Cinsel Yaşam İdeal penis boyu sizce kaç olmalı abartmadan ama? Berkcancanberk07 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Dürüst olun. Bide 10 cm çok mu küçük Güncellemeler+1 yıl Hadi dürüst olunnn gerçekçi İdeal penis boyu sizce kaç olmalı abartmadan ama? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl 😂😂dün bı vido gördüm de en en Max şekilde zaten bı kadının alabileceği 10 cm fazlası da saçmalamak gereksiz istemek falan diyordu 0 1 Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Yaaa gerçekten mi 😂😂😂 ama sence nasıl 10 cm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 13-18 arası bence10cm kısa ama kalın olursa sıkıntı yok bence 0 13 Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Kalın değil valla 🥺🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun yav dert etmeyin işlevde önemli Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Offff dert etme diyosun kolay senin için tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav kadının vajinasına biyolojik olarak yetiyor Bu yüzden dert etmenize gerek yok bence Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Nasıl yetiyor yaa zevk almadıktab sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araştırmalarla kanıtladılar yetiyormuş kadınlara Benim cinsel deneyimim olmadığı için kesin bir şey diyemiyorum Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Ama herkes dalga geçiyor bide herkes bilmem 17 18 yalan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birisi sırf penis boyundan dalga geçiyorsa öyle biri yakınınızda dahi bulunmasın her şey cinsellik değil sevgi saygıda önemli şeyler Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Çok haklısın biliyor musun istek at hemen süpersin keşke herkes senin gibi düşünse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim sağ olunAma ben siteye sohbet etmeye gelmedim kusura bakmayın Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Estağfurullah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlayışınız için teşekkür ederim Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Rica ederim ne demek asıl ben teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocamınki 17 o yüzden 17 dicem 🤣🤣 0 6 Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Nasıl rahatlatıyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde nasıl Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Ciddi misin istek atayım mı bi kaç şey sorcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli olan işlevi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi sorular? Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Sen at merak ettiğim bazı sorular işte burdan yazınca siliyor siste Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 20 cm idealdir... Gözüde gönlüde doyurur... 0 4 Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Ohaaa abartmadan dedim soruda yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abartmadım... Ben biraz büyük seviyorum... Olmuşken büyüğü olsun. Yorumla Berkcancanberk07 +1 yıl Yok alamazsın işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereden biliyorsun? Denedin mi? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
😂😂dün bı vido gördüm de en en Max şekilde zaten bı kadının alabileceği 10 cm fazlası da saçmalamak gereksiz istemek falan diyordu
Yaaa gerçekten mi 😂😂😂 ama sence nasıl 10 cm
13-18 arası bence
10cm kısa ama kalın olursa sıkıntı yok bence
Kalın değil valla 🥺🥺🥺
Olsun yav dert etmeyin işlevde önemli
Offff dert etme diyosun kolay senin için tabi
Yav kadının vajinasına biyolojik olarak yetiyor
Bu yüzden dert etmenize gerek yok bence
Nasıl yetiyor yaa zevk almadıktab sonra
Araştırmalarla kanıtladılar yetiyormuş kadınlara
Benim cinsel deneyimim olmadığı için kesin bir şey diyemiyorum
Ama herkes dalga geçiyor bide herkes bilmem 17 18 yalan mı
Birisi sırf penis boyundan dalga geçiyorsa öyle biri yakınınızda dahi bulunmasın her şey cinsellik değil sevgi saygıda önemli şeyler
Çok haklısın biliyor musun istek at hemen süpersin keşke herkes senin gibi düşünse
Teşekkür ederim sağ olun
Ama ben siteye sohbet etmeye gelmedim kusura bakmayın
Estağfurullah
Anlayışınız için teşekkür ederim
Rica ederim ne demek asıl ben teşekkür ederim
Kocamınki 17 o yüzden 17 dicem 🤣🤣
Nasıl rahatlatıyor mu
Hemde nasıl
Ciddi misin istek atayım mı bi kaç şey sorcam
Önemli olan işlevi ya
Ne gibi sorular?
Sen at merak ettiğim bazı sorular işte burdan yazınca siliyor siste
20 cm idealdir... Gözüde gönlüde doyurur...
Ohaaa abartmadan dedim soruda yaa
Abartmadım... Ben biraz büyük seviyorum... Olmuşken büyüğü olsun.
Yok alamazsın işte
Nereden biliyorsun? Denedin mi?