Cinsel Yaşam Sekste farklı mekanlara açık mısınız? yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 …… Sekste farklı mekanlara açık mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. açık değilim. 0 0 Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl İstersen seni Araba arka koltuk, araba ön kaput üstü, asansör ara kat, sahil kumda, denizde, ormanda, balkonda, mutfak tezgahında, yemek masasında, duşta, kanepede, halı üstünde, sandalyede, yatakta, vestiyere domaltarak, kamyon kasasında severim 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. KS erkeğine zaman mekan farketmez her daim atışa hazırdır :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kesinlikle farklı hazlar meydana getireceği aşikâr 4 7 Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Kesinlikle öyle yapmak istediğin bir yer var mı en fazla nerede yapmak istersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Seveceksin85 Alanya plajında, ya da en yoğun saatte metroda olabilir Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Süper olur gerçekten bu çok zevkli ve heyecanlı olur seninle denemek isterim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Seveceksin85 Olur. Uzun zamandır deneyecek kimse bulamıyordum Yorumla Seveceksin85 +1 yıl o zaman dm mesaj bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Seveceksin85 olur Yorumla Seveceksin85 +1 yıl At bakalım gizli olan sensin Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tabiki çok zevkli ve heyecanlı olup daha fazla haz veriyor 0 0 Yorumla
Aklınyolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Renk katacak her mekana açığım ama stres olmamak şartıyla :D 0 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Her türlü açığım yeterki ortam müsait olsun ağır da bayırda samanlıkta merdiven altında çatıda 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yapacak bir hanım bulalım her yerde yapmak isterim 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Olabilir ama yakalanma riskinin olmayacağı yerler olsa daha iyi olur 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben titiz biri olduğum için temizlik ortamı olmayan yerlerde yapamam. ya ev ya otel olmalı 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. evet sık sık deniyoruz zaten.. hep evde sıkıcı oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevdiğinle her an her yer kimse bilmeden kimseyi rahatsız etmeden 🔥 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Public hariç evet 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Risk ve heyecanı severim. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Fantazilerim var farklilik zzevk ve heyecan verir 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. mekanlar acik mi kapali mi :) 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen daha zevli ve heycanli oluyor 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Tamamen açığım ve birçok değişik mekanda yaptım 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bi bulalimda usta dur 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. her yer, her zaman en güzeli... Açığımdır. 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Her zaman açığim. 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. açık derken 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
açık değilim.
İstersen seni Araba arka koltuk, araba ön kaput üstü, asansör ara kat, sahil kumda, denizde, ormanda, balkonda, mutfak tezgahında, yemek masasında, duşta, kanepede, halı üstünde, sandalyede, yatakta, vestiyere domaltarak, kamyon kasasında severim
KS erkeğine zaman mekan farketmez her daim atışa hazırdır :D
Kesinlikle farklı hazlar meydana getireceği aşikâr
Kesinlikle öyle yapmak istediğin bir yer var mı en fazla nerede yapmak istersin
@Seveceksin85 Alanya plajında, ya da en yoğun saatte metroda olabilir
Süper olur gerçekten bu çok zevkli ve heyecanlı olur seninle denemek isterim
@Seveceksin85
Olur. Uzun zamandır deneyecek kimse bulamıyordum
o zaman dm mesaj bekliyorum
@Seveceksin85 olur
At bakalım gizli olan sensin
Tabiki çok zevkli ve heyecanlı olup daha fazla haz veriyor
Renk katacak her mekana açığım ama stres olmamak şartıyla :D
Her türlü açığım yeterki ortam müsait olsun ağır da bayırda samanlıkta merdiven altında çatıda
Evet yapacak bir hanım bulalım her yerde yapmak isterim
Olabilir ama yakalanma riskinin olmayacağı yerler olsa daha iyi olur
ben titiz biri olduğum için temizlik ortamı olmayan yerlerde yapamam. ya ev ya otel olmalı
evet sık sık deniyoruz zaten.. hep evde sıkıcı oluyor
Sevdiğinle her an her yer kimse bilmeden kimseyi rahatsız etmeden 🔥
Public hariç evet
açığımdır yaşadığım yer çoktur
Tabi ki de olsun yeter bana
Peki siz açık mısınız
Risk ve heyecanı severim.
Fantazilerim var farklilik zzevk ve heyecan verir
mekanlar acik mi kapali mi :)
Aynen daha zevli ve heycanli oluyor
Sen ol gerisi farketmez jdjd
Tamamen açığım ve birçok değişik mekanda yaptım
Bi bulalimda usta dur
Hastane, teras gibi yerlerde yaptım
her yer, her zaman en güzeli... Açığımdır.
Bu zamanda o da zor artik
Her zaman
Her zaman açığim.
hemde nasıl
Hayur
Araba'da, orman'da, klosetin üzerinde😁
Evet.
Sanane
Her zaman
ne tür
Olabilir heyecan okur
açık derken