- İranlı sanatçı Raoof Haghighi eserinde anlattığı gibi "Alın bunları ve bizi özgür bırakın"

Ülkemizde ve burada da böyle zihniyette insanlar var maalesef. Kadınları bir eşya ve ikinci sınıf bir canlı muamelesi yapıyorlar. Bunu da din kisvesi altında yapmaya devam ediyorlar. Cahillikten başka bir şey değil maalesef.
Çok doğru...
öncelikle şunu belirtmek isterim kadınlar bence bir anne bir abla bir kız kardeş bir eş olarak görmeliyiz.
ama şu an öyle değil kadınlarda maalesef kadınlığını kullanıyor.
bakın bazı reklamlara neler göreceksiniz neler
bir firma araba hediye verecek kadın oynatıyor. kadın full artı full dekonte giymiş. şimdi bu kadın yaptığı doğru mu? o kendisini neden bu şekilde ön plana çıkarıyor. normal bir elbise giyip oynayamaz mı?
Bazen erkekler bu düşünce de olmasa bile, bazı kadınlar kendilerini bu konuda ön plana çıkarıyor bu doğru. Aslında benim sormak istediğim daha çok sorumda ki gibi, bu düşünce de olan erkeklerle alakalıydı. Kadına değer vermeyen, sadece kendilerine zevk verecek bir obje gibi gören erkekler var. Evlilikte bile böyle bazı adamlar sadece çocuk yapmak için veya cinsel ihtiyaçlarını karşılasın diye bir kadınla evleniyor. Bunları yapmanın kadının görevi olduğunu düşünüyor bu tarz erkeklerden bahsetmiştim sorumda... Yorumun için teşekkür ederim.🌺
rica ederim başta da belirtiğim gibi kadınlar bence bir anne bir abla bir kız kardeş bir eş olarak görmeliyiz. cinsel olarak sadece görmemek gerekir
teşekkür ederim
Bunlara o şansı veren kadınlar tabi ki ama bazı kadınlar da bunları hiç hak etmiyor, dediğim gibi evlilik olmadan olan cinsel ilişki her zaman pişmanlıktır
Kadın annedir kadın sevgilidir kadın aşktır kadın geleceğimizin neslimizin devamı için vazgecilmezimizdir onu basite indirgeyemezsiniz
👏
Cevap
20Cevap
Öylesi bir erkeğin bana verebileceğini sağ elimin parmakları da verebilir. Gerek yoktur
Ben de öyle bakanları vibratörden farksız görüyorum konu kapanıyor
Cahil erkeklerdir.. mağara da yaşıyorlardır.. ve evlenmeye hakları da yoktur..
Yüreğine sağlık barış 🌿
Teşekkür ederim 💐
Kadınların asıl sevdiği erkek tipleri olduğunu düşünüyorum. Kadınlarda öylelerine değer veriyor.
Kadını asla cinsel obje olarak görmeyen, cinsellik beklemeyen, Düzgün, efendi erkeklerin değerini bilen yok
kadınların azımsanmayacak kısmı da böyle sırf cinselliği ile bir yerlere gelmeye ve değer görmeye çalışıyor
Bu detaylarla her istediğini yapabileceğini sanan kadınlarda olduğunu düşünürsek bu dünyada..
Her iki tarafta kendince haklı
Kadına değer vermesini bilmeyen, ailesinde kadınlarını sadece hizmetçi ve yatak arkadaşı olarak gören kişiler için ideal bir tablo
Beyinleri olmadığını düşünüyorum.
başka yorumum yok :D
yetersiz erkek sendromu
genelde bu tipler erken boşalır : )
Cinsel kimliğiyle ön plana çıkan kadınlar hakkında ne düşünüyorsak, aynısı
Kadına sadece cinsel ve üreme makinesi olarak bakanlardan tiksiniyorum.
+ yemekte yapıyorlar. Karnınızı kim doyuruyor acaba !!!
Böyle düşünen erkeklerden de kendilerini böyle gören kadınlardan da haz etmiyorum.
Biz öyle bakmıyoruz ama kadınlar kendini öyle lanse ediyor
kadinlar neden bunun kompleksini yasar peki bu kompleksi yasiyan kadinlar icin ne dusunuyorsunuz
Geri kalmış ülkenin Davarları olarak düşünürüm
Onların insan oldukları şüpheli bence
Ortadogu gelenegi diyorum
Düşünebilir. Özgür herkes
Ağzını almayı unutmuşlar
Mağara dönemi düşünce tarzında kalmakla alakalı.
Verseniz bırakacağız zaten.
sapık