Cinsel Yaşam Birinin size duygusal yönden mi cinsel yönden mi yaklaştığını anlayabiliyor musunuz? Fibonacci00 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hangi anlamda size yaklaştığını ayırt edebiliyormusunuz? Birinin size duygusal yönden mi cinsel yönden mi yaklaştığını anlayabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. anlıyorum 1 0 Yorumla
Lonelyness Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Bu devirde duygusal yönden anca çocuklar yaklaşır. Sürekli uyarıldıkları için erkeklerin çoğunun amaç belli. 1 0 Yorumla
Derya_lovethenight Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ben hem duygusal olsun hem cinsellik olsun kimseyi yaklaştırmamayı tercih ediyorum. 2 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Bazıları iyi oyuncu ama illaki anlaşılıyor hangi konuda. muhabbet etmek istediğinden.. 1 1 Yorumla Rose83 +1 yıl Sadece fizikler ilgili beğeniler dile getiriliyorsa bil ki istediği sadece bedenin.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır bunu anlamıyordum Sonradan anladım tüm yaklaşımlar aynı nedenleymiş 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. evet ayırt ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
anlıyorum
Bu devirde duygusal yönden anca çocuklar yaklaşır. Sürekli uyarıldıkları için erkeklerin çoğunun amaç belli.
Ben hem duygusal olsun hem cinsellik olsun kimseyi yaklaştırmamayı tercih ediyorum.
Bazıları iyi oyuncu ama illaki anlaşılıyor hangi konuda. muhabbet etmek istediğinden..
Sadece fizikler ilgili beğeniler dile getiriliyorsa bil ki istediği sadece bedenin..
Sonunda anlayabiliyoruz. Ama çok geç kalmış oluyoruz...
Hayır bunu anlamıyordum
Sonradan anladım tüm yaklaşımlar aynı nedenleymiş
Cok zor ayırt ederim
Evet
Anladığında napıyorsun
sezgiler.
kesinlikle anlarım
evet ayırt ederim