Cinsel Yaşam Yolu bulamayanlar i̇çin üretilmiş gibi ve hala yolu bulamayanlar var mı sizce? kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yolu bulamayanlar i̇çin üretilmiş gibi ve hala yolu bulamayanlar var mı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bir zamanlar bir otomobil lastiği markasının satış sloganı vardı. Bridgestone, yolunu bilir. Penis de yolunu bilir. 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Gayen ne bebem senin? Sabah sabah azdın mı erkeğin mi yok uyandığında sabah ereksiyonuyla seni zimbalayacak... 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. maalesef p*rno filmleri gerçek sanıp kadına uygulamaya çalışan çok cahil benil öküz var 1 1 Yorumla builder +1 yıl @masal567teşekkürler Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var acemiler için yapılmış harika bir ürün en azından deliği şaşırmaz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet sayende yolu bulur sıcacık yuvaya yerleşir 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yolu bilmeyen bakirlerin peşinden koşmayın sizde 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. "Konum at geliyorum". 🤣 0 2 Yorumla kleopatra17 10 ay Düz ilerle 50 metre sonra sağa dön orası🤣 Banker_Bilo 10 ay Benim repliğim değil, herhangi bir erkeğin repliği olarak yazdım...
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Bar tabi olmaz olur mu 0 2 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Hahaha yoksa sen mi Yorumla proofstriker38 +1 yıl Hahaha ben değil Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Yoğ daha neler bari navigasyonu acsaymis 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet vardır 😎 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Doğrudur bakma atıp tuttuklarina 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bulamayan yapmasın 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bu ne ya böyle😅😅😅 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok tatlış 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu nedir ya 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok iyi ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bir zamanlar bir otomobil lastiği markasının satış sloganı vardı. Bridgestone, yolunu bilir.
Penis de yolunu bilir.
Gayen ne bebem senin? Sabah sabah azdın mı erkeğin mi yok uyandığında sabah ereksiyonuyla seni zimbalayacak...
maalesef p*rno filmleri gerçek sanıp kadına uygulamaya çalışan çok cahil benil öküz var
@masal567
teşekkürler
Var acemiler için yapılmış harika bir ürün en azından deliği şaşırmaz
Evet sayende yolu bulur sıcacık yuvaya yerleşir
Yolu bilmeyen bakirlerin peşinden koşmayın sizde
"Konum at geliyorum". 🤣
Düz ilerle 50 metre sonra sağa dön orası🤣
Benim repliğim değil, herhangi bir erkeğin repliği olarak yazdım...
Bar tabi olmaz olur mu
Hahaha yoksa sen mi
Hahaha ben değil
Noluyo sabah sabah yaa😂😂
Siri: hedefinize giriniz
Gözüm kapalı bulurum orayı 🤩
Navigasyon sapıtmazsa sıkıntı yok)))
Yoğ daha neler bari navigasyonu acsaymis
Bilmem belki de vardır
Evet vardır 😎
İstikamet amm saldırın
Erkeğin yolu bulması imkansız 😄