Ama sonuçta biçimi belli yani nasıl öyle yapmışlar şaşırdım sen anlatınca, kesinlikle çok dikkat ederdim. Gidipte b. k yoluna da şey yapmazsın yani göz denen bişey var😄he heyecandan olabilir şaşırabilir ya da o anın etkisiyle ilk defa yaptığı için kendini kontrol edemeyip hemen iş görmek isteyebilir çünkü eminim o an çok farklıdır (öyle ballandıra anlattım ki gören de diyecek ne tarifi veriyor bu🤣) ve bi konuda düşüncem var olgun kadınlar bu işin doruk noktası olabilir 🙃
Ya bide şimdi pozisyondan dolayı mı öyle dedin düşününce, öndeki arkadakine yakın oluyor bu doggy pozisyonunda olur hayal edince, normalde misyonerde kimse karıştırmaz diye düşünüyorum🧐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet
Muhtemelen birçok kişi aynı kanımdadır ve düşüncededir.
Bakir olsun; herşeyi birlikte keşfederiz ve birlikte uzmanlaşırız...
Bakir olduğuma seviniyorum o halde hahahah 😄
Evet zaten bakir olmalı
Aynısını kadınlar için düşünüyorum
için de*
Bence de. Harama bulaşmamak en iyisi
Süpersin👌
Bakir den geldi çok acemi oluyor deliği bulamıyor daha ne diyeyim...
O acemi değil bence kör 😂ben öyle olmam eminim😃
Kusura bakma ama bakir erkek öyle oluyor iki defa denk geldi
Ya nasıl öyle olabiliyor canım mı bunlar hani pozisyonda belli bacaklarının arası işte ne mal adamlar var😂heyecandan olmuştur belki?
m al mı yazcaktım canım diye düzeltilmiş
O an gelince anlarsın
Tutup itince girmiyor o
Ya ne kadar zor olabilir ki iki partnerin de ıslak olunca kolayca girmiyor mu? Yoksa bize öğretilen yıllarca yanlış mı😂
Islak olunca kolay ama...
Anlarsın o an gelince birçok erkek deliğin yukarısına girmeye. Çalışıyor başcık yerine doğru
bu arada dalga geçmiyorum kişisel olarak algılama şakacı bi mizacım var
Yok anladım seni sorun yok
Öndeki delik daha çok arkaya yakın oluyor
Ama sonuçta biçimi belli yani nasıl öyle yapmışlar şaşırdım sen anlatınca, kesinlikle çok dikkat ederdim. Gidipte b. k yoluna da şey yapmazsın yani göz denen bişey var😄he heyecandan olabilir şaşırabilir ya da o anın etkisiyle ilk defa yaptığı için kendini kontrol edemeyip hemen iş görmek isteyebilir çünkü eminim o an çok farklıdır (öyle ballandıra anlattım ki gören de diyecek ne tarifi veriyor bu🤣) ve bi konuda düşüncem var olgun kadınlar bu işin doruk noktası olabilir 🙃
Ya bide şimdi pozisyondan dolayı mı öyle dedin düşününce, öndeki arkadakine yakın oluyor bu doggy pozisyonunda olur hayal edince, normalde misyonerde kimse karıştırmaz diye düşünüyorum🧐
Zaten ilk yapışında misyoner de yap senin için kolay olur,
Hayır korkunç geliyor
Niye?
Çok can yakabilir hiç bir şey bilmemesi itici. Sonucta cinselligi o yonlendirecek
evett