorumla
Soran+1 yılToplumda çoğunluk olarak senin gibi düşünmüyorlar maalesef erkeğe hak görülüp kadına görülmüyor
Soran+1 yılAşağıdaki gizlinin yazdığına baksana kadının anne olabilmesi için geçmişinin temiz olması lazım yazmış erkeğe böyle bir şart koşmuyor. Toplumda çok var bu kafalardan
- +1 yıl
Evet erkeğe haktır kadına haramdır😀 erkek yaptıkça değer kazanır kadın yaptıkça değeri düşer bu kadar açık ve net 😃 kadınlara bak hepsi de yapmayan erkeklere eziklik derler Ben iki tane kadınla uzun süreli cinsel ilişki yaşadığım biriyle de ara ara yaşadım kadınlar erkeğinin cinsel geçmişini ve tecrübesinin olmasını hoş karşılıyorlar tatlı bir kıskançlık yaşasalar da erkeği daha karizmatik buluyorlar kadın için ise durum tam tersi basit kadın oluyor 😃
Soran+1 yıl@conquer tamam çekilebilirsin rahatsız etme beni daha fazla
Soran+1 yıl@conquer seni savcılığa veririm beni rahatsız edip durma
Soran+1 yıl@mccalls engeller misin bu kişiyi lütfen
- +1 yıl
Bak mesela Erkeğinde kadınında abazasından hayır gelmez lafımın kanıtı, vücut bulmuş hali bu arkadaş.
Erkeğe hak kadına haram demek Allah'a şirk koşmaktır bu arada. İki cinsede haramdır. Tabi sen bunlara pek takılıyor gibi değilsin.
Soruyu soran kadına hakaret etme hakkında yok. Kim olduğunu nasıl biri olduğunu bilemezsin. Boş yorum yapıyorsun
Ayrıca ben kadınlarında erkeklerinde abazasının bir halt olmayacağını zaten söyledim. Öylelerininde ne halt olduğunu anlamaya gerek duymuyorum.
Soran+1 yıl@conquer çatla da patla biraz daha patla benim gibi bir kadına ulaşamazsın bak gördüğün üzere yazdıklarını siliyorum seni adam yerine bile koymuyorum az daha çatla oh oh patla hahahaha senin gibi bir ezik yerine tabiki yakışık adamlarla olurum köşede kudur hahahay bu görüşüne yazdığın adamın da s*kinin kılı bile olamazsın az daha çatla yazdıklarına cevap vermiyorum
Soran+1 yıl:D kudur kudur az daha çatla oh oh oh
Soran+1 yıl@mccalls tanımıyorum tanımak da istemiyorum kendisi bana salça oldu. Her görüşe yazıp bana laf atıyor
Soran+1 yıl@mccalls kanka bu sanıyor ki her adam kendisi gibi. Gayet bizim gibi evlilik dışı ilişki yaşamış kadını kabul eden adamlar var yok değil yani. Hatta geçen soruma o adamlar bunun gibi kadınları nasıl kabul ediyor, nasıl bu gibi kadınlarla evlenebiliyor hayret dogrusu diye yorum yapmıştı. Hasedinden çatlıyor. Hatta en son beni özele çağırdı soru cevap yaparız diye tam bir mal abaza örneği :D
Soran+1 yıl@mccalls bu karaktersiz diyor ki sen zaten evlilik dışı cinsellik yapmışsın evlenemezsin evlenmeyi hak etmiyorsun. Söyledikleri hiç dikkate alınacak biri değil bence hiç cevap verme ben vermeyeceğim çünkü
Soran+1 yıl@conquer sen boş yapıyorsun gayet de evleniyorlar bakire olmayan kızlar. Bu kadar kasmamıza bile gerek yok evlenmek için. Zaten kabul eden çok çıkıyor. Her erkek seninle aynı kafaya sahip değil zaten sen de bu yüzden kuduruyosun o adamlar bizi kabul ediyor çünkü. Daha fazla yazıp insanları rahatsız etme
Soran+1 yılZaten soruyla bağımı koparacağım istersen yaz dur. Soruyla bir bağım kalmayacak istesem de cevap veremem
- +1 yıl
Erkeklerin %80 i bakir değil zaten. Kadınlarda bu oran %50,60 civarına çıktı maalesef.
