Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır seviyordur da senden çekiniyordur.

🤪 Samimiyetiniz ne kadar, ilişki düzeyimiz nedir bilmiyorum ama yalnız kaldığınızda fırsat bulursan ona seksi kyafetler içerisinde bir sürpriz tap, o zaman gör bak cinsellik konuşur mu yoksa direk ilişkiye mi geçer anlarsın. Ona biraz cesaret vermelisin. Keyifli günler.😎
03 Yorumla
Soran+1 yılbu kadın ne alaka
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılHiç alakası yok erkeklik demek testesteron hormonunu ile ilgili son zamanlarda hem kadınlar için hemde erkekler için hormonel dengeler bozuldu. Eğer güzel değilsen tamam doğru olabilir fakat aranızda cinsel uyum olamayabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır alakası yok hatta daha iyi bir şey. cinsellik için seni sevmediği anlamında gelir
00 Yorumla Ben buz kızları anlamadım şimdi çocuk konuşsa bı sefer diyiceksin sadece benle cinsellik için konuşuyor konuşmada diorsun beni sevmiyor herkes cinsellik sevmek zorunda değil ve oda sana açıkça belli etmmisse sevmedigini lütfen bı daha yapma bence insanlar bundna rahatsız olabilir kadın erkek farketmez
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar haklı ki insanın midesi bulanıyor artık kadınlar kendini zorla yaptırmaya çalışıyor erkeğe adam belki konuşmak istemiyor böyle şeyler yüzünden insan günaha giriyor ayrılıklar çabuk oluyor bu ilişkinin sonsuza kadar süreceğini sanma bir gün bitecek elbet kendi kendini rahatlat erkeklerle konuşma.
415 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun vallaha size konussa nıye konustu oluyo
Cevap sahibi+1 yılEmin ol neyin neyden nasıl olacağını o kadar iyi biliyorum ki erkeğin amacı zaten cinselliktir bunu asla değiştiremezsin ama konuşmayan takvalı erkeklerde var şimdi ki insanlar cinsellige kendini boşaltmaya o kadar alışmış ki alışkanlık olmuş boşaltmayınca sinir krizi geçiren insanlar var hayatta hep başkaları yüzünden bak bir erkek eğer ki bir kadını boşaltmaya çalışıyorsa o kadın için artık hayat bitmistir çünkü erkeğe bağlı yaşıyor ona alışıyor aşk duygusu cinsellik önceden yok erkek yüzünden cinsellik duygusunu tadıyor hemde nasıl o zevkle kendinden geçiyor şeytan işte bir kere araya girdimi insanı cehenneme sürükler yaşanıyor olan oluyor erkek rahatlayinca kafasına göre çekip gidiyor kız kalıyor böyle bir şey yok kadın onunla bir ilişki yaşamak istiyor belki evlenmek ya da erkek kadınla evlenmek istiyor ama birisi bu ilişkiyi bozuyor sırf zevkleri yüzünden erkeğin amacı genellikle yapar boşalır kız isteyince sen azgınsın amacın bu aşk değil der ama her haltı yapan erkektir erkek kızı bırakınca kiz kafayı yiyor sürekli bir boşalma eğilimine giriyor gözü onu arıyor psikolojik olarak çöküyor aşk sevgi kalmıyor sadece amacı rahatlatmak oluyor erkekler ya da kızlar izin vermiyor sevmeye sevilmeye gerçekten gönlüne girmeye her şey s. kip atmak olmuş şimdi bu beyefendiye hak veriyorum neden ailesine kız kardeşi varsa mesela ona yapılmasını istemediği şeyi bu kıza yapsın belki gerçekten ilişki istiyor bu kızda onu kötü yola çekiyor
Cevap sahibi+1 yılŞimdi demek istediğim kendini rahatlatsın ama ortada bir aşk söz konusu değil bu ilişki derhal bitirilmeli
- +1 yıl
Aynen haklısınız dediklerinize katılıyorum dıgru olanda bu bence takvalı erkeklerin hakkını yememk lazım bunun içinde bende dahil olmak üzere ama digerlerine kibrit suyu köküne
Cevap sahibi+1 yılKız diyorya hani cinsellik konuşmuyor beni beni sevmiyor mu diye emin olsun cinsellik konuşan sevmiyordur.
Cevap sahibi+1 yılÇünkü seven sevdiğini kullanmaz
Cevap sahibi+1 yılOna ihanet etmez
Cevap sahibi+1 yılBen gizli üyeye diyorum ki burdan beni ilgilendirmez ama kendini düşürme derim bir zevk için.
Soran+1 yıldmdkdkdkjddm ya bi de nasıl uzun uzun yazmış mk
Cevap sahibi+1 yılKendine koydurursun sen zaten merak etme geri kafalı
Cevap sahibi+1 yılUmarım ayrılırda senin gibi pislikten kurtulur.
Cevap sahibi+1 yılKime yaptirirsan yaptir kendini
- +1 yıl
Evet öyle zorla hiç bişey olmaz ssogukluklar olcak oda saglıklı olmaz
- +1 yıl
Seven kişi kız erkek fatketmez gönlüyle yüregiyle sevdiktrn sonra cinsellik hak getire
- +1 yıl
İşte bir birini tanıyamayan çiftlerde sonra boşanıp gidiyor. Ahh ah evlilikte ilişkide öyle güzel anılar birikebilecekken neler neler yaşanıyor. Eskiden camilerin girişlerinde şöyle bir beyit dikkatimi çekerdi.
Gezdim Halep Şam,
Eyledim ilmi talep,
Meğer ilim bir hiçmiş,
İlla edep illa edep.
Bazılarında da sadece illa edep illa edep yazardı. Allah onu yaşayan insanlardan olmayı nasip etsin
Random atandan ne beklenir ki birden bu konu konuşulmaz ki sevgilini yoklaman lazım hafiften belli etmeden kafanı çalıştır biraz ergenliği bırak damdan düşer gibi gibi öyle yazılmaz önce romantik ol öküz gibi yazmışın adama ne bekliyorsun ki
21 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yazayım mesela taktik ver
+1 yılAy ya çok güldüm 😂 çevreme neden güldüğümu de anlatamıyorum şu an.. Yani beni kucağına oturtmayacak adamın alnını karışlarim..
57 Yorumla- +1 yıl
Yaşlıları kucağıma oturmuyorum maalesef
- +1 yıl
Ufaklıklar ilgimi çekmiyor zaten rahat ol !!
- +1 yıl
Nasıl yani o an istemeyebilir
- +1 yıl
Uçankazmorton İstememe gibi bir lüksü yok.. ne münasebet.. benim kankam değil ya..
- +1 yıl
cok davetkarmıs yorumunuz
- +1 yıl
Olum yamyam gibi atlamayın asuman benim karım allahınızı yerim
Cinsellik konuşmuyor diye neden seni sevmesin? Bu kadar saçma bir düşünce olamaz ya, seninle bu konuda konuşsa seviyor mu diyeceksin? Adam istemiyor demek ki sende otur oturduğun yerde.
12 Yorumla
Soran+1 yılne demek istemiyor ya?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kız erkek dediğin biraz cinsellik konuşur sen ne güzel cesaretle giriş yapmışsın ben olsam gel senin için hazır derdim ama adamda tık yok çocuk pasifmi acaba
12 Yorumla
Soran+1 yılpasif herhalde ne bileyşm
Senin onu test ettigini saniyordur ve bu yuzden olumlu cevap vermiyordur, veya benim müslüman olduğunu aklına getirmiştir. bu devirde hem erkek hem kiz cok kolay yasiyor bu olayı. yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılateşst ama sen bşlirsin
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Utangaçtir ya da cinselliğin ötesinde değer veriyordur ya da gaydir:)
21 Yorumla- +1 yıl
Olmadı gaydır
Gizli Üye(25-29)+1 yılfazla cinsellik konuşmak erkeği sıkar, cinsellikten baska bir sey paylasamıyoruz sohbet edemiyoruza döner olay, erkekler maldır, makina zekalıdır. Bence biraz geri çekil
21 Yorumla- +1 yıl
Mal olan sen ve hemcinslerin hahah hayattaki en büyük becerin zengin koca bulup tasaklarini yalamak başka bi vasfın yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu adamdan cinsellik niye bekledin acaba cok mu cirkinsin sen adam yakisikli ki adam degil sen cinsellik istedin cirkin kizlar yatakda daha iyi diye biliyorum bu kadar dusmeyin karaktersiz olmayin ya
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği biriyle mi cinsellik konulur aevmediği biriyle mi? Sen cinselliği kiminle konuşursun?
02 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğimle konuşurum mk sevmediğimle nşye konulayım
- +1 yıl
Ee cevabını vermişsin kendi sorunun zaten. İnsan sevdiğiyle sevişir. Sevmediğiyle neden sevişsin
Konuşmayı sevmiyorsa icraatta nasıl o önemli; özleyen seven erkek veya kadın arzular.
Arzular şelale hşvşşvcşşc00 YorumlaDekşrecem ya djdjf, ne mal herifler var. Bunları nası buluyonuz ya
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru konuş
Soran+1 yıliyi yapıyolar
Oyle mnitayi gec bence fikirlesmek istsrsen burdaym😊
02 Yorumla
Soran+1 yılne fikirleşmesi mesela
- +1 yıl
burada degil gelirsen anlatirim😇🙈
güzel adam kriterlerinden biri benim için… 🤭 bence böyle sevilmek daha anlamlı…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDogru soylemis bak bugun kizlarin akli fikri cinsellikte niyeyse
10 Yorumla Evliliği bekliyordur, o yüzden konuya ilgili olmuyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıltutku yok
doğal olarak aşk yok
ya da manitin gey10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyo sevmiyo bilmem de bu tavrı ben görsem soğurdum
00 Yorumla Ahahah ay çok komik ya böyle insana rast gelmem inşallah 😂
00 YorumlaAl işte gerçek olmasi gereken ama bu sefer karsi cins tam tersi
00 Yorumla
+1 yılHer şey cinsellik mi çocuk sevmiyor konuşmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik konuşmaya bilir ama bir kadjna bu tepkiyi böyle bşr erkek vermez
faketir karşı taraf
01 Yorumla
Soran+1 yılfake mitir buluştuk dmdmdm
+1 yılOffff bana birir "Gucağına oturayım" diyecek varyaaaaa... Abaovvv!..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılDünya tersine donmeye başlamış kıyamet yakındır 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel isteği yüksek kadınlar , abazalaşmaya başlamış erkeklerle konuşursa ülkedeki sapıklık seviyesi düşebilir. Kendilerine uygun birini bulamadıkları için sağda solda sapiklaşıyorlar
00 YorumlaKonussalar abaza konusmasalar sevmiyor oluyor. Bu nasıl bir paradoks
00 YorumlaAklı cinsellikte olmasa neden değil olsa sadece cinsellik için mi benimle diyorsunuz.. 🤷♂️😅
00 Yorumla
+1 yılNeden konuşmadığını ona sor istersen. Daha iyi bir sonuç alırsın
00 Yorumla
+1 yılTabiki böyle değildir böyle konuşmak için bile zaman gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik büyüklerin işi, velilerin işi. Çoluk çocuğun işi değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahaha bende cinsellik konuşuyor diye ayrldm 🙃 v cinsellik konuşunca sevmiyor diye düşünuyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını o dese ama farklı bir cümle ile, sen diyeceksin ne münasebet. Garipsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben demem
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver gel benim kucağıma otur ben sana evrenin başlangıcı dahil bu zamana kadar hepsini anlatırım😂
00 Yorumla
+1 yılAseksüeldir belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanca konuşuyorsa bu yeter de artar. Gerisi önemli değil. Görgü ve üslup önemli aslolan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşsa sevmiyor konuşmasa sevmiyor diyeceksiniz kafaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimkide konuşmuyor beni tatmin etmesi doyurması gereken kişi manitam ama o evlenmeyi bekliyor ben beklemek istemiyorum işkence çekiyorum resmen yaaa
22 Yorumla- +1 yıl
sende başkasını bul nereye kadar kendini tatmin edeceksin acaba
- +1 yıl
O çocuğa bi iyilik yapta ayrıl o zaman. k*şara bak millet böylesini bulamıyor bunlarda memnun değil g*tümün kezbani
+1 yılBenim hayatım kaynanamla çinsellik üzeri döniyor çinsellik olmasin yapamam
02 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun mk
- +1 yıl
Olanları diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Normalde bu senin hoşuna gitmeli
24 Yorumla
Soran+1 yılniye?
Soran+1 yıl2 sene istesin istemeyince ne oluyo
Sevgilin sana güven verme problemini fazla kaçırıyor ya da ski kalkmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tüm erkekler böyle şu an
41 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
+1 yılnolur ayrılda ben alayım bu çocuğu
212 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Kalpdoktoru___ ciddiyim ya banada hep aklı fikri orasında olan erkekler geliyor daha bi tane böylesi çıkmadı
- +1 yıl
Ben varım samimiyetimle söylüyorum işim olmaz orasıyla
- +1 yıl
@Kalpdoktoru___ kaç yaşındasın
- +1 yıl
35
- +1 yıl
@Kalpdoktoru___ oha😅
- +1 yıl
😢😞
- +1 yıl
Önemli olan seviyeli biri olmak degilmidir yalansız dolansız cinselsiz 😉
- +1 yıl
@Kalpdoktoru___ ben 18 yaşındayım hâlâ konuşmak istiyor musun bey amca?
- +1 yıl
🤣🤣🤣 bey amca
- +1 yıl
Benlik sıkıntı yok
- +1 yıl
Konusurum
- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılahahha ne kadar aip :))
02 Yorumla
Soran+1 yılonun yaptığı dimi
- +1 yıl
ewet çok aip
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı sıkıcı çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılne eğlenceli peki
- +1 yıl
Kişiden kişiye göre değişir bu 7 24 bunları yazışmak sıkıcı bana göre
Soran+1 yıl7 24 olduğunu nerden anladın
- +1 yıl
Bizim insanımız genelde bokunu çıkartmadan durmaz ordan
+1 yılUla size de yaranılmıyor :/
06 Yorumla
Soran+1 yılseksting padişahı ne demek size yaranılmıyor
- +1 yıl
adam kucağıma otur deseydi eğer o zaman buraya sevgilim beni basit mi görüyor, ciddi düşünmüyor mu falan diye soru atardın diyorum :D
Soran+1 yılbi bok bilmiyosun demek ki
- +1 yıl
Hahahahah öyle olsun bakire sultan sen öyle bil :D
Soran+1 yılya nicke bak mk seksting padişahı dmckfmfkfmfmf utan
- +1 yıl
Sen utan len cahil :D Benim nickim niye dert oldu sana şimdi, yavşadım mı sana hayırdır ne bu nickten bok atma merakı mk :D
Cinsellik sevmiyordur zorlarsan soğur
10 Yorumla
+1 yılİlişki tersine dönmüş ndjd
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevmiyo demekki bence sende isteme yoksa yakında bunun yolu başka der terkeder
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu devran hep böyle bunun gibi cocuklarada hep senin gibiler denk gelir bizde abazan aklı fikri orada olanlara denk geliriz ise hak
+1 yılŞok oldumm roller değişmiş 😂
00 YorumlaBazı erkekler konuşmayı sevmiyor sexting
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılManitanda is yok
00 Yorumla lütfen bana 1 tane gönderin
01 Yorumla- +1 yıl
Geldim yavrum 😍
Sıkıntılı durumları var demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam istemiyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılLayyyyynnnn çocuğa bak
00 YorumlaErkekliğinden şüphe et shhd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı. Konuşmayı seviyosun galiba
00 Yorumla
+1 yılsizin kiler canım galiba
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri