Adam biseksüel yahut homoseksüel. Bu 2 kere 2 4 kesinliğinde şuan😂 empati kuruyorum mesela biseksüel olsa sorun etmem şahsen beni sevdiğini biliyorsam ama eşcinselse hayatındaki kadını sadece çıkarları için kullanır
Aşıksam etmem. Etmiyorum diye gitsin hemcinsiyle olsun demiyorum tabi 😂 ama tut ki bir şekilde öğrendim biseksüel olduğunu, adama aşıksam nasıl vazgeçicem
Himm ama bunu nasilmsindircen. erkeği erkekle düşünmek bile kötü.. biliyorum çok var artık biyle ilişkiler.. ama senin cevabını hiç bir kızdan duymadım.. ayy düşünürken bile kötü
Ayyy bence de kötü 😂 ya zaten bir yerde okumuştum yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin yüzde 60ı biseksüelmiş. şu an yeryüzünde kaç tane kadın biseksüel bi adamla sevgili yahut evli fakat bilmiyor 🙄 mesela senin de arkadaşın ya da kardeşin biseksüel belki sen de bilmiyorsun😂 erkekler arasında yaygın bu yani. ç
İnternet sitelerinden falan bulabiliyorlar, bazı masaj salonları da o şekilde hizmet veriyor, bir de büyükşehirlerde işlek caddelerde falan yerlere esk. rt kartları atıyorlar, o numaraları arayarak da gidebiliyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Cinsellik ile ilgili bir anlamı olabilir
Soru başlığına bak sen insanları mi kandırıyorsun saf ayağına yatarak
Bence sen detayı oku o minik beynini boş yere kullanma
Soruyu KS düzeltmiş zaten
Ayn bizde inandık 🤣🤣🤣
Cidden saf mısınız numara mı yapıyorsunuz anlaması güç😂
Sevgilin erkekle mi aldatıyor olaya bak😂😂😂
Adam biseksüel yahut homoseksüel. Bu 2 kere 2 4 kesinliğinde şuan😂 empati kuruyorum mesela biseksüel olsa sorun etmem şahsen beni sevdiğini biliyorsam ama eşcinselse hayatındaki kadını sadece çıkarları için kullanır
Lakinnnn bana sorarsan senle sevgiliyken erkek arkadaşına şu cümleyi kurması aldatmanın çanlarıdır😂
Ne bisekseul. olsa sorun etmezsin 😯
Aşıksam etmem. Etmiyorum diye gitsin hemcinsiyle olsun demiyorum tabi 😂 ama tut ki bir şekilde öğrendim biseksüel olduğunu, adama aşıksam nasıl vazgeçicem
Himm ama bunu nasilmsindircen. erkeği erkekle düşünmek bile kötü.. biliyorum çok var artık biyle ilişkiler.. ama senin cevabını hiç bir kızdan duymadım.. ayy düşünürken bile kötü
Ayyy bence de kötü 😂 ya zaten bir yerde okumuştum yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin yüzde 60ı biseksüelmiş. şu an yeryüzünde kaç tane kadın biseksüel bi adamla sevgili yahut evli fakat bilmiyor 🙄 mesela senin de arkadaşın ya da kardeşin biseksüel belki sen de bilmiyorsun😂 erkekler arasında yaygın bu yani. ç
Gerek yok boşver😂
Soru troldur zaten. Erkek arkadaşına böyle bir mesaj atsa acaba mı diye düşünmez ki insan direkt ayrılır
Yoo bence aralerinda espiri de olabilir.. bende canım şöyle yavrum falan diyroum. arkadasima. abazen... ne şimdi gaynmi olduk
Kız dalga geçiyor ya random atmış yorumlara 😂😂
Okumadım. aman sende herşeyi irdeliyosun yaz yorumunu gec.. konuşmaya da. cesaretin yokn zaten
Sanane sana mı sorcam arkadaş😂 ciddi mi diye merak edip baktım yorumlara cesur olsam sana mı olcam Allah Allah
Aman birden yükselme tamam anladık.. yaş kucuk. herhaldw
Sana küçük evet
Eşcinsellerse birlikte olmak istiyordur, ama değilse esk. rta falan gitmek istiyordur.
Direk gidiliyor mu nerden hemen buluyolar
İnternet sitelerinden falan bulabiliyorlar, bazı masaj salonları da o şekilde hizmet veriyor, bir de büyükşehirlerde işlek caddelerde falan yerlere esk. rt kartları atıyorlar, o numaraları arayarak da gidebiliyorlar.
Gaysa s2s2lim diyor, gay değilse karıya gidelim grup yapalım demek istiyor, başkada bir anlamı yok bence.
Çok farklı anlamlara gelebilir. Adı üstünde yaramazlık.
Konu seçeneğindan KS sana cevap vermiş zaten
Erkek erkeğe diyorsa cinsellik kastediyor işte anlasana
komşuların zillerine basıp kaçmak anladım ben :)
İşine ne gerekiyorsa onu anla seversin yaramazlık yapmayı bence
bu yasına kadar bunu anlamlandıramadıysan bu saflıktan ote bır durum
Belki de beraber gideceklerdir bişeyler yapmaya ajsjxj
Seviselim diyor
Manası çok derin bilezik gibi geçiririm demek
yaprak bandı var mı anlamı çıkıyor
Öpüşelim mi sevişelim mi Can taşlayalım mı
Sizinle ilişkiye girmek istiyor
Seviselim
Opuselim
Gidip camlara yumurta atıp kaçalım mı diyor
Seks yapalım mı manasına geliyor
Ben direk seks anlarım kimse kusura bakmasın
Seksli meskli bir şeyler demiş
Sevişelim demiş veya karşılıklı sexting
Sevişelm sks yapalım demek
Zillere basıp kaçalım
Cinsel arzunun dile getirilmesi
Kulaklarınız çekilecek anlamına gelir
her şey çıkabilir o laftan
saklambaç oynayalım diyo
sevişmek seks yapmak
Et eteee
Sevişelim mi demek
Sexxx
yiyişmek :)
Sevişelim mi demek istemiş
Gel z1kem seni demis
gay kesin
Yok bee.. erkekler. bazen çok gevşek kpnusurz arasijda.. bende arkadsima canım soyle.. falan diyorum.. bı şey olmaz
Skiş
Niyeti bozuk demek.
cinsellik.
kötüüüüğğğ
aklına ne gelirse
demek ilerletmişler..
Shqjjwkekd
sence peki
aralwrı nasıl dırr
seks istiyor :D
Bu erkek kankasi erkeğe dedi bu arada
erkek erkeğe dediyse seks yoktur sdfsdfsd