Bakir, bakire ve değil farketmiyor. Hepsini kabul edecek insan çok.
Bakire olmayan kadını sorun etmeyen erkekte çok artık. Kimse bu nedenle evde kalmaz.
Ayrıca bakir olmayan erkeğinde bakire kadınla evlenmeye hakkı yoktur. İslam'da Zina yapmış biri ile zina yapmamış birinin evlenmesi haramdır. Nur Suresi 3. Ayet'te bunu kabak gibi görebilirsiniz.
Soran+1 yıl@conquer hahaha onunla aynı yaştayım kart ve yaşlı olan sensin yalnız burada 😂😂 26 yaşında diye küçümsediğin adam senden daha mert, delikanlı ve dürüst bu gerçeği göz ardı etme hadi bu da sana son kapağım. Köşede ağla şimdi
- +1 yıl
Kimin ne yaşadığı benim umrumda değil herkesin kendi hayatı kendi kararları. Benim tek dileğim herkesin hakettiği gibi biriyle olmasıdır.
Birilerinin bakir, bakire olup olmaması beni ilgilendirmez.
Ama şunu çok net söyleyebilirim.
Bakir, bakire olmayıpta evleneceği insanı ben bakir, bakireyim diyenler katıksız şerefsz, karaktrsz, pislklerdir. Namssuzluğun zirvesi onlardır. Allah belasnı versin öylesinin. Dürüst olan için sorun yok herkesin kendi hayatı - +1 yıl
İşte Ah bir şeyleri anlayabilsen kardeşim şu anda ortama giren kızla grup yapan bir çocuğu tanıyorum yemin ederek söylüyorum tam 2 sene önce çocuklarına ne dedi biliyor musun sordum Ona bakire olması mı lazım diye Vallahi abi Tabii ki bakire olacak yani ben kan'ı göreceğim ilk defa ben gireceğim dedi bu sitede gördüklerinde Sen Aldırma halen daha bakire olan dünya kadar kız var Bu siteden bir sürü kız söyledi biliyor musun lafa gelince hepiniz vekalet önemli değildir diyorsunuz ama gerçek hayatta öyle değil dedi Hatta pek çok kız Bu siteden sordu başta sorun değil demişti evlilik kaslı ile yola çıktık bir süre birlikte olduk daha sonra tavırları kabalaştı Halbuki çok açık fikirli modern bir adamdı ama terk etti kimin bozduğu bile belli değil zaten seni bu halinle kabul ettim daha laf yapıyorsun demiş terk etmiş
Soran+1 yıl@mccalls bak işte bu kişi böyle şeyler yazıp sonra da bana artık kimseyle ilişki yaşamadığım için çıkışıyor. Erkekler böyleyken tabiki kimseye güvenip ilişki yaşamam bu da benim en doğal hakkım. Kimseye güvenemem böyle erkekler varken
- +1 yıl
Öyle diyorsun da bu kız diktirmeyi de ciddi ciddi düşünüyor evlenebilmek için onu da yaparlar ama ortaya çıkar korkusuyla yapmıyorlar çünkü bakire olmayan bir kız evlendikten sonra kocasının Instagram hesabına videosu düşüyor benim arkadaşımın eniştesiydi Bu siteden de söyleyenler var Instagram hesabıma karımın videosu düştü falan diye
- +1 yıl
Ne pislk tipler olduğunun farkındayım. Çok gördüm öylesini.
Dediğim gibi herkes hakettiğiyle olsa çok güzel olur başka şey istemiyorum.
Ben sevgililerim olduğu halde yaşamadım cinsellik. Evliliğe özel olması gerektiğine inanan biriyim çünkü ona göre yaşıyorum hayatımı. Bu beni ezik yapmaz. Çoğu tecrübeli tipten çok daha bilgiliyim, eşimide mutlu edeceğime kesinlikle eminim bu yüzden sorun etmiyorum öyle şeyleri.
O söylediğin şekildeki şerefszlerinde kesinlikle bakire kız istemeye hakları yok. Ama maalesef kadınlar öyle çöpleri kabullenmek gibi hatalar yapıyor - +1 yıl
Kardeşim bakire olmayan kızların Hepsi de günün birinde ortaya çıkar endişesi taşıyor Onun için çoğunluğu söylüyor onu da bırak Esas mesele evlenecekleri adamları kandırmaya çalışıyorlar çok aşık olduğu biriyle cinsel ilişki yaşayıp tekmeyi yedikten sonra kerizi koca arayışına çıkıyorlar a**** yerine koyuyorlar evlenecekleri adamları
Soran+1 yıl@conquer ben diktirmeyi falan düşünmüyorum iftira atma daha fazla beni rahatsız etme karaktersiz birisin rezil oldun kendin gibi karakter yoksunu insanların söylemlerini yazıp üste çıkmaya çalışıyorsun onu anladık da bari bana iftira atma bu kız diktirmeyi düşünüyor diye. Hiçbir zaman diktirmeyi düşünmedin uzaklas midemi bulandırıyorsun çünkü
Soran+1 yılBen ne zaman dedim diktireceğim diye Allahım yardım et ya. Kendi pislik fikirlerini ortaya saçan bu insanlardan beni kurtar artık
- +1 yıl
Bak ben de kardeşim sana çok net bir şey söyleyeyim Ben 23 yaşıma kadar esselatü hayrun min el nevm dediği zaman müezzin Sabahın beşinde namaza kalkan bir adamdım 27 yaşıma kadar cinsel ilişki yaşamadım bana kesik olan beni zihninde saplantı haline getirmiş olan bir kız olduğu halde 27 yaşında Tahran Tahran'da havalimanında karşılaştım bir kadınla Antalya'da aynı evde kaldım ilk cinsel ilişkimi yaşadığımda benimle dalga geçti ya Nasıl yapmazsın bu zamana kadar diye emin ol Var ya 30 yaşına kadar birlikte oldun oldun 30 yaşından sonra bakire kız bulman şansın azalıyor
- +1 yıl
Ve Bak ben cinsel ilişki yaşamış bir adamım yemin ederek söylüyorum Ben muhafazakar bir ailede büyümüş birisi olarak seni kendimden daha değerli görüyorum cinsel ilişki yaşamadığın için kadınlar öyle görmüyorlar gerçekten öyle değil bu kaşar bile ne dedi biliyor musun bakire erkek için eziktir loserdır dedi
- +1 yıl
Bak ben başörtülü bir kızla konuştum evleneceğim erkeğin geçmişi benim için önemli değil dedi Bu siteden soruyorum En muhafazakar kızlar bile olsun erkek yaşayabilir diyor Önemli olan benimle evlenmesi diyor hatta birbirlerini kıskandırıyorlar Bak seninle eğlendi benimle evlendi diye
Soran+1 yılAyrıca bu arkadaşın görüşünün altına bile yazmışsın evet kadına haram erkeğe hak diye. Kafa yapın zihniyetin az çok belli. Şimdi de kendin gibi karaktersiz insanların yaşadıklarıyla söylemleriyle üste çıkmaya çalışıyorsun. Başta nasıl bir zihniyete sahip olduğunu gösterdin erkeğe hak kadına haram diyerek 🙂 şimdi de bu adama kardeşim falan diyip yalakalık yapma kendin gibi karaktersiz insanların söylemleriyle üste çıkmaya çalışma boşuna. Başta zihniyetini ortaya koydun çünkü. Ee madem kadına haram diyorsun neden benim onunla bununla cinsel ilişki yaşamaya devam etmemi daha fazla harama girmemi istiyorsun? Ha sen ateisttin gerçi önceki soruda demiştin. Ney hak ney haram senin gibi ateistten mi öğreneceğiz? Rezil oldun daha fazla zorlama bence. Senin gibi kafalar varken Türk erkeği ile de ilişki falan yaşamam. Kendin söylüyorsun nasıl zihniyette olduğunuzu kadına haram olduğunu falan :D hadi yıkıl karşımdan
- +1 yıl
Sesli klavye işlememiş yani o bana kesikti dediğim kızla bir de yapmadım ama sonra yaptıktan sonra da bir baktım gördüm ki ilk ilişkimden sonra hakikaten cinsel ilişki yaşayan erkek yaşamayan erkekten daha değerli kadınlar için erkekler yaşamayan erkeği hor görmezken kadınlar hor görüyor
- +1 yıl
Beni kimin hor gördüğü umrumda değil açıkcası. Ben cinselliği haram olduğu için ve eşimle özel olsun istediğim için yaşamıyorum. Kadınlar beğensin diye değil.
Bakir erkeğe ezik gözüyle bakan kadın çöptür. Kadınlara eğlencelik gözle bakan erkekte çöptür. İkisinden de hayır gelmez.
Soran arkadaş bende Türk erkeğim yalnız öyle genelleme yapmasan iyidi🤣
Soran+1 yıl@mccalls bu şahıs kadına evlilik dışı ilişki haram erkeğe hak dediği için bakir olma ihtimaline karşı ezik bakir dedim evet inkar etmiyorum çünkü bazı bakirler senin gibi kişilikli onurlu olamıyor sırf fırsat bulamadığı için ilişki yaşamıyor bana yaşadığım için bu şahıs gibi çamur atıp hakaret ediyor ben de bunun karşılığında ezik bakir diyorum. Baksana senin görüşünün altına bile kadına haram erkeğe hak yazmış. Bu zihniyete sahip erkek bakir olsun ya da olmasın gözümde loserdir eziktir ayrıca ben kaşaaar değilim karakterli biri olsa zaten bir kadına bu şekilde hakaret etmez daha fazla uzatmayacağım size iyi akşamlar diliyorum
- +1 yıl
Böyle g*** böyle tarak kardeşim bu mesele zaten din meselesi değil vekalet konusunda Kadınlarla erkekler eşit değildir Çünkü zaten kadın erkeğin geçmişini önemsemez geleceğine bakar bana diye bir gelecek sağlayabiliyor mu statüsü var mı tercihen kendisinden uzun boylu mu Bunları göz önüne alır erkekse kadının tamamıyla kendisine ait olmasını ve kendisine saygı duymasını ister Onun için geçmişine bak bu yüzden işte cinsel geçmişi olan erkekler bile bakire olan kızı her zaman öncelik verir erkek yapar kadın yapamaz dememin sebebi bu
- +1 yıl
Kardeşim ben vajinismus olup subay kocasıyla Bir sene boyunca cinsel ilişki yaşamayıp ki adam şiirler yazıyor çok değer veriyor deli gibi aşık cinsel ilişki yaşayamıyor psikoloğa dünya kadar masraf yapıyor Kadın onunla yaşamıyor gidiyor Üniversitede sevgilisiyle yaşıyor tekmeyi yiyince de yaklaşık 10 yıl sonra Ankara 'ya eski subay Kocasının yanına gidiyor tekrar evlenebilmek için nasıl iyi mi Ne demek bu ya işte Hakan sen beni çok sevmiştin evlenmiştim başımın tacı yapmıştım ama benim seninle yumum yoktu sen beceremedin senden Boşandıktan sonra bir tane erkek becerebildi senin yapamadığını Onunla birlikte oldum ama tekmeyi vurdu bana şimdi kimse de kabul etmiyor zaten 30 yaşıma geldim Sen beni çok seviyordun tekrar evlenir misin bu ne adamın salağı yerine koymak değil mi geldi benimle de insel ilişki yaşadı Ben İngiliz Dili Edebiyatı okuyordum benden ümidi vardı ama yıllarca garsonluk yaptım bana ne dedi biliyor musun Ben üniversitedeyken çok havalıydım en pahalı mekanları oturuyordum herkes peşinden koşturuyordu garsonlara kötü davranıyorum dedi Annemin ölüsünü göreyim Aynen bunları söyledi Tabii bunlar bakire olduğu zamanlar Ulan bir tepem attı Ben yıllarca o mesleği yaparak birikim edindim altıma araba çektim evimin altını üstünü yaptırdım kira gelirim olsun diye tuvalete girdim telefonunu alıp WhatsApp mesajlarını çek ettim sana yemin ederek söylüyorum daha önce tanıdığını bildiğim bir tane diş Hekim ile evlenebilmek için taklalar atmış mini etek giyip diskoya gitmiş o gece de evinde kalmış yemin ediyorum sana Bir tane de Fen bilgisi öğretmeni ile evlenmek için yazışmış falan filan yani Ne demek bu Yani bakire olsaydım seni garson olarak kabul etmezdim evlenmeyi seninle ama işte bekarlığımı kaybettim Ne yapalım artık elimizde sen varsın Kala kala senin başına kaldım demek
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Önce herşeyi itiraf edip sonunda r yapman trajikomik aw. Türk erkeği ve Müslüman erkek dışında kimse söylediğin şeyleri sklemiyor. Ve vermeyen kadında sadece Türk erkeğinde değerli verende değersiz. Daha değerli önemli hissedeceğin tek yer cehalleten uzak olan Avrupa ülkeleri
06 Yorumla
Soran+1 yılNerde r yapmışım
Soran+1 yıl7 yıldır kimseyle yatmadım kanka yalan borcum mu var? Hayır niye bir kadın bakire olmayınca ya da geçmişinde cinsel ilişkiler yaşayınca hep yaşamak zorundaymış ya da yaşamalıymış gibi bir yaklaşımınız var onu da anlamıyorum. Gerçekten yaşamadım bu konuda neden yalan söyleyeyim ki? Trajikomik olan komple kendinsin kendinizi bu kadar önemli görmeyin yani sizi neden trollemeye falan çalışayım ki? Tüm samimi duygularımla bir soru sordum gerçekçi bir şekilde. Sizi kandırmaya çalışsam elime ne geçecek? Şaka gibisiniz
Soran+1 yılKusura bakma da oturup tüm hayatımı baştan sona yazmak zorunda değilim. Artık kimseyle olmuyorum diyorsam olmuyorumdur. Bana yalancı muamelesi yapamazsın saçma sapan konuşan da kendinsin yersen falan diyerek.
Soran+1 yılAyrıca Amerikanın bazı eyaletlerinde de bekarete önem veriliyor tek Ortadoğuya özgü bir durum değil ki
Sen de haklısın. Bunu çok gördüm duydum. Tuhaf bir düşünce tarzları var. Bu tarz konular değeri etkilemez ki. Hatta cesur bulurum daha hoşuma gider bu şekilde ❤️
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum o kadar acı yaşattılar ki bana artık kimseye inanmıyorum güvenmiyorum
Saygısızlık yapılmaması bir yerde bizim elimizde. Beş para etmez erkeklerin eline fırsat gelince kendilerini çok üst düzey görüp hadlerini aşıyorlar. Maalesef bizim dikkat etmemiz gerekiyor onların ağzına laf vermemek için
110 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar haklısın ilk başta bu kadar güvenmemek, bel bağlamamak ve taviz vermemek gerekiyormuş. Sosyoloji belli neticede
- +1 yıl
Kardeşim sen bunu düşünüyorsun da soruyu soran neden düşünmüyor Bak hala diyor ki sosyoloji belli işte o ilişki yaşamadan önce bilmiyor muyum Sosyolojinin nasıl olduğunu zevk almak için mi yaptığını yaşadın mı bir sürü erkekle cinsel ilişkiye girdim Şimdi de diyorsun ki ben artık girmeyeceğim evlenince girerim Ulan sen zaten yapmışsın yaşamışsın doymuşsun 😀
Soran+1 yıl@conquer oroospu çocuğu defol rahatsız etme günlerdir beni taciz edip duruyorsun yazma artık
Soran+1 yıl@conquer özelden yaz dedin yazmadım üstüne engel attım bu yüzden kudurdun durdun. Sana ne ister yaşarım ister yaşamam bu seni zerre ilgilendirmez. Özele çekmeye başaramadın tabi hala saldırıyorsun bildirimleri kapatıyorum yaz dur umrumda değilsin
Soran+1 yıl@elifsama bu kişi beni önce bakire olmadığım için rencide etmeye çalıştı sonra da yalandan önemli değil diyerek özele çekmeye çalıştı. Bana mesaj at dedi mesaj atmadım üstüne engel attım günler sonra yazıp tekrar saldırmaya başlamış
Soran+1 yıl@elifsama ben bakire değilim diye ilişki yaşamak zorunda mıyım? Lütfen engeller misin bu şahısı? Beni taciz ediyor çünkü bildiğin
Soran+1 yıl@elifsama insanlar hata yapamaz mı? Reşit olmadığım dönem o kadar insanla ilişki yaşadım diye sürekli ilişki yaşamak zorunda mıyım? Belki tövbe ettim belki yapmak istemiyorum bu kimseyi ilgilendirmez ki. Hadsize bak gelmiş bu konuda bile üzerimde baskı kurmaya çalışıyor sen kimsin ys
Soran+1 yılBi de zaten yapmışsın yaşamışsın doymuşsun diyor sen halt yemişsin hiç de doymadım hala çok istekli bir kadınım ama kendimi dizginliyorum. Bunun için de büyük bi irade gerek. Kudur dur özele çekemedin diye saldır kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş
Soran+1 yıl@conquer evlenince ilişkiye gireceğim var mı diyeceğin? çatla da patla sana ne? Vajinamın derdi seni mi gerdi? Kudur bana ulaşamadığın için çatla patla ohhh tabiki evleneceğim en çok evlenmeyi ben hak ediyorum evleneceğim adamın da gel bir tarafını yala hadi amma kudurmuşsun günler sonra bile gelip yazacak kadar. Muhatap olmak istiyor ama olamıyor bu yüzden başka kızların yorumundan laf atıyorsun. Senin gibilerinden daha temiz daha ahlaklıyım ben 18 yaşından sonra sadece 1 kişiyle ilişki yaşadım peki sen? Fırsatını bulsan her an her dakika yaparsın. Kuduruyorsun doğru yolu bulmuş kadınların karşısında. Hazmedemiyorsun biraz daha kudur bakire değilim ama artık evlenince yapacağım kudur kudur biraz daha kudur salyalarını saça saça saldır. İfşa edeyim mi beni özele çağırdığın görüşü ss alıp? Bi de soru cevap yaparız demiş karaktersize bak. Sen benim gibisini anca rüyanda görürsün
Soran+1 yılElini benim gibi evlilik dışı cinsellik yaşamış kadınların üzerinden çek. Bizim de evlenmeye hakkımız var sana ne yapacağımızı soracak değiliz. Sen istiyorsun ki biz evlenmeyelim hep önümüze gelenle ilişki yaşayalım böyle bir dünya yok. Zaten bundan önceki soruma bunlar nasıl yapıp edip sonra da evlenebiliyor adamlar bunları nasıl kabul ediyor tarzında bir yorum yapmıştın. Hazımsız abazanın tekisin büyük olasılıkla bakirsin sen bakir değilsen de net karaktersiz birisin yazdıklarından belli oluyor bana saldırma şeklinden. Ne yapacağımı sana mı soracağım? Sırf cinsellik yaşamıyorum diye gelip baskı kurma hakkını kendinde nasıl buluyorsun? İstersem ölene kadar yaşamam bu seni zerre ilgilendirmez haddini bil. Senin derdin başka ama aksi halde gelip böyle saldırmazsın. Doyasıya seks yaptığım doyduğum da yok hala deli gibi seks yapmak istiyorum kudur dur
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmak için bekaret önemsiz ama evlenirken önemli. Çoğu erkek böyle düşünüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ikiyüzlüler
- +1 yıl
Bu sebeple evlenmeden ilişkiye girilmemeli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler avcı rolündedir. Elde edemediğini daha çok arzular. Ne kadar emek zahmet uğraş varsa o kadar değerli olur ve bu kadar zahmetten sonra daha çok kıymet vererek tadını çıkartmak isterler.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen kolay ve ulaşılır olunca değer vermiyorlar
Cevap sahibi+1 yılEvet bu durumda kızda herkese kolay ulaşılabilir izlenimi veriyor. Zor olunca ayrıca bu kız herkese vermez gibi güvende hissettiriyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş önemli değil diyenler yalan söyleyebiliyor çünkü evlenmeyi düşünmüyorlar takılmak kullanmak amaçları
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumlarına az baktım erkek kadın kıyaslaması yapmışsın bu konulara girme
Soran+1 yılNeden o konulara girmeyeyim
Cevap sahibi+1 yılErkek yapıyor biz kızlar niye yapmayalım felan herşeyde eşitlik aramayın iki tarafında eksisi artısı var
Soran+1 yılİkiyüzlü karaktersiz birisin
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ilişki yaşamış erkek ilişki yaşamış kadınla evlensin ama herseyde eşitlik beklemeyin dedim
Soran+1 yılKendini çok mu güçlü görüyorsun
Cevap sahibi+1 yılya kızım ne alakası var en basiti önümdeki şey sende var mı yok hani eşitlik, yani bırakın her b*kta eşitlik aramayı
Soran+1 yılOlmaması bi eksiklik mi
Cevap sahibi+1 yılSen ne söylememi istiyorsun? İnsanlar birbirinden sadece takvada üstündür aldın mı cevabını
Soran+1 yılKadını eksik etek diyerek küçümsüyosun
Cevap sahibi+1 yılPardon nerde eksik demişim küçümsemisim?
Soran+1 yılBana öyle geldi
Cevap sahibi+1 yılKadın düşmanlığı saçmalık öyle bir küçümsemem yok
Soran+1 yılİnkar etme 😉
Cevap sahibi+1 yılErkek kadın kapı anahtar gibi birbirini tamamlıyor keşke güzel bir dünyada yaşasaydık
Soran+1 yıl😞
Cevap sahibi+1 yıl😞😞
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuştuğun erkeklerin hepsi aynı yaş grubu ve aynı dünya görüşündeyse öyle denk gelmiş olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkeklerinin çoğunluğu bu görüşte hayatım
Cevap sahibi+1 yılBen bakirim hatta hiç öpüşmedim. Böyle değilim. Benim için dünya görüşü, insani duygular, karakter, medeniyet, zeka vs... daha önemli. Azınlıktayım sanırım. O konuda haklısın.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl çalışıyor biz bile anlamıyoruz, dışardan sizin anlamamanız normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek için önemlidir eskort ile farkın kalmıyor evlenmek için
06 Yorumla
Soran+1 yılYok canım eskort daha değerli görülüyor üstelik
Soran+1 yılBedel ödediğin için değerleniyor
Cevap sahibi+1 yılHayır aynı biri ücretsiz sadece kadını değeri saflık ve sadakat ile güven oluşur çocuğun annesinin geçmişi ilerdeki güven açısından önemli
Soran+1 yılİkiyüzlü bir anlayışa sahipsiniz o zaman erkek kadın diye bir ayrım yapma hakkınız yok. Sizin gibilere kaldıysa bizim gibi kadınlar hiç evlenmemeli çocuk yapmamalı.
Cevap sahibi+1 yılİkiyüzlü değil evlenilcek insan var ortam kızı var ilki seninle olmamış bir kişiye güvenemezsin
Soran+1 yıl"Ortam kızı var" "ortam erkeği yok" kusura bakma da bakire olsaydım ben de senin gibi önüne gelen biriyle yaşamış biriyle istemezdim
+1 yılHayir erkekler ciddi dusunmedigi icin oule davranir tabi ki herkes taze sever
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Erkek zihni çok saçma çalışıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılKaraktersiz erkeklere denk gelmişsin :/
00 Yorumla
+1 yılYok ya benim için tam tersi
00 YorumlaHerkes aynı şekilde yaklasmamistir sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alakası yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğır kadın olur veren basit
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz