Evet eşim yine açık saçık videolar izlemiş hamileyken yakaladım doğurduktan sonra yakaladım bu kaçıncı yakalayisim bilmiyorum en son Haziran ayinda yakaladım ozaman da ona yeni telefon almıştık eski telefonu satmistik eski telefonda gmail facebook hesabı her şey açıktı orada gmail hesabı açık kaldı o telefondan bakilmistir yeni aldigimiz telefona düşmüştür telefonu alan biri izlemiştir dedi ben eşyalarımı toplamıştır gidiyordum artık Kur’an’a el bastı yapmıyorum dedi şimdi de telegramdan türk ifşa videoları izlemiş bununda hesabını sorucam elbette ama benim ne eksiğim var desem kalbimi kırmamak için söylemez bende sen o izlediklerin kadar güzel yapabiliyomusun deyip damarına basıp söyletmeyi düşünüyorum bu lafım sadece onun damarına basıp konuşturmak için olucak yanlişsa yanlış deyin
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok onu deme de temelli bitirir karistirir ortaligi ama ciddiyetini goster yani artik baba evine mi donuyon bi sureligine seni kendi gelip alasaya ama tavrini belli et yani. Valla ben sirf bekarim diye bu tip seyler izler yaparim cok agrima da gider, senin ki evlenmis misler gibi ailesi esi olmus ustune cocugu olmus esini helalini caiz olani birakiyor halen bunlari izliyor ya, ilginc..
Benim icin resmen bi donum noktasi olurdu bundan kurtuldugum icin heralde kutlama yaparim kendimce bide boyle evlenmis ama yinede izlemeye devam edenleri anlamiyorum o yuzden gercekten bu sefer hani onun lafi degil de senin ki gectigini belli et sen onu degil de o seni dinlesin bu sefer gerci esinin huyunu suyunu bilmiyom tabi asabi sinirli siddete meyilli biri mi bilmiyom simdi ama sen biliyon iste ve anladin bence dedigimi ona gore bi yol ciz otur konus iste bu boyle olmaz ki yani nereye kadar. Adamda kim bilir ne tur fantezileri vardir yeter ki sen evet de hemen organizasyona baslar kesin - bi dur demek lazim…06 Yorumla
Soran+1 yılBulamadık ki zamaninda senin gibi koca
Cevap sahibi+1 yılNiye zorla mi evlendirdiler ki seni…
Soran+1 yılYo severek evlendim
Cevap sahibi+1 yılBi tek bu konuda mi sorununuz var. Acaba iliskide bir sey mi yetmiyor bi eksiklik falan var da bunlari videolar sayesinde mi tamamliyor anlamadim ki tam olarak ne tarz ne tur gordun mu izledigi videolar atiyom ornek zenci, grup vs vs…
Soran+1 yılİlişkide eksiklik yok sadece onun izledikleri problem
Cevap sahibi+1 yılVar gibi adam doymuyor gibi baksana neden izlesin o zaman…
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle bir söylem şeklin var ki... Duyan da adamı bir kadının üzerinde yakaladın sanır. Bütün bu tepkilerinizin sebebi cehalet. Evlenmeden önce hiç bir cinsel tecrübesi olmamış, p*rno izlemeyi ayıp sayan, izleyenleri de sapık olarak gören bir zihniyet var. Hadi diyelim hiç bir tecrübeniz yok. Bu bir tercihtir. Saygı duyarım. Ama hiç mi okumuyor, hiç mi araştırmıyorsunuz? İnsanlar cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için ne yapar? Nasıl yapar? Doğru olan nedir? Kime göre, neye göre, nedir doğru? Bastırılmış cinsellik ne tür sorunlar yaratır? p*rno izlemek değil, bağımlısı olmak sorundur. Çok sayıda çift cinsel hayatlarını daha renkli, daha aktif hale getirmek için beraber izler. Siz neden yapmıyorsunuz? Sizde konuşma problemi de var. Eşinizle karşılıklı birbirinizden beklentilerinizi açık ve net konuşmanız gerekir. Belli ki adam birşeyler arıyor. Sen neden aradığını vermiyorsun? Hiç bunları sorguladın mı? Kusura bakma ama, sen de kendini sorgulamadan eşini yargılama.
00 Yorumla
+1 yılHayatta tüm yolculuklar anlamakla başlar sevgiyle devam eder
Özellikle seks cinsellik beraberlikte sorunlar eşler arasında ki diyalog eksikliğinden kaynaklanır
Bakın hayiflamiyorum 45. yasindayim bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve bu insanların çoğu bu tarz durumlar nedeniyle ayrılmış insanlar
Mesala söyle bir örnek vereyim bir tanesi annemın çok yakın bir arkadaşının ablası idi
Kadın eşiyle birlikte olup duruyormuş eşi bir kez olsun dudaklarını memelerini cinsel organını tatmamis oral yapmamış
Bunları ilk benimle yaptı
Böyle bayanlar var
Muhtemelen sizde bir fantezi olayında anlasamama ya da diyalog eksikligi var
Böyle bir süreçte de erkek ya da Kadın farklı arayışlar içine giriyor ne yazık ki01 Yorumla
Soran+1 yılO da bana oral yapmak istemiyor ben gidip onun yaptığını yapmıyorum ama
+1 yılYanlış... Eşin p*rno tutkunu olabilir, bunun için çekip gitmene gerek yok. Çoğu erkekte ergenlikten bu yana gelmiş tutkudur bu. Seni aldatmıyor ki sonuçta, başkasıyla fiziksel bir yaşantısı yok...
Sen onun düşüncelerini okumaya çalış, tutkusunu çöz. Biraz daha fingirdek ol... Eşine karşı katı tutumda olma, yatakta f. ahişe olman gerekiyorsa ol. p*rno bile açık seçik film diyorsun, erkek böyle bir kadın istemeyebilir. Seni seviyordur eyvallah da belki yatakta farklı arzuları olan kadın istiyordur. Bunları öğren...
021 Yorumla
Soran+1 yılAma sonuçta başkasının vücudunu görüyor
Soran+1 yılYeri geldiğinde bana balkona askiliyla çıkma deyip elin karisini kızını izliyor
- +1 yıl
E tamam askılıyla çıkma demesi sahiplenmesi, onu katma şimdi... Ruhunu doyuruyor belki de... Seni p*rno izlerken yakalasa ne olur mesela?
Soran+1 yılBilmem kızar heralde
- +1 yıl
Belki hoşuna gider. Belki de sen yapıyorsan bende yapabilirim mesajını alır
Soran+1 yılYuh güzel kardeşim ben kocamla oturup p*rno izlicem
- +1 yıl
Sana öyle bir şey demedim, kocan belki onu istiyorsa bilemem :)
Soran+1 yılBoğazını sıkınca kefen ister istiyosa da
- +1 yıl
Bu kadar katı olursan o koca kaçar elinden. Yatakta da böyle kurallar koyup ters yapıyorsan adam p*rno izler normal. Kocan o senin
Soran+1 yılOlmasın öyle koca onun ban yapmadığı şeyleri bende ona yapmam
- +1 yıl
Çok katısın... Sizin yol ilerde çıkmaz sokağa girer, sen sebep arayıp zamanı daraltma. Bi yerde zaten bitersiniz, zamanı bekle bari
Soran+1 yılYatakta her şey karşılıklıdir benim icin
- +1 yıl
Olabilir, o normal. Fazlasını da kendin için yapabilirsin, o da normal... Ama kocan ne tür izliyor mesela onu da takip et. O da arzusunu ele verebilir
Soran+1 yılSenin karın yapsaydı sen dururken başka şeylerle ne hissederdin
- +1 yıl
Eksiğim diye düşünürdüm
Soran+1 yılPeki her seferinde yapmicam deyip bunu tekrarlarsa üzülmezmiydin
- +1 yıl
Üzülmek ayrı bir konu, o duygudur. Çok normaldir. İlla ki üzülürüm, üzülürsün... Ama ben gidiyorum, yok Kurana el bas filan bunlar aşırı tepkiler. Kurana el bassa ne olur ki, hastalık gibi bir şey düşün bunu, uyuşturucu bağımlılığı gibi düşün
Soran+1 yılYa evet bağımlılık ama bırakmak isterse de bırakabilir zamanında uyuşturucu bırakmış insan
- +1 yıl
Anladım da uyuşturucu kullanıyor muamelesi yapmana gerek yok ki. Sen bunu gurur meselesi yapmışsın. Kadınlığına bir şey demiş gibi hareket ediyorsun. Çok büyütme bence, belki senden çok memnun. İzliyor da yine seninle yaşıyor diye bak. Sen muhafazakar biri de değilsin sanırım askılı filan dediğine göre
Soran+1 yılÇokta açık degilim de ama kıskanırım
- +1 yıl
Kıskanmışsın zaten belli... O kadınlarda ne var da bende eksik diyorsun aslında da, biraz sert mizaçlı atarlı hatunsun belli :) Çok üstüne gitme bu konunun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa da site tavsiyesi ver de suratının alacağı şekli izle 😏
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBasmış olursun gadası
00 Yorumla
+1 yılCanım benim izleme sebebini öğrenmelisin, adamı korkutmadan belki bir alışkanlık, ayrıca bu kadar tepki gösterme.
Seni anlıyorum, çok haklısın. Aynı şey benim de başıma geldi doğum yaptıktan sonra bir gün bir baktım erotik şeyler izlemiş inanılmaz, kendimi kötü hissettim nefesim kesildi ölüyorum sandım. Söz verdi sözünü tuttu da. Ama ben normalde böyle şeylere, izin veren biriyim ben varken benimle beraber istediği her boku yiyebilir. Arkamdan iş çevirdiğini, öğrendiğim de delirmiştim. Benim eşim mastürbasyon yapmak için izliyordu. O zamanlar 11 yıl önce 😃
21 Yorumla- +1 yıl
Valla kadınlar dan hiç bir şey kaçmıyor.. ne zararı vardı ki izlemesinin size mesela.. vallamhi rahat veemiyrosunuz erkeğe yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu neden adam sizi aldatmış gibi davranıyorsunuz? Gerçekten hiç mi bir şeyden haberiniz yok? P*rno bu yahu ne var bunda. Ben de evliyim, ara sıra eşim de ben de izliyoruz yani. Bu eşimi beğenmediğim, eksik kaldığı için falan değil. Onun için de aynı durum geçerli. Bazen enerjimiz olmuyor, yorgun oluyoruz veya dümdüz p*rno izlemek istiyoruz, bazen bir uygunluk olmuyor ama cinsellik ayıp bir şey değil de bir ihtiyaç olduğu için bunu karşılamamız gerektiğinde açıp dümdüz p*rno izliyoruz. Abartacak, kavga edecek hele hele evi terk edecek bir durum yok bunda abartmayın lütfen. Yuva kolay mı kuruluyor da bu kadar saçma sapan bir sebepten yıkmayı düşünüyorsunuz? Yorum yapanlar da şaka gibi gerçekten. Herkes mağarasından yeni çıkıp interneti keşfediyor sanki.
31 Yorumla- +1 yıl
Ne istediğini gerçekten bilen akıllı bir kadına benziyorsun. Bu yorumun hoşuma gitti açıkcası👍
+1 yılBu lafı söylersen Senj yatağa atar videolarda ne yapılmışsa sana aynısını yapar çünkü onun aklına Aa karımda onlar gibi istiyor zanneder ve maç başlar hayırlı keyifler🤣 Ciddiyim heAğzına yüzüne heryerine verir özellikle arkadan verir Dene Bak Sonuç bu olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktim da sen böyle devam edersen o evlilik cok uzun sürmez olan bebeğe oluyor ve senin yüzünden olur bu kafadan çık bunda bir sey yok p*rno izledi diye mesele p*rno izlemesi degil sizin aranızda ters giden durumlar var onu bulup çözeceksiniz yoksa olmaz p*rno izliyor diye artistlenme öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbununla savaşma, ona laf sokma. onunla birlikte izle. izlemekten hoşlanıyormuş gibi yap hatta. p*rno yıldızlarının isimlerini falan öğren. maç kritiği gibi pozisyonları yorumla. hatta bizzat izlemeyi ondan önce sen talep et. bu işler bir süre sonra karısıyla yaptığı sıradan bir eyleme dönüştüğü için, kocanın gözünde bütün çekiciliğini yitirecektir. bu yöntemi kocanın sevdiği diğer şeylerede uygulayıp, adamın yaşamdan aldığı bütün zevki yok edebilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de bu nasıl ifade. yakaladım diyorsunuz
sanki suç gibi
yahu p*rno filmler de diğer filmler gibi eğlence amaçlıdır. yetişikinler seyretsin diye çekiliyor
neden yasak getiriyorsunuz. nedir bu saçmalık01 Yorumla
Soran+1 yılSuç tabi
Eşin bağımlı. Muhtemelen ordakiler kadar da iyi yapamıyor, hangi p*rno bağımlısı iyi yapabilir ki?
Bence bunu kabul edip çözüm aramak gerekli.
Pılıpırtı toplayıp evi terk etmek nedir ya mantıklı bir çözüm değil.00 Yorumla
+1 yılP*rno izliyor olsa kendini geliştirmek veya seni mutlu etmek için taktik arıyordur derim. Ancak ifşa videoları izliyorsa aklı fikri başka kadınlardadır. Evliyken başka kadınların vücudun bakıp şehvetlenen erkekten de hayır gelmez bilgin olsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılızlemesınde ne akınca var kı onemlı olan senı ıhmal edıyor mu yanı bu bagımlılık yapıp kendını tatmın edıyor ve senınle ılgılenmıyorsa bunun ıcın bır terapıye gıtmenız ya da cınsel hayatınızı duzeltmenız ıcın acık acık konusmanız gerekır. bunu hastalık gıbı dusun tedavı etmeye calısın tabı ortada aldatma felan yoksa esyalarını alıp gıtmenı gerektırecek bır durum degıl
00 Yorumla Yaa izlesin bunu büyütecek birsey yok sonuçta temas ve iletişim yoksa aldatmada yoktur bu erkeklerde ergenlikten kalan bir dürtü izleyebilir gayet normal
06 Yorumla- +1 yıl
Pembeli erkek yorumu.
- +1 yıl
Sana "pembeli erkek" diyen biri profiline bakıp ikna olur mu sence 🤣
- +1 yıl
Algı da yaptın. Oh. Tam kadın kılıklı toksik erkek 🤣
Acaba burada o videolara bakıp eksik yaptığınız veya yapmadığınız şeylerden dolayı izliyor olabiiir mi
04 Yorumla
Soran+1 yılTers ilişkiyi seviyor ama günah olduğu için kendi yapmiyor
Soran+1 yılYa işte popo fantazisi var onlara bakıyor
+1 yılNe alaka bu kadar katı, kezban olmayın ya. Birlikte erotik film falan izleyin hatta. Ne kadar baskılarsan o kadar aklı dışarıda olur.
00 Yorumlap*rno bagimliligi böyle bişey. Ciddi psikolojik bir sorundur ve tedavi edilmesi şart. Evlilikte cinsel hayatı çok etkiler
00 Yorumla
+1 yılAmaç ne peki burada. Belli ki cinsel olarak aç kalıyır bu adam. Sana yetersizsin o yüzden bakıyorum demesini mi istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılbi dene bakalım. 2 ihtimal var ya şaplak yersin. ya da oda sana buradakilerin aynısını yap derse napacaksın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç uğraşma derim bunlar sadece senin yakaladıkların olaya bir de oradan bak sen söylediğinde bu sefer daha tedbirli olur ama yine de izler yazık gerçekten bu erkolar hiç bir şey hak etmiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılBu 6 oldu nerdeyse
Cevap sahibi+1 yılYuh yani bu ne sapıklık böyle insan eşiyle çocuğuyla mutlu olur hiç bir açıklama bile yapma direkt ayrıl
Soran+1 yılÇocugum olmasa direk ayrılırım şimdi biraz zamanı var
Cevap sahibi+1 yılNe için zamanı var çocuk kaç yaşında ve maddi konuda sıkıntın yoksa kesinlikle ayrıl derim çocuk bebek bile olsa öyle bir babanın yanında büyümez en azından zaten velayeti sana verirler
Soran+1 yılİki yaşında maddi konudan zamanı var
Cevap sahibi+1 yılAnladım canım yaa Allah yardım etsin umarım eşinde izlemez bir daha
Soran+1 yılUmarım canım teşekkürler
- +1 yıl
Yeminle manyaksın sen derde bak yaa boşanicagi şeye bak 😃
- +1 yıl
Siz kafayı yemişsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Kelebekmisali01 Boşanmak için fiziksel olarak aldatması mı gerekiyor
+1 yılCiddi konuş ama öyle sen onlar gibi yapıyor musun dersen gururu kırılır seni kırmak iççn uğraşır
019 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem
- +1 yıl
Neden bunu yapıyorsun de arttık kırılıyorum ne istedin de yapmadım de neden haz etmiyorsun de
Soran+1 yılAma 6 kez yakalayisim akillanmiyor
- +1 yıl
Cinsellikte istedipi hir şey mi var
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Onun istediği senin yapmadığın bir şey mi var
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılYani şöyle ters ilişkiyi seviyor ama günah olduğu için kendi yapmıyor
- +1 yıl
Hiç yaptınız mı? Açık saçık video dediğin prno da anal mı izliyor
Soran+1 yılOna benzer şeyler yapmadık zaten ben teklif etsemde istemedi
- +1 yıl
E ne tarz içeriklere bakıyır prno da
Soran+1 yılYa işte popo elleme sokma falan
- +1 yıl
Anal mı full?
Soran+1 yılAy ne biliyim ya dikkat etmedim utanmasan link at dicen
- +1 yıl
At izleyeyim dermişiö djdjdjd hayır adam anal yapmak istiyor belli ama haram diye çekinençyor isteğini bastırmak için bakıyır demekki kızma bence
Soran+1 yılBanane kızarim
- +1 yıl
Sen bekarken izliyor muydun?
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Soruyorum ona göee bir şey söyleyeceğim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzlesin arkadaşım başkasıyla konuşmadıktan yapmadıktan sonra yani şimdi izlemeyip başkasına gitse daha mı iyi
Yani por. no olmasa bile erotik bş filmi birlikte de izleyebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılDamarına basarsın da sonrası ne olur bilemem. Hem gereksiz cahiller hem gururları var 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılüzerine gitmemelisin bunu sen cozebilecek kabiliyete birisin bak istersen bi deneyelim esin duzelir
00 Yorumla Ahaaha kaçıncıda öğreneceksin acaba ha gayret de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılO ağır bir laf ya.. ne gerek var.. deme. bence
00 Yorumla
+1 yılO manada aranızda soğukluk mu var ondandır belki
00 Yorumla
+1 yılEşini bilmem ama ben kesin onlardan çok iyi yaparım. İstersen merakını giderebilirim.
00 Yorumla
+1 yılOnun Damarına Basacağına onun sevdiği bütün herşeyi yap kendi kendine yola gelir inan bana
00 Yorumla
+1 yılgizemli davran sende, sende izliyormuş imaji ver.. o zaman düşünebilir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunda seni bu kadar delirten ne var ben onu anlamadım?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen onun yerinde olsam, sen bana öyle bir şey desen seni öyle bı zikerim ki sabah yataktan kalkamazsın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgercekte yapmiyor sadece izliyorsa fazla büyütme derim. ve erkege oyle bir sey desen seni aglata aglata s2mesi lazim cok agir bir laf olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim anlamadığım bu şaka olmalı
Adam seninlrie evli, yani istediğinde senle yapabilir neden video izkliyo çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın ar damarı çatlamış dini bile kullanıyor nasıl bir bozuk zihniyetle evlendin sen nasıl buldun bu olumsuz insanı pes sana
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ne söylersen söyle ona alınmaz karaktersizliği Kalkan olur olur ona yapacak pek bireyin yok sen seni üzecek insanı denk getirdin seçimlerin de hata yaptın değişmezi değiştiremezsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUlan deve. Sen güzel veremediğin için adam izliyor 🤣🤣🤣
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHarika bir yorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapsa yapar zaten.. ama sınırın varki adam izliyor..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkeşke yapabilse.. ama yapamıyor belkide, performansı sana yetmiyorda olabilir..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen öyle dersen bende olan bu yaptığım kadar yaparım başkalarına da bakarım der çekilir kenara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bişey kesinlikle söyleme p*rno her erkegin baktıgı bişeydir benm seks hayatım süper. ama bende arada bakıyorım bu farköı çok abartma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe çok abarttın izlemeyen erkek mi var saniyorsun
20 Yorumla
+1 yılSen boşan anam yazık adama.
016 Yorumla
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Falza sıkboğazeden insansın. Bu halimle birnorogil canlandı sorunlu paronayak profil grubundasin sizin gibiler adamın ömrünü yer kısaltır.
Soran+1 yılİnsanları delirtin delirtin ondan sonra da delirdi bu deyin yok canım öyle dünya karakteri bozuk erkeklerin eseri bu
- +1 yıl
Alakası yok sizin gibi paronayak psikolojisi bozuk kadınların getirdiği durum bu.. kendi paraniyakliginizda boğulup boguyorsunuz.
Soran+1 yılBiz izlediğini görmeden izlendimi diyoruz o varken ben kendime baska şeyler sokup kendini yetersiz hissettirsem hosmu olur
- +1 yıl
O sizin cinsel probleminiz. Sen femekki o kadar bqzi şeyleri sorun yapıp kıskançlık boyutuna kavga boyutuna getiriyorsun ki yaosada yapmadım. diyor sorun olmasın diye.
Soran+1 yılYemin etti yine yapmadım diye
- +1 yıl
Seni ta iyot biliyor başka çare bitakmamissin.
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Seni tanıyan bilen insan başka çare bitakmamissin !
Soran+1 yılYo var çaresi ben varım banada bakabilir ben onun isteklerini reddetmedim
- +1 yıl
Demekki farklı sorunlar var konuşarak çözeceğiz olay sık boğaz edildiği taktirde iş ters teper
Soran+1 yılEe napicam
- +1 yıl
Karşına alıp adam akıllı konuşacaksın kırıp dökmeden ne işe beklentisi istediği anlatacak
Soran+1 yılBen yapmadım diyor yaptım demiyoki
- +1 yıl
Belkide dediği gibi yapmadı...
Eşinle izle. Suç değil bu
11 Yorumla- +1 yıl
Yanii bu kadar basit.. ne abarttilar.
o da sana der ki sende onlar gibi değilsin :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. beraber izlemeyi teklif et bakalım ne diyecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Sanırım iyi bir dersi haketmiş
00 Yorumla
+1 yılBeraber izleyin sizde
00 Yorumla
+1 yılHaklısın sonuna kadar bas damarina
00 Yorumla
+1 yılher izlediğinizi yapabilir misiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bosa gitsin öylelerinden fayda gelmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç basmazsin de gitsin
00 Yorumla
+1 yılAhahah desene merak ettim ne tepki verecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Net tavır koy.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bırak izlesin neden rahatsız oluyosun onu anlamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte izle utanır izlemez
00 Yorumla İzlesin sıkıntı olan ne ki
00 YorumlaHer insan p*rno izler ne abarttın be
00 YorumlaYapmayın evlilik bitebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeraber seyredin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzlesin taktik öğreniyodur belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFena laf koyarsin valla
00 Yorumla
+1 yılBeraber izleyin :D
13 Yorumla- +1 yıl
Kendim izliyom simdilik teşekkür
yapma bence
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!