Yaşım 20 daha önce hiç ilişkim olmadı ama denemek istiyorum.
Saçma sapan yorumlar atanların yorumu silincektir.
Yaşım 20 daha önce hiç ilişkim olmadı ama denemek istiyorum.
Saçma sapan yorumlar atanların yorumu silincektir.
Yalnız şöyle bir şey var anal problemli olur çünkü çok acı verirdi yani düşünüyorum Tamam ben de anal yaptım ve karşı tarafa gerçekten acı verdiğini fark ettikten sonra normale döndüm Tabii bunu bir çeşit fantezi olarak kabul edip yapanlar da var Ona bir şey söylemiyorum Ama genellikle bu tip bir şeyler sakıncalı diye biliyorum Bunun yerine zaten daha çok oral seks ağırlıklı yapılıyor ki ben de zaten orası ise bayılıyorum Bunu deneyebilirsin
Bunu anca son kararı senden ama şartleri var, 1. Yıkama 2. Hazirlik 3. Hareket genişliği.
partnerle yapmaya meçbur değildin şu an ama
oyuncak penis ile antrenman yapabilirsin küçük ile başlat orta ile dene vücudun nasıl hissediyor öğren işte kondom ile jule su kayganı daha kolay … alıştığı zaman o zaman partnerle yapabilirsin
Cevap
48Cevap
Doğru yaparsan olmaz. Taktik veriyim istersen
Öncelikle tuvaletini yap ardından temizliğini yap. İmkanın varsa lavman daha güzel olur. Daha sonra önsevişme ve yağlı masaj ile kaslarını gevşetsin partnerin. Sonra parmakla hafif gir çık yaparak sürtünün. Prezervatif kullanacaksanız taktıktan sonra sen kucağa geç ve kayganlaştırıcı sürüp üzerine yavaşça otur.
Acele etmeyin anal zor iştir sabır gerektirir. Sen alışana kadar üstte kal sonra partnerin ipleri eline alabilir. Anal yaparken klitorisini okşamanı tavsiye ederim kesinlikle. Bide acı seviyorsan sert davranabilir partnerin
@Benbanuu Evet
@Benbanuu Neden?
@Benbanuu Bazıları takıntılı oluyor hijyen konusunda. Tabi sürekli yaparsan o kısmın aurasını da bozabilirsin dediğin gibi
Anal temizliğini yapmadan asla yapma. Temizliğini yap sonra
o nedir
Tavsiye etmiyorum. Vajinal sexin tadına baksan anal ne ki yani eşim beni hergün becersin vajinamdan sesim çıkmaz ama anal çok acı verici. Sonrasında gaz kaçağı bağırsak ağrısı dışkılama sorunu ne ararsan oluyor
Çok şanslı olcak belli ki
@Onurrr007 bekaret koruma yolu görülüyor ama görülmemeli
Bu senin en tabii hakkın
Tabiki denemelisin...
Muhtemelen çok lezzetli ve zevkli olacaktır... Partnerin mutluluktan uçacak...
Anal hem çok günah hemde kadına zararlı bilgili deneyimli biri olması lazım sana anal yapacam diyip dogyyy vajinaya giren de çok
Sana tavsiyem seks yapmamışsın yapma
Mastla idare et
Anal ilişkinin kadın açısından ciddi zararları var. Uzmanlar önermiyor.
sürekli değil bi kereliğine
Peki.
Deneyecegin biri var mi yoksa sadece denemek mi istiyosun? AnL icin iyi dusunmelisin bencil okuzun biriyle olmZ. Ayrica yapacaksan simdiden parmakla alistirman lazim birden olmaz. Dogru yapilirsa iki taraf iicnde muthis zevkli
Doğru ve düzgün bir şekilde yapıldığı takdirde bir sıkıntı olmaz merak etme milletin yorumuna bakma sen
yahu anal ilişki değildir rezalettir saçmalama
Ben 30 yaşındayım bende denemedim ve anal yapmak istiyorum ya sanırım bende
önce kendi kendine dene bir şey oluyormu diye olmuyorsa yaparsın... seviştikten sonra pişman olan üstüne oturamayanlardan nefret ediyorum ozaman yapmayalım
Bence yapma anal ilişki iğrenç ve sapkınlıktan başka bişey değil vajina varken anal niye ki
Tavsiye etmem ben kız arkadaşımın ısrarıyla denedim ve çok canı yandı bıraktım o da beni terk etti
tercihin penisin küçük veya büyük olması mı?
Erkek arkadaşın biliyorsa işi zor olmaz ama o da ilk defa yapacaksa canın yanar
Asla deneme kabız olduğunu hayal et ıkındığında nasıl canın yandığın gelsin aklına. Acı veren şeyler insanları mutlu etmez deneme :((
Çok canın acır ve o pişmanlık seni yer bitirir
olmaz
nasıl
İlk ilişkini anal denersen soğursun seksten.
Yapma kardeşim yazık etme kendine hem dinen çok günah hemde ilerde büyük sorunlar yaşarsın
Anal seks vücudun şeklini bozuyor ayrıca daha fazla kızların canını yakıyor diye biliyorum ama istiyorsan bir kez dene beğenirsen sonra tekrar tekrar yaptırırsın.
acı çekmeye razı isen yap
Deneyebilirsin Ama Baya Ağrılı Olur
Güvenilir biri olmasi lazım yoksa canın yanabilir belirli şeyleri de yapmak lazım burada açık açık yazılmaz ama...
Yani sürskli yapmicaksan
Geç kalmışsın tam da zamanı anal yap olur hangi yaş Erkek diyorsun ki seni tatmin eder mi
Tecrübeli biri ile sorun olmaz. Ama çok püf noktaları var
senin hayatın. keyfin bilir
Ya anal sağlıklı değil tavsiye etmem
niçin
1- Kadına zevk değil acı verir.
2-Erkeğin enfeksiyon kapma riski vardır.
3-Sürekli yapıldığında kadının anüs kasları gevşer ve normal zamanlarda istemsiz dışkılama sorunu olabilir.
4-Erkek buna alışırsa zamanla vajinal ilişkiden zevk almamaya başlar.
5-Kadın istemediği halde partneri sürekli arkadan girmek isterse kadın psikolojik olarak olumsuz etkilenir
ben tek bir seferlik istiyorum ama sürekli deeğil
Sen bilirsin yine de ortaya bu durumlardan bazıları olabilir
Saçma sapan konuşma ya
Analdan yapma delik büyüdükçe altına kaçırırsın 😂
Bence yorma kendini ille istyrsan oral yap
Neden denemek istiyorsun
Tecrübeli biriyle dene evet
Yapma ya pişman olma sonra lütfen sabret
Tabi ki de olabilir sorun olmaz ki sen istersen eğer
Zaten önce anal la baslar
Neden anal?
Dene denemedim demezsin