Eşim açık saçık videolar izlemiş. "Sen o izlediklerin kadar güzel yapabiliyor musun" desem damarına basar mıyım?

Evet eşim yine açık saçık videolar izlemiş hamileyken yakaladım doğurduktan sonra yakaladım bu kaçıncı yakalayisim bilmiyorum en son Haziran ayinda yakaladım ozaman da ona yeni telefon almıştık eski telefonu satmistik eski telefonda gmail facebook hesabı her şey açıktı orada gmail hesabı açık kaldı o telefondan bakilmistir yeni aldigimiz telefona düşmüştür telefonu alan biri izlemiştir dedi ben eşyalarımı toplamıştır gidiyordum artık Kur’an’a el bastı yapmıyorum dedi şimdi de telegramdan türk ifşa videoları izlemiş bununda hesabını sorucam elbette ama benim ne eksiğim var desem kalbimi kırmamak için söylemez bende sen o izlediklerin kadar güzel yapabiliyomusun deyip damarına basıp söyletmeyi düşünüyorum bu lafım sadece onun damarına basıp konuşturmak için olucak yanlişsa yanlış deyin

Güncellemeler
+1 yıl
Bu 6 kez yakalayışım düzgünce konussamda aklıllanmıyir
Eşim açık saçık videolar izlemiş. "Sen o izlediklerin kadar güzel yapabiliyor musun" desem damarına basar mıyım?