Arkadaşlar merhaba. 3 aylık sevgiliyiz. Ama onun dışında 5 yıllık bir arkadaşlığımız var bir birimizi iyi tanıyoruz. Benim ona karşı Libidom çok yüksek. Ama onun hiç yok. BEnimle alakalı değil diye düşünüyorum. Genel oalrak cinselliğie ilgisi yok. Seviştiğimizde öpüşmekten başka hiç bir şey yapmıyor. Göğüslerini ellediğimde cinsel hiçbir şey hissetmiyor. Mastürbasyonun ne olduğunu bilmiyor. Ben anlam veremedim. Kızlarda böyle bişey var mı? Kız arkadaşlar cevap verirse sevinirim. kafamı çok kurcalıyor. Bir insanda hiç mi cinsel istek olmaz ya :( başı kapalı biri değil. Kezban da değil. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan erkek arkadaşlar var mı. Varsa lütfen yardımcı olun. Ne yapmam lazım? zamanla mı olur yoksa hep böyle mi kalacak.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖyle yabancı olabilir sen araştıracaksın her gün elle başında sana kadar in g********** yala vajinasını yala zaten ah oh etmeye başlarım ondan sonra tanıyamazsın bile 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılkız kardeşin varsa önce kız kardeşininkini yoksa anneninkini yaparım bak bakim sonra anan yerinde duruyormu? Orsp evladı seni. Adam akıllı yorum yapsana
- +1 yıl
Ya kardeşim İnan yanlış yazmışım sebebi de şu t9'dan yazıyorum. Öyle düz konuşunca sonradan fark ettim. Tam olarak yazmak istediğim şuydu
" Sen kızım göğ*s* sürekli oyna , daha sonrasında diğer bölgeler sığır göbek bacak , daha sonrasında kız izin veriyorsa hani yala falan özellikle göğüs ve vajinal bölge. Kız zaten o saatten sonra tanıyamayacağın hale gelecek gelir yani. Sonradan zaten olay farklı yerlere gider hani cinsellik istediğin cinselliği alırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşı kapalı biri değil kezban değil ne demek ya
Ulan ömür boyu sağ elinle evli kalırsın inş
66 Yorumla- +1 yıl
Amin
Soran+1 yılNiye hemen kötü niyetle bakıyorsunuz. BEnim de hoşuma gitmedi o tabir. Ama genel olarak insalarda kapalılarda cinsel istek olmaz diye bir düşünce var o şekilde anlamayın diye yazdım. Kötü bir niyetle yazmadım. Yaşadığımız toplum bu durumu belirtmemi gerektirdi.
Soran+1 yılBeni oralar ilgilendirmiyor. Kötü bir niyetle de söylemedim. Sadece yaşadığım durumla ilgili bilgi almak istedim
Cevap sahibi+1 yılKızla evleneceksen yardımcı olalım yoldan çıkarma elin kızını
Soran+1 yıl5 yıllık arkadaşım zaten. Evlilik düşünmesem ciddiye almazdım.
Soran+1 yılyardımcı olacağını söylemiştin
+1 yılSorunun cevabini biliyorum ama yazdin yazida bisey hosuma gitmedi sordun cevabini vermicem
33 Yorumla
Soran+1 yılNiye hemen kötü niyetle bakıyorsunuz. BEnim de hoşuma gitmedi o tabir. Ama genel olarak insalarda kapalılarda cinsel istek olmaz diye bir düşünce var o şekilde anlamayın diye yazdım. Kötü bir niyetle yazmadım. Yaşadığımız toplum bu durumu belirtmemi gerektirdi.
- +1 yıl
Kadinlari siniflandiriyorsun hosuma gitmedi ve cevabimi sana vermicem
Bidahakisine iyi yorumlarsin sorunu cünkü egitim eksiliğ var sende
Soran+1 yılBişey bildiğin yok. Cevap verecek olsan verirdin zaten. Boş yapıyorsun sadece. Yaşadığımız toplum sınıflandırma yapmaya itiyor. Kötü bir niyetle söylemedim ben
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belki bununla ilgili bi sıkıntısı vardır aileden gelen bir problemi çekingenliği vardır burada sormak yerine kendisine sorsan daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sordum ama kendisi bile bilmiyor. Aile ile ilgili bişey değil. Sadece istemiyorum diyor.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aseksüel olabilir. Sıkıntı büyük. Ama ilişkiye girdikten sonra normale dönebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüşük libidolu olabilir ve bu kişiye göre değişiyor öyle erkeklerde var
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence öncelikle hormon değerlerine bakılması gerekli.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler